Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky.

Jedině Blancpain Fifty Fathom:

23124.jpg

A co Doxy (asi budou moc levné :))?

generations.jpg

Odesláno

S vodou...je nějaká firma spojená s vodou víc jak Panerai? ( Rolex se angažuje všude možně, včetně golfu ) Girard zase u vůně benzínu, Ulysse by to splňoval, ale zase dělá i ty emajlový kýčoviny a šperkařský kousky, takže za mě hlasuju pro Panerai. S cenou problém nebude a s výběrem v SA taky ne...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě mě napadly, pokud by chtěl něco extravagantnějšího, JLC Master Compressor:

5_large.jpg

Odesláno

Co Rolex Sea-dweller? Stávající model se přestává vyrábět, takže zanedlouho se už nový nesežene..

Takovou klasikou se nedá nic zkazit.

Odesláno (upraveno)

Je mi líto,že nejsem tvůj obchodní parner

Ale co takhle Breitling superocean heritage podle proporcí toho pána 38 nebo 46 mm? Černé?- modré??- extravagantně bronzové ???

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
Hele, a kdyz od Tebe kupuju remen, jsem taky Tvuj obchodni partner? :)

V podstatě jo. :) Jinak díky za tipy, potřeboval bych z toho eliminovat echt potápky, když jsem psal o vodě tak jsem myslel spíš něco těsně nad ní a tam se mi ty Panerai, Brajtle a Blancpainy zas tak nehodí. I když Rolex Submariner jsou vlastně taky potápky, žejo...

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno
V podstatě jo. :) Jinak díky za tipy, potřeboval bych z toho eliminovat echt potápky, když jsem psal o vodě tak jsem myslel spíš něco těsně nad ní a tam se mi ty Panerai, Brajtle a Blancpainy zas tak nehodí. I když Rolex Submariner jsou vlastně taky potápky, žejo...

Pokud ne potapky, tak ty G-P mi prijdou super, akorat nevim cenu :(

Jinak dalsi moznost vodnich hodinek, co nejsou potapky, je tohle:

25133000.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...