Z. Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 ... Jinak - myslim, ze forum dalsiho (dalsi) moderatora (-y) potrebuje jak sul. Vim, ze dost z Vas mozna seru, ale jsem tu uz nejakej cas, posledni dobou se snazim vic cist a min psat, a hlavne nikomu z Vas se do toho ocividne moc nechce - takze se hlasim, kdyby to nahodou Chronomag cetl Máš můj hlas.
Návštěvník Snow Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Tak co bude?! Zkousel jsem poslat Chronomagovi zpravu, ale ma plnou schranku... Jinak - myslim, ze forum dalsiho (dalsi) moderatora (-y) potrebuje jak sul. Vim, ze dost z Vas mozna seru, ale jsem tu uz nejakej cas, posledni dobou se snazim vic cist a min psat, a hlavne nikomu z Vas se do toho ocividne moc nechce - takze se hlasim, kdyby to nahodou Chronomag cetl Vím, že je to asi zbytečné, ale chce se mi to napsat. Můj hlas v žádném případě nemáš, jako jediného z chronomagu Tě znám osobně a je to možná proto. Působíš na mě v poslední době značně předmoudřele, představuji si někoho podobného jako YPO, člověka s velkým přehledem, s nadhledem nad věcí a s břitkým humorem, všechny tyto vlastnosti Ti scházejí, doufám tedy, že Ty moderátorem nebudeš !!!
spiderer Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Muj hlas bych odevzdal bud Kamilovi, Nightingaleovi, Bakerovi a nebo Foundrymanovi z tech co me napadaji okamzite - jsou to lidi co maji, prehled, nepousti se do sarvatek, nevybuchuji a myslim, ze pokud by o tuto funkci meli zajem, tak by byli prinosem..
NIGHTinGALE Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Děkuji, ale já vybuchuju dost často. Já bych byl hrozně špatná volba. Navíc bych byl benevolentní v tom slova smyslu, že bych klidně šarvátky toleroval a dokonce i Diskutéra pozval zpět. A po Cyberovi bych neplakal. Myslím si, že metoda "malého dvora a dlouhého biče" je k ničemu. Já bych vám dal prostor a svobodu. A protože vím, že přesně tohle by mohlo fórum zabít, tak admin být nemohu. Jinak je mi celkem jedno, kdo admin bude. Ani nemusí o hodinkách nic moc vědět. Měl by tu jen často být, všechno číst a mazat ty největší vulgarity a notorické spammery. Jo a dal bych Milise. S tím je legrace a neuráží se. A nebo tebe, Spiderere, ty si zachováváš nadhled. Boo-beeka klidně taky, ten je v pohodě a čtu ho rád.
boo-beek Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Vím, že je to asi zbytečné, ale chce se mi to napsat. Můj hlas v žádném případě nemáš, jako jediného z chronomagu Tě znám osobně a je to možná proto. Působíš na mě v poslední době značně předmoudřele, představuji si někoho podobného jako YPO, člověka s velkým přehledem, s nadhledem nad věcí a s břitkým humorem, všechny tyto vlastnosti Ti scházejí, doufám tedy, že Ty moderátorem nebudeš !!! Muj hlas bych odevzdal bud Kamilovi, Nightingaleovi, Bakerovi a nebo Foundrymanovi z tech co me napadaji okamzite - jsou to lidi co maji, prehled, nepousti se do sarvatek, nevybuchuji a myslim, ze pokud by o tuto funkci meli zajem, tak by byli prinosem.. Jestli mi vsechny vlastnosti schazeji, to opravdu nevim. Premoudrele... mno, mozna je to tim, ze se snazim vetsinou nepsat picoviny, ktery tu casto pisem vsichni, a drzet se zasady, ze pokud nemam k tematu co rict, tak radeji neodpovidam. Humor mod fakt nepotrebuje a prehled... mno, tady ses fakt seknul, vim, ze treba Viktor nebo Foundryman maji obecne vetsi prehled, ale nijak spatne na tom nejsem. Nadhled - jak kdy. Nektery veci me serou a reaguju, ale to dela ypo taky. To je ale vsechno jedno - me to vpodstate ani nejak nelaka, fakt na tom nevisim, ja bych byl taky pro plno jinejch lidi, treba pro Milise nabo safiho, jenze ocividne nikdo zajem neprojevuje. Se kurna podivejte na vsechny, koho jsme tu navrhovali, a na jejich reakce. Skoda, ale na foru mi zalezi a myslim, ze ten mod je proste potreba. No a pokud ho nechtej delat ti, kdo na to maji, tak ho budou muset delat nekteri z tech, kdo na to nemaji tak uplne stoprocentne. A na skromnost kaslu - myslim, ze mam na to nedelat to spatne. Btw, spiderere, Tebou jmenovani - souhlasim, ze jako modi by byli fajn, nicmene do sarvatek se pousteji, stejne jako treba YPO. To ale neni blbe, podle me naopak, i moderator by mel mit pravo na vlastni nazor a stanovisko k veci. Pokud h samozrejme nebude protlacovat "moderatorskymi prostredky".
