Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A nechcete ten seznam dát na své stránky?

Nebo založit nové: www.tipaři.cz, www.bytaři.cz :)

No - o lidech, kteří by se na tom seznamu objevili, už asi bytaři několik let vědí, ne?

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nečiní mi zrovna potěšení tajit jména našich zákazníků, naštěstí tu informaci dříve nebo později sami učiní veřejnou. Samozřejmě, že mám radost ze všech lidí, který se k značce PRIM otevřeně hlásí. Pan Václav Klaus, Radovan Vávra, Martin Jahn, Karel Schwarzenberg a Petr Čech mezi ně patří. Určitě i mnoho dalších, protože již nejsme jenom kusem historie.

Věřím tomu, že celebrit, které přilákají pozornost dalších zákazníků bude přibývat.

Jo, jenze kurnikova je blondata kocka, kterou zere vetsina chlapske populace a to i ta cast, ktera fotbal nesleduje! Nejakou poradnou kocku by to chtelo! :D

Kocky to nejsou, ale jako zacatek to neni tak spatne. :D :D :D

Odesláno

To PRIM - Dneska jsem na www.prim.cz objevil odkaz: Petr Čech collection....A kdepak je k tomu text, obrázky?! Jsem zvědavý! Tak rychle rychle! :D

Odesláno

To je zatím jen pracovní!!!!! :(

Když už jste ho ale objevili, nechcete mi k tomu napsat, co o těch textech, které by měly kolekci uvádět míníte? Co byste v prezentaci chtěli vidět a co naopak nikoli?

Odesláno

Ona kolekce by si zcela jistě zasloužila jakési svoje substránky. Proč vznikla, co je motem, jaké jsou technické nebo designové odlišnosti oproti běžným hodinkám. Kam chce směřovat. A co na to sám Petr Čech - co třeba rozhovor s ním, proč on a Prim, jestli jednorázově nebo delší spolupráce, jeho první hodinky... :)

Jak třeba firma bude poté komunikovat se zákazníkem - t.j. jestli třeba zákazník, když dá firmě emailovou adresu, bude informován o novinkách, možnostech údržby, o třeba aktivitách firmy (třeba publikace o firmě, den otevřených dveří a pod.)

Jestli bude moci být i tato koleckce na přání individualizována, příp. v jaké míře.

Jasně že by tam měli být "poutavé" fotografie, popis kalibrů...

Konec románu :D

Odesláno

to prim: v jednom díle společensko-kulturního seriálu The Simpsons se znovunalezený bratr Homera J. Simpsona a velký průmyslník v jedné osobě zeptal Homera: "A jak by sis teda představoval auto svých snů?" Následně musel svoji prosperující automobilku zavřít, protože Homerovy vize byly v reálu horší než nořní můry. Byl bych opatrný na názory spotřebitelů, fóristů a hodinářský šílenců. Neříkám, že nemají váhu, to chraň Bůh. Jen bych byl opatrný ;)

Odesláno

To X-Bob: jsem zaskočen, domníval jsem se, že už jste skutečně objevil připravenou stránku s prezentací kolekce Petr Čech a ono to zatím asi tak není.:)

To Kid_A: díky za podporu.:) Naprosto s Vámi souhlasím, někdo musí říci jak to bude, ale přesto jsem docela rád, když znám názor na výsledek mé práce.

Odesláno

To PRIM - vždyť jsem psal, že jsem objevil jen link. A uvnitř - "ničevó"..... Ostatně, teď je tam ten link veřejně. Ale těším se jsa zvědavý :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já Primu fandím, ale podle mého o téhle ceně platí jeden ze zahraničních komentářů k ceně Orlík LE - "the asking price is on the far side of ridiculous" :rolleyes:.

Odesláno

Je velice pravděpodobné, že se právě tento model bude prodávat nejlépe. Ještě nemáme v ruce ani první sériový kus (na fotce je prototyp) a už máme objednávky na 5 kusů.:)

Odesláno

Chápu, že je to jiný svět. Chápu, že lidé okolo chronomagu ocení spíše jiný typ hodinek, ale to neznamená, že jde o chybu v modelové politice.

Například dnes už mi několik lidí volalo, že se jim model Čechíno moc líbí a kdy bude k dispozici se safírovým sklem a v mechanice.

Co zákazník to přání a já věřím, že až se na hodinky budete dívat déle, dáte mi zapravdu, že mají něco do sebe. Nezříkám se drobných retuší grafiky číselníku, ale nemyslím si, že by byla špatná. Je jen jiná. Dokonce jiná i než u jakékoliv konkurence.

Odesláno

Vždyť je to OK. Při zachování "základu a linie" PRIM nabídnout třeba 2 koncepce. Myslím, že je to dobrý směr, takto zkusit expanzi.

Odesláno
Ten zlatý kroužek je tam napevno nebo je to jako u některých hodinek, že se sundává i se sklíčkem? Jak se vlastně spojuje zlato s ocelí?

Pravděpodobně mluvíte o modelu Exclusive. Ozdobná luneta je na nrezové pouzdro natvrdo nalisována. Sklo se pak vsazuje do zámku v nerezovém dílu pouzdra. Kroužek tak lze nalisovávat až po montáži skla do pouzdra.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...