Přejít na obsah

Chronotechna Blackest Watch

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 666
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No mně na tom vadí v podstatě jediná věc - ta česká stopa. Pro zahraniční účastniky týhle taškařice můžou pojmy Česko, Češi a česká hodinařina vyvolávat diky tomuhle pěknou pachuť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mně na tom vadí v podstatě jediná věc - ta česká stopa. Pro zahraniční účastniky týhle taškařice můžou pojmy Česko, Češi a česká hodinařina vyvolávat diky tomuhle pěknou pachuť.

to bych viděl také tak, nápadně mi to připomíná Klausovy kuponové knížky....  :photo:  :photo:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Martine, myslis ty zahranicni ucastniky, kteri jeste nemeli cest s Czech made hodinkami znacky Prim MPM nebo s kvalitou servisu spolecnosti Elton?  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

:) MPM má jinou cílovku. Pokud jde o Manufaktůru, netroufám si odhadnout, kolik zahraničních sběratelů nebo nadšenců u nich za ty love nakoupili, na ně hlavní artikl z NMnM (nostalgie) moc nefunguje.

Edit: teda MPM má jinou cílovku než lidi, kteří se nechali oslovit projektem. Že se finální produkt možná bude blížit lepším výrobkům MPM je věc jiná, ale nechci předbíhat, pořád čekám na férové zhodnocení nějakým zdejším vlastníkem.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Zatim to nikdo nevidel, tak se nechme prekvapit. Se mnou uz rozjeli celni rizeni a poslali mi fotku balicku... Je s tim celkem opruz, scanovani plne moci, faktura, vypis z uctu. Taky by me zajimalo, jak dlouho to budou resit...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pár dní ale zaplatis 180kc za celni zastoupeni a clo a dph

To se plati pri prevzeti zasilky nebo pred dorucenim prevodem z uctu? Je mi uz jasne, ze to preplatim, ze v tom jeste bude dph a poplatek, nicmene jsem se rozhodl ten zazrak nakonec prevzit, kdyz uz jsem do toho skoro rok zpatky tak neuvazne vstoupil... Kazdopadne podobne projekty uz nikdy.

Odkaz ke komentáři

Takze po mne chteji celkem 2533 Kc, z toho 21 Kc clo a 200 zastoupeni posty. Kazdopadne ty hodinky mely mit za priplatek v pladge manazeru safir s dvojtym AR, ale z fotek lidi, co je uz maj doma, to spis vypada, ze misto AR tam dali zrcadlo. Na dotaz samozrejme zadna odpoved neprisla...

Odkaz ke komentáři

To srovnani je nesmysl:)

Ani bych neřekl, to není srovnání ale přiblížení pocitů, Venca Perokrat ani Ježek nic moc, když si po převisu dostal šmejd alespoň jako sqad za pár šupů, tak jsi ještě měl kliku....  :photo:

Odkaz ke komentáři

Ani bych neřekl, to není srovnání ale přiblížení pocitů, Venca Perokrat ani Ježek nic moc, když si po převisu dostal šmejd alespoň jako sqad za pár šupů, tak jsi ještě měl kliku.... :photo:

Bylo by to na delsi diskuzi ale srovnavat tohle s nakupem kuponove knizky je proste blbost.

Odkaz ke komentáři

...to by chcelo rezenziu po toľkých utrapach

Jak bude chvilka, zkusim to odfotit. Krome toho loga to na me pusobi pozitivnim dojmem. Maj v tom asi peknej bordel, nebot mi dosla limitka 28/100, coz jsem si neobjednal a byla asi o 100 Euro drazsi. Jinak to doslo v docela pekne etuji s navodem a hadrikem. Remen je solidni, zpracovani taky. AR tam evidentne je, ale na ten super cernej povrch to moc nezabira. 100 M WR a docela pekny pruhled na strojek se signovanym rotorem...

9a424addf1c0a65ed75db59e4b42660e.jpg

Odkaz ke komentáři

respekt pred vsema, kteri vydrzeli.

Popravde jsem byl uz smireny s tim, ze nic nedojde. A ono z toho vycouvat po uzavreni kampane nejde... Tim vic jsem byl prekvapen, ze mi prisla limitka a az na to logo to fakt vypada solidne. Je ale pravda, ze na webu KS je hodne negativnich reakci na kvalitu dialu (fleky). Udajne se to bude resit vymenou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...