Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Děkuji za srdíčka, tyhle hodinky se opravdu povedly, jak mě nákup kusu s absolutně nepoškozeným ciferníkem a funkční vnitřní lunetou za pár tisícovek, tak následný servis a sklo, které má snad stejný tvar jako původní, je to minerál a má vnitřní modrý AR. Náramek sice asi patří na UFO, ale pasuje mi k nim a navíc jsem chtěl něco podobného vyzkoušet a je pohodlný, jak jsem si myslel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím o tom, že by se někdy dělaly pětky v pouzdře z obecného kovu. Vždycky nerez. Tohle je nějaká skládačka v pouzdře z bůh ví čeho. Opravdu pomůže jen pouzdro z kusu kterému něco zásadního je. Ciferník vypadá v klidu, záleží na stroji.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Su to dedkove hodinky, dostal ich od babky v mozno 70tom roku. Su z Tuzexu, kde robila veducu predajne.

Myslim, ze je to povodny nedotknuty stav. Hladam po katalogoch este. 

Edit: toto je najblizsie co som k nim nasiel

https://omegaforums.net/threads/vintage-seiko-5-6119-8086-on-original-bracelet.141443/

https://www.reddit.com/r/Seiko/comments/1amcm20/seiko_birthday_presents_40_years_apart/

Dakujem za nasmerovnanie - asi budem hladat donora, ktory toho tolko nezazil :)

Upraveno uživatelem ssss
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 24. 12. 2024 v 16:53, Jiří Sedlák napsal:

Nápad: to pokovení by mohlo jít dolů celé (renovací - citlivým přebroušením), měl bys prostě stříbrnou nerez verzi a ani ten náramek není úplně na vyhození. Pozlacené pouzdro v dobrém stavu se bude shánět blbě.

Obávám se, že to co radíš je nereálné. Pouzdro je zlacené a podklad bude mosaz. Je to začátek sedmdesátek, tam bych nerez se zlatým PVD nehledal...

Ostatně, je to napsané na dýnku.

DSC02776.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...