lib Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Na Watchuseek v sekci Fortis je poměrně hodně rozsáhlá debata o problémech se šroubovacími korunkami u modelů B-42 (např. tady: WUS-Fortis Hodně lidí tam doporučuje nechat tyto korunky vyměnit za "push" korunky. Problémy se údajně omezují jen na modely B-42. Mám jedny s /push" korunkou (9 měsíců) a jedny se šroubovací (3 měsíce). S žádnou zatím nebyl problém, ale za tak krátkou dobu se to asi nedá posuzovat. Nemá někdo vlastní zkušenosti? Bývají zmiňované problémy opravdu tak časté, nebo je jich na WUS zmíněno tolik, protože je to celosvětové fórum, tudíž se sejde více stěžovatelů?
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Už cca rok se na B42 šroubovací korunka nedává - možná to bylo kvůli problémům s korunkou. Měl jsem šroubovací korunku na Fortis PP a nebyl s ní žádný problém (ovšem neměl jsem je moc dlouho) Něco o korunkách u Fortis tu psal Ondraj pokud se nepletu,ale nemůžu to najít
Ondraj Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ano, měnil jsem závitovou korunku u dvou Fortisů B42, vždy v ofic. servisu zdarma. Jde o to, že pokud se s korunkou nehýbe, samozřejmě žádný problém není, ale pokud hodinky taky natahujete, tak i při sebelepším zacházení dochází díky velké korunce a jemnému závitu k postupnému poškozování závitu, což se projevuje jakoby jeho zkrácením. U jedněch hodinek se korunka než jsem to nechal vyměnit šroubovala asi na ½ závitu. Na poškození závitu stačilo relativně malý počet šroubování. Fortis si je vědom tohoto problému, proto jsou nové modely již bez závitu a u starších to mění. Měl jsem ještě model Spacematic, ten tento problém nevykazoval.
Baker Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 To zajimava informace. Ja mel u dvou fortisu push korunku a trochu me to mrzelo, preci jen ten pocit, ze to zasroubuju je to sichr, ale to jsem nevedel. Diky.
Návštěvník YPO Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Řada Pilot a Pilot Professional má šroubovací korunky stále - bohužel jsou téměř všechny modely z těchto dvou řad ochuzeny o safírové sklo a antireflexní úpravu (ani nevím jestli se antireflex na minerální skla vůbec dává)
Patrik Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 YPO napsal: Řada Pilot a Pilot Professional má šroubovací korunky stále - bohužel jsou téměř všechny modely z těchto dvou řad ochuzeny o safírové sklo a antireflexní úpravu (ani nevím jestli se antireflex na minerální skla vůbec dává) Pilotky už se nově dodávají se safírovým sklem (bez antireflexní úpravy), na objednávku (dodatečně) je možné vyměnit za safír s (oboustraným) antireflexem (cca 5000 Kč). Ano, modely s menší korunkou mají šroubovací korunku stále - třeba Spacematic. Problém byl ve fyzice - díky velké korunce působila na závit moc velká síla, stačilo tak nepřesně korunku nasadit na závit a bylo to. Bohužel tady byl design podřízen funkci a nevyplatilo se to - stačí se podívat na ostatní hodinky (jiných značek), pokud mají šroubovací korunku, tak je (až na vyjímky) malá.
lib Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Díky moc za rady a zkušenosti. Zatím nebudu nic dělat a budu s korunkou pracovat s max. opatrností. Přece jen se nemůžu smířit s tím, že bych svoje nejnovější srdcovky poslal někam třeba na několik týdnů na výměnu korunky. Jak někdo řekl, problém asi bude s velikostí korunky a tomu odpovídajícímu potenciálnímu "záběru". Takže: když už, tak jen moc. moc zlehka. A nenatahovat ručně. ? Pochopil jsem to správně ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se