LovecK Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tusim chce 42,5t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 jo Ital na bazosi :-)s par podobnejma jsem si kdysi vymenil par emailu, ztrata casu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 tak dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ignacio mi teda napsal. Najednou je to dražší o 10 tisíc a jestli bych neposlal prachy? Neposlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Taky jsem na bazoši psal jednou na planety a jednou na moony (podle fotek pravé) za podezřele nízkou cenu. Podle prodávajících byly zaručeně k dispozici a když jsem psal na osobní převzetí (oba v Praze), případně na ověření u AD, tak ticho po pěšině a na další e-maily žádná reakce. Takové inzeráty jsou většinou levá. Často napoví i profily prodávajících (u jednoho inzerátu na bazoši uvedeno jméno Jaroslav, u stejného inzerátu na Sbazar snad Stanislav nebo co a e-mail přišel od Daniele Esposto s velmi lámanou češtinou). Jak říká Beeman, ztráta času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Ponukaju mi tieto Omegy,ale mne sa nezdaju koser.Co myslite?Foto strojceka mi neposlal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Asi vie preco;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Ponukaju mi tieto Omegy,ale mne sa nezdaju koser.Co myslite?Foto strojceka mi neposlal... Nemecka verze z dalnicnich odpocivadel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Fake z mosazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Nápis "Seamaster" jde pěkně z kopce, nebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Dík chlapci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 (upraveno) Uz tady ta informace probehla, tak jen obecne shrnuti: popis ci znacka ryzosti zlata u omegy nikdy neni na dynku zvenku, jen uvnitr. A ciferniky nikdy nemaji napis antimagnetic nebo tak podobne. Upraveno 25. června 2019 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Byť je to vintage kousek, tak ani tam bych nečekal takovou hnusnou podkovu místo znaku omega na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 (upraveno) Jedny take s ruhlackym strojcekom a navyse pomotanym napisom uz doma mam .Vraj boli vyrobene v ost bloku Upraveno 27. června 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 "Costalection" )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Constipation...skoro Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 "Costalection" verze je taky dobrej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 To je uz ako "Adiads" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 (upraveno) Presne.Spominam si,ked onehda na blesak nabehli colnici a ked brali tovar zastupcom ?minoritnej kumunity? zaistovali fejkove tenisky,tak jeden z nich krical: ?veduci to nieje puma,to je mačka?... Upraveno 2. července 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Čaute, tohle mi doneslo příbuzenstvo. Vnitřek nevyfotím, protože nemám odvahu ani nástroj je otevření. Miniaturní, tak 30mm, na dýnku žádný nápis ani značení. Co vy na to? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se