Přejít na obsah

Limitovaná edice Traser ČSR100

Jiří Štencek

Doporučené příspěvky

Rád bych se zeptal, zda jste někdo už neřešil výměnu sklíčka u těchto hodinek. Asi to bude spíše otázka na Jirku Štencka, ale neřešil jste to někdo už?

Nejde mi o výměnu kvůli poškození, hodinky jsou jako nové, ale četl jsem, že na nové modely teď dává Traser už sklíčka i s antireflexem a to je ten důvod, proč uvažuji o výměně.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cena bude cca 2000 Kč i s prací (můj skromný odhad). O tom sklíčku s antireflexem (vnitřním tipuji) bych to ale ještě musel ověřit. Měl bys tedy zájem? 

Dokonce byli zákazníci, kteří si nechali stávající sklíčko opatřit antireflexem - tuším že zde: https://www.dioptra.cz/povrchove-upravy-optickych-vyrobku

Upraveno uživatelem Jiří Štencek
Odkaz ke komentáři

Jirko, děkuji.

Nemáte někdo fotku, jak vypadá ten antireflex z toho Turnova? Popř. kolik to stálo? Jestli to má vůbec cenu řešit, nebo bude nelepší to nechat udělat u Jirky v Helveti.

Předem moc děkuji.

Martin

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • Po roku...

Tak se přidávám do spolku ...

Dnes přišly a jsem naprosto spokojen. Z fotek se mi vždy líbily. Ale pravda, že když jsem je viděl před cca čtrnácti dny poprvé naživo, byl jsem trochu rozpačitý z velikosti ciferníku k celkové velikosti pozdra (velký hodinky, malý cifr ... nevím, jak to lépe posat). K tomu, že jsem je nekoupil přispělo i to, že byly dost zničené (pád z kola). Tak jsem s díky odmítl. Ale i tak je majitel za pár dnů udal...

Nicméně, pak mi přišla od místního člena nabídka na hodinky v dobrém stavu za dobrou cenu a už jsem neodolal. 

Mám je první den, pár hodin na ruce a už vím, že to byla dobrá volba ... naprostá spokojenost.

Tra2.thumb.jpg.0cc5e4799d46050e1b62f988169dc50e.jpg

Tra1.thumb.jpg.cd99f059473558894af08919526aadf7.jpg

Tímto ještě jednou děkuji prodávajícímu.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...