Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Dají se někde v obchodech sehnat hodinky typu Samurai a podobné potápky? Na webovkách různých obchodů jsem tyto typy hodinek nenašel!!!

Díky za info.

J.

Odesláno
Zdravím. Dají se někde v obchodech sehnat hodinky typu Samurai a podobné potápky? Na webovkách různých obchodů jsem tyto typy hodinek nenašel!!!

Díky za info.

J.

Schanel jsem se po nich. V plzni a karlovych varech bez sance. Mozna v praze na vinohradech ulice bud anglicka nebo italska (nebo tak nejak), kde mi to bylo doporuceno, ale kam jsem nesel. Snad jsem temito mlhavymi informacemi aspon trochu pomohl.

Odesláno
Schanel jsem se po nich. V plzni a karlovych varech bez sance. Mozna v praze na vinohradech ulice bud anglicka nebo italska (nebo tak nejak), kde mi to bylo doporuceno, ale kam jsem nesel. Snad jsem temito mlhavymi informacemi aspon trochu pomohl.

Tam jsem je nikde neviděl...doporučuji kubsona (alias www.chronoshop.cz)

Odesláno

ahoj,

resil jsem podobny " problem" jako kubson...a sice nejaky quartz na leto...dospel jsem k tomu, ze to bude ska371P1. Nevite, nekdo, zdali je nahodou nemaji nekde v Praze.

dekuji moc, pohodovy den

DaJe

Odesláno
ahoj,

resil jsem podobny " problem" jako kubson...a sice nejaky quartz na leto...dospel jsem k tomu, ze to bude ska371P1. Nevite, nekdo, zdali je nahodou nemaji nekde v Praze.

dekuji moc, pohodovy den

DaJe

pokud se do čr oficiálně nedováží, zařadil bych je do nabídky chronoshopu, taky se mi celkem líbí..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...