Návštěvník Snow Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Na přebujelé ego boo-beeka neodpovídám a nehodlám zabředat do disputací, ale doufám, že to nebude on, pokud ano tak to raději vystřelím než abych poslouchal chytré komentáře. Ale když jsem se do toho zabředl jak je už bohužel mým neblahým zvykem je načase také někoho navrhnout. Viktor, "safi a Kamil nechtějí, velká škoda, spiderer je tady pořád tak ať je to on.
Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 YPO sem YPO tam - neberte mě prosím jako měřítko něčeho - strávil jsem tu sice spousty času, něco jsem udělal dobře něco podělal, ale hlavně se těším, až sem někdy nakoukne nějaký administrátor a udělá to co už od srpna chci - je možná čest moderovat největší watch fórum v republice, ale rozhodně to není žádná slast.
boo-beek Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Na přebujelé ego boo-beeka neodpovídám a nehodlám zabředat do disputací, ale doufám, že to nebude on, pokud ano tak to raději vystřelím než abych poslouchal chytré komentáře. Ale když jsem se do toho zabředl jak je už bohužel mým neblahým zvykem je načase také někoho navrhnout. Viktor, "safi a Kamil nechtějí, velká škoda, spiderer je tady pořád tak ať je to on. Ale no tak, klidek Me proste stve, ze se k tomu nikdo nema, a radsi nez bych tady furt vedl narky na to, jak je to strasny, tak jsem se proste navrhnul, no... Neber to zas tak tragicky YPO: Ja Te taky jako meritko neberu
spiderer Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Muzeme sesumirovat navrhy, az jich tu bude rozumne mnozstvi, nebo za nejaky cas se za tim udela tlusta cara, zalozime anketu a dej se vule bozi, tyhlety cavyky okolo toho snad dulezity nejsou, osobni obhajoby co proc a jak bych cekal tak na pracovnim pohovoru, ale ne tady pri volbe moderatora Takze pokud nekdo mate nejakej navrh placnete ho sem, vecer zakladam anketu
Peta-Biker Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 spiderer: Michale, na nic nečekej, udělej anketu... Napiš tam sebe, Bakera, NiG, Viktora,boo-beeka, Milise ... Dva z nich, kteří budou mít nejvíce hlasů, z těch by se pak vybralo, kdo by byl vhodnější ( Myslím, kdo má více času se věnovat foru)...
romanm Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Sice sem tolik duchaplně nepřispívám,ani nejsem dlouho členem,ale dovolil bych si navrhnout Jakubiska,který dle mého má velmi korektní i nestranné příspěvky..Děkuji
spiderer Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Jen tak dal, navrhujte EDIT: Ted jsem koukal na to, ze nemam opravneni v novinkach a upozorneni zakladat vlakna, takze to musi udelat YPO, pripadne to muzu prasknout do ostatni diskuze a zabava, kam se mozna taky prihlasi vic lidi
Peta-Biker Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Ano, dovolím si ještě navrhnout Oniona a Jakubiska, na tyto dva jsem zapomněl.
