petanprim Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Zdravím,jestli někdo poradí,na Blešáku jsem koupil krásne Poljoty se strojem 3133,teda nefunkční,bez korunky a hřýdelky na natahování a špatná setrvačka,(už jsem je poslal na opravu k hodináři,p.Sentenskému,má díly a už mi opravoval jedny poljoty),mají nádherný čistý ciferní,myslím že tam chybí luneta,nikdě jsem na netu stejné nenašel,nevím co to je za model...dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petanprim Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Ještě strojek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 To je uz z ruske ery, kdy se tam v tom trochu fabriky placaly, jak u nas Prim, a na platforme 3133 vznikla rada vselijakych hodinek vyrabenych v pomerne malych seriich. Na WUS foru je vlakno Show your 3133 (nebo tak nejak) a tam asi budou. Ja osobne mam spis 3133 spojeny s vojenskymi, resp. sportovnimi hodinkami, takze tyhle uhlazene civilni verze moc nemusim.
colommbo Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 ...bez...hřýdelky na natahování...Hodinky zajímavý, ale tohle napsat chce už vopravdu velký koule, au, au, au, to bolí, to tolik bolí...
petanprim Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Zdravím,jestli někdo poradí,na Blešáku jsem koupil krásne Poljoty se strojem 3133,teda nefunkční,bez korunky a hřídelky na natahování a špatná setrvačka,(už jsem je poslal na opravu k hodináři,p.Sentenskému,má díly a už mi opravoval jedny poljoty),mají nádherný čistý ciferní,myslím že tam chybí luneta,nikdě jsem na netu stejné nenašel,nevím co to je za model...dík
petanprim Odesláno 20. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Hodinky zajímavý, ale tohle napsat chce už vopravdu velký koule, au, au, au, to bolí, to tolik bolí... dík za opravu...to se někdy stane.....
mkshort Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 eBay je dobry hodinkovy facebook....zkus tam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Tady mi prijde, ze to muze byt i klon cifru a rucek z hodinek viz minule foto a pouzdra z tehle Moskva-Tokyo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) ...anebo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem mkshort
mkshort Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Tak jsem jeste kouknul do ruska a hle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Díval jsem se do katalogu poljot ... přímo tento model jsem nenašel, cifr+ručky ano, pouzdro trochu jiné, ale předpokládám, že v divokých devadesatych bylo variant mnoho...btw. vždy když procházíme sovětské/ ruské katalogy, nedokážu pochopit, že mají v promo tiskopisech nafoceno tolik zmetkovych kusů....myšleno nevycentrovane číselník...přijde mne to moc i na ozraleho mužika
petanprim Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Super,za foto,já je nikde nenašel,a vypadá to že ta luneta bude asi nesehnatelná,je to hodně gýčové,už mám nějak vymyšlené jak to nahradím,až mi přijdou z opravy tak to tady pověsím,dík moc
bithas Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Se Sentenským přeji mnoho zdaru. První oprava na jedničku, ty další byly opravdu strastiplné. Je to zabiják.
petanprim Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Zdravím,tak že 1 Poljoty zatím ještě nemám opravené ,ale podařilo se mi koupi další Chronograph 3133,bouhžel bez zadního dýnka,zatím jsem tam nacvakl sklíčko,hodinky jsou jako že funkční,chrono nejde,a určitě by chtěly vyčistit,nevíte co to je za model,nenašel jsem je,dýnko asi nesehnatelné,předem moc dík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petanprim Odesláno 23. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Stroj je úžasnej,vypadá to pěkně,ale chtělo by to originál dýnko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petanprim Odesláno 23. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Tak po dvou měsících má už doma opravené Poljoty od p.Sentenského,mám z nich velkou radost,lunetu jsem dopasoval....všímavý jedinci určitě uhodnou z čeho jsem ji použil,osobně se mi to takhle líbí víc než originál luneta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se