Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky.

Podle mne, jsou nejlepsi Zenith http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...0&LangID=0#

Odesláno (upraveno)

Jachetní myslím nejkrásnější dělá Arnold and son. Mají i takový ten kompasový dizajn a námořnický vychytávky, jak pro jacka sparrowa. Jinak krásný a neobvyklý tady nedávno ukazoval ondraj - měly mimostředku - Roger Dubuis. Samosebou panerei jules verne neurazí žádného obchodního partnera, nebo ty námořnicky modrý z titanu - to je myslím jachetní.

Pro konzervy nějaký ten rolex, no s vlaječkama, ty jsou prima vtipný. Pro menšinu UN i s kotvičkou. Ty blancpain se mi líbí a samosebou boží vintage tudor s kosočtverečkama pro opravdové machry.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

A co objednat u vybraného výrobce nějaký zvláštní číselník? Bude to pak zajímavá limitovka (zvlášť, pokud půjde o nějakého významějšího výrobce). Navíc pokud budou hodinky označeny logem firmy, je možné je dát do daňových nákladů :-)

"My" jsme takhle měli jednu zakázku, ale je fakt, že tam šlo o 50 kusů.

Edit: Když teď čtu příspěvek cigiho - napadlo mě - co Corum? V Basileji jsem v roce 2006 viděl pár jejich hodinek s jachatřskou nebo pirátskou symbolikou. Fakt ale je, že tahle značka je dost extravagantní a ne každému se musí líbít.

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno

Máš recht Patriku, ty s vlaječkama budou asi Corum - to mi přijde vtipný, sebeironický, prostě pro veselý machýrky z podpalubí....

Frantíku, frantíku Ball jsou přeci železničářský, to je suchozemský ocelový oř :D

Odesláno

Tak jsem stáhl nějaké ty obrázky Corum. Hlavně na těch "admirálkách" je na ciferníku něco, co má asi zobrazovat vodu - nebo rybičky?

post-412-1210245221.jpg

post-412-1210245237.jpg

post-412-1210245253.jpg

post-412-1210245268.jpg

post-412-1210245282.jpg

post-412-1210245296.jpg

Odesláno

Ty Arnold and son jsou skvělý a ty Corum kupodivu taky, ale obávám se, že když, tak to dopadne všechno hrozně prozaicky a vyhrají to Rolex...

BTW, Patriku - nasadil jsi mi brouka - co kdyby byl logem firmy označen jen řemen...? Uznávám, je to pokus o českou malou domů ale člověk fakt všude platí horem dolem... :cigar:

Odesláno
BTW, Patriku - nasadil jsi mi brouka - co kdyby byl logem firmy označen jen řemen...? Uznávám, je to pokus o českou malou domů ale člověk fakt všude platí horem dolem... :cigar:

Remen muzes nechat usit na zakazku u Simona, opatris ho cimkoliv a majitel si bude moci rict presny pozadavky, nebo je za nej specifikujes ty a bude to jedinecnej echt unikat ;)

Odesláno (upraveno)

Myslím, že u takhle velké částky se vyplatí určitě daňový poradce, podmínky se mohly změnit, mohou být nějaká omezení, atd. Jen vím, že odběratel trval na tom, aby ve faktuře bylo výslovně uvedeno, že "hodinky byly opatřeny logem firmy". Takže je to jen takový tip, před realizací ale doporučuji se s daňovým poradcem/účetním poradit :-)

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno (upraveno)

Myslím, že dar nebo reklamní předmět můžeš dát do nákladů do částky 500,- Kč, takže tohle jen nedaňově - a tam už ty formality nejdou tak na krev - podle mě by stačil přívěsek, krabička, nebo tak. Já to nakonec řešil potiskem můstku / rotoru, což zaprvé je vidět jen zespodu, za druhé lze odstranit.

Hele, milis, jestli do toho můžu strkat nos, zajímal bych se podrobně o osobnost obdarovaného, u takhle honosného daru to hraje větší roli, než cokoli jiného. JÁ třeba dostat rolexy, jako že to nehrozí, tak se neznám............ !! :D :D Můj kulturní kolega vyprávěl, že dostal breitlingy, urazil se, a málem se poblil a bylo po kšeftu (je snad jasné, že nosí prim linea chronomag edition 2006 :D) Chci ríct, že je to delikátní a výběr je třeba pečlivě zvážit.

Musím uznat, že se mi ty corum admiral fakt líběj :). Jsou radikální (datumka jako vokýnko parníku) a přitom ne úplně popisný (voda nejsou vlnky), dobrý.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Ahoj, pro obchodního partnera hledám hodinky, které mají něco společného s vodou. Zatím jsem vymyslel jen Rolex Oyster Submariner, Girard Perregaux Sea Hawk a Ulysse Nardin Maxi Marine Diver. Cena by měla být někde cca mezi 4000-6000USD, koupit je chci v Saudské Arábii.. Ještě nějaké nápady? Díky.

nazdo, podla znaciek, ktore uvadzas k vyberu, by som ti este mohol odporucit / bohuzial nie z vlastnej skusenosti / nejaky model od ZENITH - manofaktura, ktora stale este ide vyssie a vyssie :thumbsup_anim:

Odesláno
Hele, milis, jestli do toho můžu strkat nos, zajímal bych se podrobně o osobnost obdarovaného, u takhle honosného daru to hraje větší roli, než cokoli jiného. JÁ třeba dostat rolexy, jako že to nehrozí, tak se neznám............ !! :D :D Můj kulturní kolega vyprávěl, že dostal breitlingy, urazil se, a málem se poblil a bylo po kšeftu (je snad jasné, že nosí prim linea chronomag edition 2006 :D) Chci ríct, že je to delikátní a výběr je třeba pečlivě zvážit.

Jo, Cigi, 100% souhlas - upřímně řečeno z tohodle vybírání nemám žádnou radost a doufám, že to dopadne jinak. :cigar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...