spiderer Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Je to v ostatni diskuzi a zabave - http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15724 - ted uz si s tim delejte co chcete Kamil, Viktor a safi nejsou pridani protoze se dobrovolne teto funkce zrekli, NiG se sice popsal jako neidealni moderator, ale neodepsal se
Jakubisko Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Sice sem tolik duchaplně nepřispívám,ani nejsem dlouho členem,ale dovolil bych si navrhnout Jakubiska,který dle mého má velmi korektní i nestranné příspěvky..Děkuji Diky za duveru, ale bohuzel se kandidatury musim zrici. Cekaji me ted akademicke povinnosti a budu na tom na stiru s casem. Za sebe ale mohu doporucit spiderera
Seamaster Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Milis na hrad! Na hrad je ho skoda, ale souhlasim, Milis ma pro me ze vsech starych prken tady nejprijatelnejsi kombinaci humoru a nadhledu. Nevim jestli to staci k funkci rostlinare tohoto fora, ale hlas jsem mu dal. Co me tady trochu vadi a uz jsem to chtel parkrat zminit je fakt, ze tu v podstate vladne obcas chaos bezvladi a nasledne sceny viz Cyber jsou jenom dusledkem. Nevim kdo tomu tady veli jako root admin, ale nevidim to jako moji chybu. Jestli je to nekdo nickem jako Chronomag, je to mozny, ale ja o nem za pul roku nevim.... Tento clovek by mel sam dle sveho uvazeni oslovovat zaslouzile s nabidkou na funkci moderatora fora a ne aby ten byl nedostupny s plnou schrankou a zaslouzili si tu porcovali medveda a u toho se jeste hadali....Moderatotu by melo byt vice, klidne at ma nastatavena prava jen pro urcitou sekci... Sam leta adminuju mensi forum nez je toto, s uplne jinym zamerenim tak si troufam rict, ze vim o cem mluvim. Mozna jsem despota, s nikym se nes..u, ale vyplaci se mi to....kde neni veleni.... timhle si ale projde asi kazde forum... drzim tomuto foru palce!
kubson Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Nevim kdo tomu tady veli jako root admin, ale nevidim to jako moji chybu. Jestli je to nekdo nickem jako Chronomag, je to mozny, ale ja o nem za pul roku nevim.... Tento clovek by mel sam dle sveho uvazeni oslovovat zaslouzile s nabidkou na funkci moderatora fora a ne aby ten byl nedostupny s plnou schrankou a zaslouzili si tu porcovali medveda a u toho se jeste hadali....Moderatotu by melo byt vice, klidne at ma nastatavena prava jen pro urcitou sekci... chronomag ale na druhou stranu, nějak to tady funguje i samospádem...
Seamaster Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Ano, je to jak s akvariem, cim vetsi, tim ma vetsi samocistici schopnost :-) Nemyslel jsem to zle, to vubec. Snazil jsem se dobre minenymi podnety pomoci. Je to tu fajn a dozvedel jsem se tu spoustu zajimavych veci, diky vsem.
Kalifx Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Na hrad je ho skoda, ale souhlasim, Milis ma pro me ze vsech starych prken tady nejprijatelnejsi kombinaci humoru a nadhledu. Nevim jestli to staci k funkci rostlinare tohoto fora, ale hlas jsem mu dal. Co me tady trochu vadi a uz jsem to chtel parkrat zminit je fakt, ze tu v podstate vladne obcas chaos bezvladi a nasledne sceny viz Cyber jsou jenom dusledkem. Nevim kdo tomu tady veli jako root admin, ale nevidim to jako moji chybu. Jestli je to nekdo nickem jako Chronomag, je to mozny, ale ja o nem za pul roku nevim.... Tento clovek by mel sam dle sveho uvazeni oslovovat zaslouzile s nabidkou na funkci moderatora fora a ne aby ten byl nedostupny s plnou schrankou a zaslouzili si tu porcovali medveda a u toho se jeste hadali....Moderatotu by melo byt vice, klidne at ma nastatavena prava jen pro urcitou sekci... Sam leta adminuju mensi forum nez je toto, s uplne jinym zamerenim tak si troufam rict, ze vim o cem mluvim. Mozna jsem despota, s nikym se nes..u, ale vyplaci se mi to....kde neni veleni.... timhle si ale projde asi kazde forum... drzim tomuto foru palce! Lidé prostě přicházejí a odcházejí. A něčí odchod je vždycky důsledkem něčeho. Prostě tak to je. Ostatně ve vlákně "Kde je Cyber?" pokládá, mimo jiné, YPO otázku: ".... kde jsou lidé jako skeleton,hciq,ondraj atd.... ? Ale pokud si vzpomenete, tak zrovna v případě hciqa se těsně před jeho "zmizením" odehrál celkem nepěknej konflikt, ve kterém na druhé straně figuroval Cyber. Šlo o něco v souvislosti s tím projektem Mobilis - nějaký zveřejněný SZ a tak. Nejde ani tak o Cybera. Mimochodem byl to první člen fóra, se kterým jsem se osobně setkal, koupil od něj své první "švýcary" a považuju ho za rozumného a vstřícného člověka. Chci tím říct, že odchodům žádný moderátor na světě nezabrání a moc by se na to ani neměl upínat. Nikdo nevyhovuje každému a nikdo není dokonalý (to je objev )
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.