New Milis Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky. Jedině Blancpain Fifty Fathom: A co Doxy (asi budou moc levné )?
Cyber Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky. S vodou...je nějaká firma spojená s vodou víc jak Panerai? ( Rolex se angažuje všude možně, včetně golfu ) Girard zase u vůně benzínu, Ulysse by to splňoval, ale zase dělá i ty emajlový kýčoviny a šperkařský kousky, takže za mě hlasuju pro Panerai. S cenou problém nebude a s výběrem v SA taky ne...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Ještě mě napadly, pokud by chtěl něco extravagantnějšího, JLC Master Compressor:
rorda Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Za mě, po včerejšim potěžkání na srazu, jedině IWC Aquatimer Chrono IW371928 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vojt Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Co Rolex Sea-dweller? Stávající model se přestává vyrábět, takže zanedlouho se už nový nesežene.. Takovou klasikou se nedá nic zkazit.
Well Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Jedna z možností je i Chopard http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=chopard
Olda Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) A co Eterna Kontiki Diver. Zajímavé řešení skryté korunky. http://www.eterna.ch/#/kontiki/diver/1594.44.40.1154/21/ Upraveno 7. května 2008 uživatelem Olda
japa Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 pokiaľ by si chcel byť fakt originálny tak Invicta Russian Diver veď keď ich môže nosiť Arnold... ps. a ešte by si aj ušetril
Conrad Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Je mi líto,že nejsem tvůj obchodní parner Ale co takhle Breitling superocean heritage podle proporcí toho pána 38 nebo 46 mm? Černé?- modré??- extravagantně bronzové ??? Upraveno 7. května 2008 uživatelem Conrad
NIGHTinGALE Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Jedině Mobilis in Mobili (model Ned Land) od hciq. Co je spojenou s vodou více, než román 20.000 mil pod mořem? Navíc to bude exklusivní kusovka.
utrejch Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Kdyby byly k sehnani brzo, tak jedine tydlety : http://mob.watchprosite.com/show-forumpost.../ti-419971/s-0/ Upraveno 7. května 2008 uživatelem utrejch
boo-beek Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Hele, a kdyz od Tebe kupuju remen, jsem taky Tvuj obchodni partner?
New Milis Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Hele, a kdyz od Tebe kupuju remen, jsem taky Tvuj obchodni partner? V podstatě jo. Jinak díky za tipy, potřeboval bych z toho eliminovat echt potápky, když jsem psal o vodě tak jsem myslel spíš něco těsně nad ní a tam se mi ty Panerai, Brajtle a Blancpainy zas tak nehodí. I když Rolex Submariner jsou vlastně taky potápky, žejo... Upraveno 7. května 2008 uživatelem New Milis
boo-beek Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 V podstatě jo. Tak v tom pripade bych prosil ty Girard Perregaux, idealne tyto:
boo-beek Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 V podstatě jo. Jinak díky za tipy, potřeboval bych z toho eliminovat echt potápky, když jsem psal o vodě tak jsem myslel spíš něco těsně nad ní a tam se mi ty Panerai, Brajtle a Blancpainy zas tak nehodí. I když Rolex Submariner jsou vlastně taky potápky, žejo... Pokud ne potapky, tak ty G-P mi prijdou super, akorat nevim cenu Jinak dalsi moznost vodnich hodinek, co nejsou potapky, je tohle:
utrejch Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Anebo rolex GMT master II, ta zelena rucka a napis jsou zuppa
mip Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Nevim, jestli už někdo nedoporučoval a nevim, jestli to není moc levné, ale Hamilton Regatta jsou krásné :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se