lucid Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Seiko to rádo odflákne i u dražší modelů Tyto přeci jen mají přes třicet let, takže se to může projevit i na tom cifru, který byl možná i opravován. Ciferník u bastlu by zářil novotou, kromě toho by se tam nesnažili dát ty referenční údaje, ale na ciferník by pod šestku prdli "MADE IN JAPAN", "JAPAN MADE" nebo něco podobného. Upraveno 10. března 2017 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Za mne určitě r. 1981. A o fake se podle mne nejedná. Jinak to katalogový číslo je právě 7009-3040: stejný model se asi prodával s různými ciferníky: jejich referenční značení by mělo být vpravo od šestky, v tomto případě 465R. Pokud k hodinkám máš citovou vazbu, jedině dobře, protože podle mne Seiko i počátkem osmdesátek dělalo vzhledově povedenější modely, ale to hodnocení je samozřejmě věcí osobního vkusu 91 je moje blbost, jen jsem se unáhlil. Souhlasím s rokem 81. V tu chvíli mi nedošlo, že se současně produkovali šestkové i sedmičkové pětky. Jsem popletený z dajvrů. Ale prostě nevidím důvod, proč by to měl být fake. Ciferník je krásně ostře natištěný a logo Daini je krásně vykreslené. To u AM nebývá tak časté. a u Indie vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Nějaké indexy byly vypadlé a bylo vyměněno sklíčko. Nápis Seiko je rovně. Trochu to zkresluje odraz, protože je na nápisu zřejmě otisk prstu. Chtělo by to vyčistit, ale to teď nebudu řešit. Hodinky stejně zřejmě nosit nebudu, protože na ruce vypadají jako dětské. Potřebuji hodinky podle mého alespoň 42mm a tyto jsou 37mm. Kožený pásek jen tak tak zapnu na poslední dírku. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Souhlasím s Lucidem v tom, že ty referenční údaje na cifru, korespondující s údaji na dýnku, je bod k dobru pro verzi originality. Sakra, to je krásná tajenka, chtělo by to vidět zevnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 ok, '81. ukecali jste me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Já je uvnitř viděl. Nic ke koukání. Samé kovové kolečka. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Dneska na ruce čerstvý přírůstek s 7005 uvnitř. Zatím jediná skvrnka na kráse je pootočený vnitřní indexový kroužek/armovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Dneska se udělalo hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Srovnaný armovák, lehce přeleštěná luneta. Dělají mi velkou radost a hodně mě baví, na ruce už týden v kuse. Patřičnější řemeny na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Dnes elektriky s plynulým chodem vteřinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Jeden úlovek ze sobotní "Kolbenky"Náhoda, jako blázen.Tyhle 6117-6420 jsem vždycky chtěl. Z mého pohledu nejhezčí World Timer od Seiko z té doby . Krásně řešená GMT ručka Luneta je trochu setřelá /letí NOS z Brazílie/ a sklíčko z boku trošku prasklé /letí z UK/, strojek šlape, hacking také, datum překlápí, ale stejně to pojede k Tondovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 za kolik to bylo, vypadá to fajnově, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 No, nebylo to levné, ale když vezmu, za kolik to chodí venku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Já podobné. Na ruce pravidelně, aktuálně moje nejoblíbenější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Hezky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se