Jiří Štencek Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 edit: v současnosti se nabízí (pokud bys se dostal do Phy) si to jít porovnat do chronoshopu či helveti, v obou myslím mají oboje. Přesně tak, máme oba modely. Ale nevím, jestli máš cestu do Prahy. Rád tě ale uvidím a modely můžeš porovnat.
M-72 Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Přesně tak, máme oba modely. Ale nevím, jestli máš cestu do Prahy. Rád tě ale uvidím a modely můžeš porovnat. Když vidím tuto fotku, třese se mi peněženka No, jestli jsou ale takhle krásné i naživo.... Vidím to tak, že budu muset to hlavní město navštívit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjr86 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Je to raketa o tom žádná. Sent from my iPhone using Tapatalk
blackhead Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Original je jen jeden a furt jde koupit za slusnou cenu!
madmaxx Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Když vidím tuto fotku, třese se mi peněženka No, jestli jsou ale takhle krásné i naživo.... Vidím to tak, že budu muset to hlavní město navštívit gratuluji k tomuto vývoji ;-) tohle je ta nejvíc tuňáková barevná kombinace ...naživo budou ještě lepší ... zlatý japonský ručičky :-)
M-72 Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Original je jen jeden a furt jde koupit za slusnou cenu! Ja ale zadne takove nenachazim... Samozrejme by to byla nejlepsi volba ;-)
madmaxx Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 občas se ukážou, ale je to na čekanou ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pjr86 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Madmaxx: ty mas dvoje? Jedny se suwa logem jestli vidím správně? Sent from my iPhone using Tapatalk
madmaxx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Madmaxx: ty mas dvoje? Jedny se suwa logem jestli vidím správně? Sent from my iPhone using TapatalkTuňáky mám jen tyto, ikdyž druhý by nevadily ;-)
DavidLC Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Madmaxx: ty mas dvoje? Jedny se suwa logem jestli vidím správně? Sent from my iPhone using TapatalkSjedem se za Madmaxxem podívat jak jsme se bavili. Já bych je taky rád viděl...
pjr86 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jo tak tu máme na fóru minimálně dvoje nevšimnul jsem si ze ty první má blackhead Sent from my iPhone using Tapatalk
Lamiczka Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 (upraveno) Kdyby jen dvoje....já můžu potvrdit, že se vyplatí čekat na původní zlaťáky...Já ty svoje vyrazil z DavidaLC a jsou pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2018 uživatelem Lamiczka
VojtaB Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jestli jsi ochotnej dát 60+ za Tuňáky, tak to si fakt radši počkej na původní. Buď klasiku 7549 nebo s takovým budgetem už klidně můžeš pomejšlet na Grandfathery 6159-7010, který strčí baterkáče do kapsy. Z tvýho výběru určitě S23626J1 a ne, že by nebyly fajn, ale chybí tam ta radost z toho hledání
DavidLC Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Kdyby jen dvoje....já můžu potvrdit, že se vyplatí čekat na původní zlaťáky...Já ty svoje vyrazil z DavidaLC a jsou peckaZdarec, bohužel to nebylo ze mě...? já bych se nedal
DavidLC Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 http://pics.unterwelt.org/image/b7Wu Možností je mnoho.....
VojtaB Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Liší se nějak ta spodní a dolní větev nebo se to jen všechno nevešlo na jednu řádku?
madmaxx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jo tak tu máme na fóru minimálně dvoje nevšimnul jsem si ze ty první má blackhead Sent from my iPhone using TapatalkJo, co vím já tak jsou tu aspoň 4 :-) Kolega Lamiczka, a tímto ho tu zdravím, má tu úplně první quartz verzi pro japan trh...ty moje jsou ´78 pro exportSjedem se za Madmaxxem podívat jak jsme se bavili. Já bych je taky rád viděl...určitě, musíme to domluvit Liší se nějak ta spodní a dolní větev nebo se to jen všechno nevešlo na jednu řádku? jeden řádek nestačí ;-) mají bohatou historii
Lamiczka Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Zdarec, bohužel to nebylo ze mě...? já bych se nedal Máš recht, ale byl jsi u toho, z toho se nevykecáš. protože si pamatuju, jak jsi mi říkal, že já za to trochu můžu, že jsi do toho tak spadl jinak předchozí majitel byl tuším Piplík Já jsem chtěl přímo tyto i z dalšího důvodu, dle S/N jsou to jedny z prvních vyrobených quartz tuňáků vůbec - prosinec 77, kdy ještě nebyly ani oficiálně představený na trh. Dle toho co jsem dohledal, tak byly uvedeny do prodeje někdy začátkem roku 1978 Jinak osobně doporučuju jako čtení k nedělní kávě celý článek na The Spring bar odkud ta timelina pocházíhttps://thespringbar.com/blogs/guides/the-seiko-tuna-collectors-guide Upraveno 28. října 2018 uživatelem Lamiczka
DavidLC Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Jj, já měl oči jen pro své Silver Wave Sportsmatic, taky od p.Piplíka, bylo to před srazem. Ale pamatuju si to, i že jsi mi je půjčil, na chvilku :lol2: A na to, že jsi mě popostrčil k "tomuhle všemu", opravdu nezapomenu, jen pořád nevím, jestli tě mám mít za to rád, nebo ne :D
M-72 Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Pokud bych tedy sehnal ty původní 75 Jestli jsi ochotnej dát 60+ za Tuňáky, tak to si fakt radši počkej na původní. Buď klasiku 7549 nebo s takovým budgetem už klidně můžeš pomejšlet na Grandfathery 6159-7010, který strčí baterkáče do kapsy. Z tvýho výběru určitě S23626J1 a ne, že by nebyly fajn, ale chybí tam ta radost z toho hledání Tak klasiku 7549 bych rád Jenom mám trochu obavu z jedné věci a to je životnost strojku resp. dostupnost náhradních dílů. Mám ve sbírce několik vintážních hodinek Omega a všechny jsou včetně strojků v top stavu. Nyní jim mohu ublížit pouze já když je používám. (jejich strojky staré několik desítek let jsou připraveny perfektně odvádět dál svoji svojí práci) A jde nějak oservisovat 7549? Nebo se mi může stát, že třeba za dva roky strojek tzv. ¨umře¨ a hodináři mi s klidem dají informaci: tak to víte je to starý quartz odešla elektronika (nebo něco jiného) Toto je pro mě podstatná věc a zatím v tom nemám jasno Upraveno 28. října 2018 uživatelem M-72
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se