jartop Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zdravím. Dají se někde v obchodech sehnat hodinky typu Samurai a podobné potápky? Na webovkách různých obchodů jsem tyto typy hodinek nenašel!!! Díky za info. J.
utrejch Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zdravím. Dají se někde v obchodech sehnat hodinky typu Samurai a podobné potápky? Na webovkách různých obchodů jsem tyto typy hodinek nenašel!!! Díky za info. J. Schanel jsem se po nich. V plzni a karlovych varech bez sance. Mozna v praze na vinohradech ulice bud anglicka nebo italska (nebo tak nejak), kde mi to bylo doporuceno, ale kam jsem nesel. Snad jsem temito mlhavymi informacemi aspon trochu pomohl.
ondra_v Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 V Česku je mají tady http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=68 http://www.azwatch.cz/hodinky/se201-seiko-...itan-black-dial
safi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Schanel jsem se po nich. V plzni a karlovych varech bez sance. Mozna v praze na vinohradech ulice bud anglicka nebo italska (nebo tak nejak), kde mi to bylo doporuceno, ale kam jsem nesel. Snad jsem temito mlhavymi informacemi aspon trochu pomohl. Tam jsem je nikde neviděl...doporučuji kubsona (alias www.chronoshop.cz)
daje Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 ahoj, resil jsem podobny " problem" jako kubson...a sice nejaky quartz na leto...dospel jsem k tomu, ze to bude ska371P1. Nevite, nekdo, zdali je nahodou nemaji nekde v Praze. dekuji moc, pohodovy den DaJe
kubson Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 ahoj, resil jsem podobny " problem" jako kubson...a sice nejaky quartz na leto...dospel jsem k tomu, ze to bude ska371P1. Nevite, nekdo, zdali je nahodou nemaji nekde v Praze. dekuji moc, pohodovy den DaJe pokud se do čr oficiálně nedováží, zařadil bych je do nabídky chronoshopu, taky se mi celkem líbí..
daje Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 ahoj, psal jsme do Altra a dle jejich vyjdreni je mit nebudou....Tudiz, kdy budou na chronoshopu... a jaka bude jejich cena... pohodovy den DaJe
kubson Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 viděl bych to s cenou podobně jaku u samurajů cca 5,5 bylyby do týdne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se