Chronomag Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Ty bile obdelnicky tam ale jeste porad jsou (na IE). Nebo, ze by to vinko zacinalo pusobit?? Doma mam Mozillu, ale tady ne. Já jsem na Macku, tam MSIE moc nefachá, takže nevím... co je bílý obdélníček? to, že vedle perexu článku je obrázek vlevo a text začíná až na jeho konci a že není vlevo a text k němu neníé doražený?
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Vypada to asi takto. Clanek zacina az nekde dole pod tim ctvereckem. Ale jenom nektere clanky jako o Junghans Mega. Prim-clanky tento problem nemaji. Jenom tam chybi obcas fotky.
Chronomag Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Vypada to asi takto. Clanek zacina az nekde dole pod tim ctvereckem. Ale jenom nektere clanky jako o Junghans Mega. Prim-clanky tento problem nemaji. Jenom tam chybi obcas fotky. aha, takže to už je detail článku po odkliknutí, ne titulka. Vím - obrázek je širší, než menu. Blbý, bo to je css
Návštěvník Kamil Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Takhle to vypadá u mě v Mozille:
gandalf Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Já mám MS Explorer a zobrazuje mi to jako Kamilovi.
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Ta hlavni stranka se mi take zobrazuje jako Kamilovi, Ale nektere clanky jako Junghans Mega ne.
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Tak to nechapu. Vlasni clane je take ok. Ale je o vic nez celou obrazovku posunuty smerem dolu.
Chronomag Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 bo se na tom ted robí... snad už je to opravené.... hluboké a nehynoucí díky qarkovi (http://www.qark.net/) za jeho zásah...
watch Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Hluboke a nehynouci diky Chronomagu, uz to jede!
HonzaX Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Odesláno 14. května 2006 Jo,už jsem byl nasraný,že se nemůžu dostat na diskusi. Strčte si novoty někam! Díky old blacku.
AHA Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Patricku, ten nový vzhled vypadá dobře, určitě lépe než předchozí. Neboj se na něm stavět. Adam
Chronomag Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Patricku, ten nový vzhled vypadá dobře, určitě lépe než předchozí. Neboj se na něm stavět. Adam to vypadá tutově líp. Ten předchozí jsem dělal já a tohle nějaký profík od wordpressu
Roman Šula Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Mě to chodí v pohodě a vypadá to dobře. Jinak Mac OS 10.4.5 a prohlížeč Safari.
dehyd Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Mně se to zobrazovalo normálně už od začátku. Kdyby jste používali Mozillu... Já nenaříkám. Otevřel jsem si sedmičku Veltlína, výběr z hroznů 20002 Myslíš, že bude ještě nějaký víno??? ...in the Year 2525, if man is still alive... la-la-la... atd. :lol:
dehyd Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 Tfuj, to byl teda včera Páni zážitek i pro mě, málem jsem z toho dostal psotník: - otevřu explorer, vybafnou na mě "cizí" stránky a diskuzák nikde !!! No, z nejhoršího, zdá se jsme již venku Mě většina odkazů fungovala již včera i z obrázky, jen asi ve dvou případech chyběly a sem tam bylo něco posunuto, ale zdá se, že je vše v "řešení"... ...ovšem byl to slušnej "absťáček" - už jsem myslel, že si půjdu někam do hospody udělat "nový kamarády"
legoxx Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Odesláno 15. května 2006 musim nahodne nahraty design pochvalit, aspon o dve triedy lepsi ako stary:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se