Brosmy Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Zdravím,nedávno jsem našel staré hodinky po mém dědovi a chtěl bych se o nich něco víc dozvědět. Jak jsou staré, co to je za model, jestli to třeba není limitovaná edice atd.Díky moc za pomoc! Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Brosmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brosmy Odesláno 21. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 zde jsou fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Na dýnku máš číslo, to stačí zadat do goolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Nějaká varianta Orient Tri Star. Masové hodinky. Pokud Tě zajímá cena, tak v tomhle stavu v řádu malých stokorun. Nové v řádu malých tisíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Podobné nové např. tady: http://www.azwatch.cz/hodinky/or079-orient-tristar-mod-fab00009b9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Zdravím všechny Orientované.... mám prosbu - měl jsem potřebu pořídit si nějaké Orient s rezervou - koupil jsem Retrograde - jak už jsem se prásknul ve vedlejším vlákně... ale ještě tak trochu omylem mně teď doběhla aukce, kde jsem koupil model, který přesně neumím identifikovat. Snažil jsem se hledat na netu - našel podobné, ale nikdy ne vyloženě tyto... Cvičně jsem si je označil jako "Power Bambino" - řekl bych, že je to "Pre-OrientStar", podle toho čudlu, tak cca 10 let staré? Kousek je v NOS stavu, akorát je nafocený tak nešikovně, že na referenci nevidím... Musím říct, že i když je mám tak nějak teď navíc, tak se mně ten design hrozně líbí a právě ten čudl jim dodává kouzlo Díky za případnou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Hoj, je to asi něco z řady CEX, ale přesný typ jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ty jo, to je zajimave. Ten cudl vetsinou prehazoval den v tydnu, ktery tu nevidim... tak ze by na datum?Jinak to vypada jak bambino a star dohromady. Jakou to ma velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) @nooski Díky, je pravda že jsem se už na CEXy díval, ale nic pořádného nenašel... jediný odkaz na blogu ORIENT WATCH USA. To by je datovalo někde po přelomu milénia, takže budou mít tak 15-20 roků... číselník už mají tedy hodně Bambiňácký... je pravda že čudl jsem na přehazování DATE na moderních hodinkách neviděl... a ORIENT to uměl vždy bez něj. Tak jsem zvědavý co dojde.. velikost nevím - popis byl minimální - prostě mě zaujaly nadčasovým designem a tou podivností s čudlem přidám poslední 2 fotky... více toho dokud nedojdou nevykoumám.. snažil jsem se luštit text na dýnku... tuším že tam vidím NUTS SPECIAL EDITION - NUTS je signovaný i řemen... ale je to oříšek rozluštit co to má být... Upraveno 9. března 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Jinak co se týče velikosti tak jsem se dočetl, že první generace CEX byly z dnešního pohledu poměrně malé - pr. 35mm, řekl bych že toto taky nebudou žádné extra kladiva s ohledem na poměr velikosti řemen / pouzdro....a to jsem vlastně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Treba tim cudlem napumpujes power reserve Tesim se az dojdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Tak jsem dohledal popis použitého kalibru - pravdu měl @AndyAaron s tím, že se jedná o překlápění data - což mě na jednu stranu překvapuje... na druhou stranu to povýšilo tyto Power Bambina na skvělé hodinky na pivo - pro funkci počitadla to bude spolehlivější než točit s lunetou... Popis strojku ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Tak jsem dohledal popis použitého kalibru - pravdu měl [mention=5997]AndyAaron[/mention] s tím, že se jedná o překlápění data - což mě na jednu stranu překvapuje... na druhou stranu to povýšilo tyto Power Bambina na skvělé hodinky na pivo - pro funkci počitadla to bude spolehlivější než točit s lunetou... Popis strojku ZDE No vida. Zajimave.S tim pivem bacha. Dle navodu bys nemel chlastat mezi 21h a 2h rano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se