Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi jako vždy přivezla PPL bez jakýchkoli problémů balík. A pošta mi jako vždy včera bez problémů nechala ve schránce lístek, i když žena byla celý den doma.

• Po roku...
Odesláno

Dobrý den, můžete mi doporučit nějakou alternativu české pošty? Vždycky jsem posílala přes ní a chtěla bych už změnu.. s jinými přepravci nemám žádné zkušenosti. Dá se posílat přímo například přes PPL nebo DPD?  Budu ráda za jakýkoliv tip se kterým máte zkušenosti, díky :)

Odesláno

Přepiš si nalevo v nastavení "Fanoušek značky" z Invicta

na něco normálního a rada tady bude cobydup :D

Ne vážně, posílej přes zaslat.cz

funguje výborně.

A přepsat to můžeš taky.

Odesláno

Díky, koukala jsem na to Zaslat a vypadá to dobře. Jenom teda nevím, dostala jsem se na tuhle stránku https://www.zaslat.cz/objednavka/2/cz/cz a je tam výběr přepravců. V nabídce je GLS, DPD a Top Trans. Mám si vybrat podle ceny, nebo je některý z těchto přepravců lepší? Jde mi spíše o spolehlivost, aby balíček dorazil v pořádku. 

Jinak co je špatného na Invictách? :D nejsem žádná odbornice na hodinky. Mám doma dvoje Invicty a drží už několik let bez problému. 

Odesláno

....Jinak co je špatného na Invictách? :D nejsem žádná odbornice na hodinky. Mám doma dvoje Invicty a drží už několik let bez problému. 

Invicta a Festina jsou značky, které zde vyvolávají stejnou reakci jako jména Babiš a Benešová pro Milion chvilek pro demokracii :D

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Mam dotaz...

Mate nejakej tip jak posilat baliky do zahranici? Idealne jeste, aby to u me kuryr vyzvedl...

Koukal jsem na "PPL svoz za hotové", ale tam je maximalni cena zasilky jen 100 000 Kč, potreboval bych tak 200 000. A idealne aby to bylo pojisteny.

Diky.

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno

zaslat.cz posila pres DPD pojistene do 50t, nebo toptrans, tam se to da do pul mega - to sem posilal na SK. jinak mrkni na cz-balik.cz, ti delaj FedEx, UPS, TNT, DHL, ale vez, ze kazdejch 10t hodnoty je 200Kc pojisteni..

Odesláno

zaslat.cz posila pres DPD pojistene do 50t, nebo toptrans, tam se to da do pul mega - to sem posilal na SK. jinak mrkni na cz-balik.cz, ti delaj FedEx, UPS, TNT, DHL, ale vez, ze kazdejch 10t hodnoty je 200Kc pojisteni..

Ted na to koukam, ze pojisteny je 2%... to je docela mastny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...