Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Jenom stroj nebo něco víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Jenom stroj, mám rád patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Hele to je dohromady i se servisem stroje pořád super cenovka. Předpokládám, že přetěsnění proběhne, i tak je to pořád s cenou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Po servisu strojku a leštění sklíčka. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Dobré ráno všem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Děkuji za srdíčka, tyhle hodinky se opravdu povedly, jak mě nákup kusu s absolutně nepoškozeným ciferníkem a funkční vnitřní lunetou za pár tisícovek, tak následný servis a sklo, které má snad stejný tvar jako původní, je to minerál a má vnitřní modrý AR. Náramek sice asi patří na UFO, ale pasuje mi k nim a navíc jsem chtěl něco podobného vyzkoušet a je pohodlný, jak jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssss Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Napady ako toto zachranit? je realne zohnat nove puzdro? Bohuzial pokovenie to ma za sebou, rovnako remienok Podla referencie by to malo byt 6119-8080 - niekde z 70tych rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) Nevím o tom, že by se někdy dělaly pětky v pouzdře z obecného kovu. Vždycky nerez. Tohle je nějaká skládačka v pouzdře z bůh ví čeho. Opravdu pomůže jen pouzdro z kusu kterému něco zásadního je. Ciferník vypadá v klidu, záleží na stroji. Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssss Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) Su to dedkove hodinky, dostal ich od babky v mozno 70tom roku. Su z Tuzexu, kde robila veducu predajne. Myslim, ze je to povodny nedotknuty stav. Hladam po katalogoch este. Edit: toto je najblizsie co som k nim nasiel https://omegaforums.net/threads/vintage-seiko-5-6119-8086-on-original-bracelet.141443/ https://www.reddit.com/r/Seiko/comments/1amcm20/seiko_birthday_presents_40_years_apart/ Dakujem za nasmerovnanie - asi budem hladat donora, ktory toho tolko nezazil Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem ssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Jo takhle, pokovení je pryč a kouká nerez, to potom jo. No, stejně má to pouzdro dost a korunka není originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Nápad: to pokovení by mohlo jít dolů celé (renovací - citlivým přebroušením), měl bys prostě stříbrnou nerez verzi a ani ten náramek není úplně na vyhození. Pozlacené pouzdro v dobrém stavu se bude shánět blbě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Ruda odvedl jako vždy skvělou práci. Před Vánoci jsem je nastavil, pár dní běhaly s chronem. Tady asi 4 dny s vypnutým. Teď když jsem Chrono přesně o půl zapnul, minutovka byla přesně na indexu. Máme tady další japonský chronometr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno pátek v 07:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:22 V 24. 12. 2024 v 16:53, Jiří Sedlák napsal: Nápad: to pokovení by mohlo jít dolů celé (renovací - citlivým přebroušením), měl bys prostě stříbrnou nerez verzi a ani ten náramek není úplně na vyhození. Pozlacené pouzdro v dobrém stavu se bude shánět blbě. Obávám se, že to co radíš je nereálné. Pouzdro je zlacené a podklad bude mosaz. Je to začátek sedmdesátek, tam bych nerez se zlatým PVD nehledal... Ostatně, je to napsané na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno pátek v 15:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:40 Máš pravdu, dýnko říká vše. No tak to by určitě věděli kolegové primkaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se