sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Jenze jak furt povolujes korunku a natahujes, tak vic vopotrebovavas tesneni...
Hrabe_X Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Souhlas, mechanické potápky jedině v automatu. Takový Oris Divers Sixty five jsou také prudce nositelný a nejsou extra vysoké. ;-)
P11 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ručné C65 asi nemajú skrutkovaciu korunku.
martar Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Kdysi jsem to řešil a u manuálů by se to muselo (kdybych chtěl mít klid) přetěsňovat před každou sezónou. Kvůli těsnění v korunce, ale samozřejmě po otevření hodinek výměna komplet těsnění plus tlakovka). Sám miluju hodinky s ručním nátahem, ale u potápek jsem to vzdal. Ty Eterny jsou dobrej "objev", nevěděl jsem o nich.
huz46212 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Někomu jdou automaty tak "přesně" nebo si na skutečné přesnosti potrpí, že je nastavuje obden a s korunkou manipuluje taky. A že by musel před každou sezónou něco řešit? To je pak snad lepší si koupit rádiový quartzky, když chce mít člověk skutečně klid.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se