Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

super. samotnyho me prekvapuje, jak cloveka muze tenhle v podstate "vintage" look zaujmout:))

co ten remen Oris? Jak je kvalitni?

Odesláno

Mám takový hňupovský dotaz ohledně pointer-date hodinek obecně, ale nejsem úplně technický typ notabene v hodinkách, tak se stejně zeptám... jak se třeba u hodinek s normální datumovkou (tj. otočným datumovým věncem) řeší "safe zóna" a že se nesmí manipulovat s datem kolem půlnoci kvůli otáčení soukolí a aby se mechanismus nepoškodil, je na místě nějaká obezřetnost i u hodinek s takovýmto typem zobrazování data? Může se něco poškodit, když bych nastavoval datum kolem půlnoci? (né, že bych je teda měl, jen mě to tak napadlo) :)

Odesláno
  V 4. 3. 2019 v 16:58, Kid_A napsal:

super. samotnyho me prekvapuje, jak cloveka muze tenhle v podstate "vintage" look zaujmout:))

co ten remen Oris? Jak je kvalitni?

Jaxem psal, nahrada za origo remen dorazila, za me lepsi jak original, celkove to ty hodinky pozvedlo o dost vys...

6850e73d513f36150c117d7af4e34aae.jpg

• po měsíci...
Odesláno
  V 12. 3. 2019 v 17:17, LovecK napsal:

Jaxem psal, nahrada za origo remen dorazila, za me lepsi jak original, celkove to ty hodinky pozvedlo o dost vys...6850e73d513f36150c117d7af4e34aae.jpg

velmi pekne, tiez po nich pokukujem

• Po letech...
  • po měsíci...
Odesláno

Juu, a ty zluty.. ty sou ale.. zluty:) Teda, stve me ten uplne zbytecnej pruhled a cena mi prijde tak jako na hrane, ale ony pujdou levnejc..

Odesláno (upraveno)
  V 1. 4. 2025 v 11:03, Micey napsal:

Juu, a ty zluty.. ty sou ale.. zluty:) Teda, stve me ten uplne zbytecnej pruhled a cena mi prijde tak jako na hrane, ale ony pujdou levnejc..

Rozšířit  

Ten kaliber ale stojí zato aby uvidel svetlo sveta a ľudia sa ním mohli pokochať tak prečo nie, akurát ta WR50 🤨 v tej zelenej sú nice + mimostredka je moja srdcovka

oris.JPG

Upraveno uživatelem MaaBe
Odesláno

@MaaBe Jasně, já reaguju čistě na ten "obyč" model výše se Sellitou, těch inhousů jsem si ani nevšiml a tam samo průhled chápu.. na todle téma doufám že udělaj i refresh toho 473 manuálu, kerej má ukazatel rezervy vzadu, toe boží.

Odesláno

Mě se tyhle nový Pointer Date líbí hodně, ten náramek se povedl 👍

Za mě také ty se Sellitou raději bez průhledu. Ale proč zase "jen" 50m WR? Tohle bohužel ty hodinky u mě diskvalifikuje... 🙄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...