Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 19:21, Jiřina napsal:

Co vy na to pánové? Jít do toho?http://m.ebay.de/itm/121529470689?nav=SEARCH

Popřípadě ještě tady http://m.ebay.co.uk/itm/261717639049?_mwBanner=1

Děkuji za rady ;)

Záleží na Tobě a na Tvých finančních možnostech. U těch UFO není původní tah, ten honey náramek se používal např. na Bellmaticy. Zkus si u prodávajícího zjistit, zda by při prodeji byl ochoten deklarovat nižší cenu, jinak by si, při dopravě z Peru, mohl zaplatit docela pěknou pálku na DPH. U těch Pand je vidět, že se hodinář snažil, aby vypadaly, že jsou v NOS stavu, i když nejsou. Tvrdí, že jsou původní, ale asi by to chtělo fotky třeba i za přirozeného světla a ve vyšším rozlišení, protože např. tím ciferníkem si nejsem úplně jistý. Může být, nicméně i u nenošených hodinek je zejména u toho cifru viditelnější patina. Ale jak říkám, chtělo by to více a lepších fotek.

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

UFO :Ten strojek je orezlý, asi se do nich dostala voda, takže na 99% ten ciferník není původní. Tah není původní. Ručičky jsou podle fotek moc nové. Luneta je nová, Pouzdro má  na 5 hodinách zásek, jako prase...

Pandy : nevím, asi leštěné a fotka ciftu, jak píše Lucid, z toho nic neuvidíš...

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 21:20, lucid napsal:

... Tvrdí, že jsou původní, ale asi by to chtělo fotky třeba i za přirozeného světla a ve vyšším rozlišení, protože např. tím ciferníkem si nejsem úplně jistý. Může být, nicméně i u nenošených hodinek je zejména u toho cifru viditelnější patina. Ale jak říkám, chtělo by to více a lepších fotek.

Dial is all original. Never touched . It was owned by a watchmaker. Cleaned regularly

- nielson82

asi tak

Odesláno

Jovani: zapojil jsi se také do te aukce? Abychom se když takn bytecne neprehazovali.

Toball: děkuji za komentáře. Otázka do plena: kde kupujete svoje vintage kousky? Něco bych opravdu rád, tak abych vedel kde hledat :)

Odesláno

Hezký večer,

fotit neumím, ale i tak se mám pochlubím se svoji minisbírkou svých vintážek Seiko. Myslím , že mnozí seikomani poznají ty své.

Moc rád na ně koukám , ale nosit se je neodvážím.

post-27512-0-98550300-1420393035_thumb.jpg

post-27512-0-85968400-1420393064_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 17:38, Miroslávek napsal:

Hezký večer,

fotit neumím, ale i tak se mám pochlubím se svoji minisbírkou svých vintážek Seiko. Myslím , že mnozí seikomani poznají ty své.

Hezký to máš, Miro, občasné provětrání by ale určitě zasloužily :)

Odesláno

Hezký večer,

Tak to už je kvalitní sbírka, gratulace! 

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 17:45, lucid napsal:

Hezký to máš, Miro, občasné provětrání by ale určitě zasloužily :)

Já je občas vyvětrám, ale max . tak doma na balkóně :-). Jak jsem je vzal do práce , na návštěvu  nebo stačí při řízení autem , tak se na ně pořád soustředím . Ale když jdou všichni spát, tak je vokukuju  ve vitrínce , abych nemusel rozsvěcovat , pořídil jsem si  směrovou led svítilnu :-)

Odesláno

Hezký večer,

Sem zapomněl na ty první, kterýma to všechno začalo.

post-27512-0-17197900-1420394624_thumb.jpg

post-27512-0-51665000-1420394651_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 18:04, Miroslávek napsal:

Právě jsem Ti začal psát, že tam ale nějak nevidím ty Jumbo... Vidím, že je ale vše v pořádku :)

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 18:04, Miroslávek napsal:

Krásná sbírka! Asi bych si ráno nemohl vybrat  :)

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 18:07, lucid napsal:

Právě jsem Ti začal psát, že tam ale nějak nevidím ty Jumbo... Vidím, že je ale vše v pořádku :)

Jsou v jiné sekci takové směsice , tak jsem na ně zapomněl. Časem bych chtěl pro doplnění těch nejznámějších pořídit ty měsíční Seika .

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 19:28, Miroslávek napsal:

Měly by to být tyto : 6139-6002 Pogue, např.

$_12.JPG

Pravé měsíční jsou se "zlatým" cifrem ne? Ale tyhle se mi líbí víc. A moc pěkná sbírka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...