Daemonultimate Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 před 58 minutami, rypadlo napsal: Zkrátka Fénixy vůbec nepotřebuju, ale trochu chci Tak ať dobře vybereš Díky, nápodobně. U hodinek platí víc chci než potřebuju, ať jsou to ty nebo ty. A člověk je pak nespokojenej, že šetřil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 22. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Ja mam v tomto jasno. Instinct 2X si necham a ked Garmin vypusti do sveta Fenix/Epix 8 kupujem Epix. Uz som starý chuj a oči mi už tak neslúžia a vcelku ma pri novej PRO verzii presvedčila výdrž baterie. Akurát mam jednu otázku neviete nahodou ci sa v nejakom šetriacom režime nedá na displayi zobrazovat čas bez zhasnutia? Seru ma na tých smartwačoch cierne displeje, ktore sa aktivuju po natočení ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Ano EPIX ma always on display. Je snizeny jas a neaktualizuji se vsechny widgety, ale cas normalne vidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2024 Tak jsem toho spoustu nastudoval a jestli porazim chronobundus, počkám na Tactix 8. Někteří vizionáři tvrdí, že to bude až v únoru, což nevim jestli zvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Nezvládnu, život je krátkej. Vzal jsem Tactix 7 Pro, uvidim jestli 8 budou stát za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lad55 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Ahoj, vyzkoušel jsem už 3 různá ochranná skla na Instinct 2 Solar a žádné k displeji nepřilne. Jakoby sklo hodinek bylo vypouklé. Jakou prosím máte zkušenost vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Ja osobne nepouzivam sklo ale foliu z Alzy..je to trosku nafigu kym to tak das, musi sa strihat a je paradna...inak displej je vypukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Objednávám fólie pouze zde https://www.schutzfolien24.de/ vyzkoušený na všech modelech Garmin co jsem měl. A naprostá spokojenost. https://www.schutzfolien24.de/artikel/2x-brotect-flex-full-cover-displayschutzfolie-fuer-garmin-instinct-2-solar-5148343.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lad55 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Díky za reakce. Takže tvrzené sklo ne. Překvapuje mě, že 2. generace nemá ploché sklo jako 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Ked som sa pytal u nas v Garmine, tak mi povedali ze vypukle sklicko je lepsie citatelne, ze kvoli tomu to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 Instnicty na pásku od firmy Armyproduct. Moc se mi to líbí. A řemen je opravdu festovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se