Kid_A Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Moc pekny pointer date! Jak pracuje ten bronz? Upraveno 16. února 2019 uživatelem Kid_A
tmoris Odesláno 19. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Tmavne to tmavne ale zrovna tento vikend jsem je odlozil a nasadil sd43. Tak zas casem..
LovecK Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 V 16. 2. 2019 v 20:57, Kid_A napsal: Moc pekny pointer date! Jak pracuje ten bronz?Jede to rychle... 2x na ruce
Kid_A Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 super. samotnyho me prekvapuje, jak cloveka muze tenhle v podstate "vintage" look zaujmout:)) co ten remen Oris? Jak je kvalitni?
LovecK Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Jako pekny jsou, kdyby jeste byly 41mm, treba jako Mark18, tak super!Remen neni spatnej, mekky, prijemny na omak, rozmer 20-16.Trochu mi vadi, ze nema prositi u nozicek ale jen dole, se proto planuje nahrada...https://www.strapshop.cz/campagnolo-hovezina/campagnolo-trendo
ragu Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Ty bronzovky jsou prostě boží hodinky. Ještěže jsem přizdisráč a asi nemám koule je koupit.
Povidláček Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Mám takový hňupovský dotaz ohledně pointer-date hodinek obecně, ale nejsem úplně technický typ notabene v hodinkách, tak se stejně zeptám... jak se třeba u hodinek s normální datumovkou (tj. otočným datumovým věncem) řeší "safe zóna" a že se nesmí manipulovat s datem kolem půlnoci kvůli otáčení soukolí a aby se mechanismus nepoškodil, je na místě nějaká obezřetnost i u hodinek s takovýmto typem zobrazování data? Může se něco poškodit, když bych nastavoval datum kolem půlnoci? (né, že bych je teda měl, jen mě to tak napadlo)
LovecK Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Odesláno 12. března 2019 V 4. 3. 2019 v 16:58, Kid_A napsal: super. samotnyho me prekvapuje, jak cloveka muze tenhle v podstate "vintage" look zaujmout:)) co ten remen Oris? Jak je kvalitni?Jaxem psal, nahrada za origo remen dorazila, za me lepsi jak original, celkove to ty hodinky pozvedlo o dost vys...
ssss Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 V 12. 3. 2019 v 17:17, LovecK napsal: Jaxem psal, nahrada za origo remen dorazila, za me lepsi jak original, celkove to ty hodinky pozvedlo o dost vys...velmi pekne, tiez po nich pokukujem
Harwey Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února BIG CROWN Spolupraca ORIS X CERVO VOLANTE Pekna farebna kombinacia https://www.oris.ch/en-SK/product/watch/big-crown/big-crown-pointer-date/01-754-7779-4065-Set?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=cervo_volante&mc_cid=1842ea615f&mc_eid=08c46d61ee 1
Harwey Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna fakt podarene The Big Crown Pointer Date is back in a flash of colour https://www.oris.ch/en-SK/product/watch/big-crown?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=big_crown_collection&mc_cid=77bbe16699&mc_eid=08c46d61ee 1
Micey Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Juu, a ty zluty.. ty sou ale.. zluty:) Teda, stve me ten uplne zbytecnej pruhled a cena mi prijde tak jako na hrane, ale ony pujdou levnejc..
MaaBe Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) V 1. 4. 2025 v 11:03, Micey napsal: Juu, a ty zluty.. ty sou ale.. zluty:) Teda, stve me ten uplne zbytecnej pruhled a cena mi prijde tak jako na hrane, ale ony pujdou levnejc.. Rozšířit Ten kaliber ale stojí zato aby uvidel svetlo sveta a ľudia sa ním mohli pokochať tak prečo nie, akurát ta WR50 v tej zelenej sú nice + mimostredka je moja srdcovka Upraveno 1. dubna uživatelem MaaBe
Micey Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @MaaBe Jasně, já reaguju čistě na ten "obyč" model výše se Sellitou, těch inhousů jsem si ani nevšiml a tam samo průhled chápu.. na todle téma doufám že udělaj i refresh toho 473 manuálu, kerej má ukazatel rezervy vzadu, toe boží.
horskjan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Mě se tyhle nový Pointer Date líbí hodně, ten náramek se povedl Za mě také ty se Sellitou raději bez průhledu. Ale proč zase "jen" 50m WR? Tohle bohužel ty hodinky u mě diskvalifikuje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se