budo Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Nechci se tu pouštět do polemik ohledně konfliktní situace kolem vlastnictví obchodní značky Prim. Každopádně bych se rád podělil o fotky a dojem z včerejší návštěvy jednoho hodinářství ve Vlašimi. Mimo jiné tam byly k vidění i hodinky označené nápisem Prim. Evidentně se nejednalo o produkci Eltonu, anóbrž o produkci firmy MPM, tedy výrobky z Číny. Model mnou pracovně pojmenovaný tourbi like vypadal velmi věrohodně a ve vitríně až do poslední chvíle mátl. Teprv když hodinky vezmete do ruky, zjistíte, že se nejedná o tourbillon. Čemuž samozřejmě už od počátku napovídá i MC 6390,-Kč. Druhý model, calendar, působí příjemným dojmem, decentně a vyváženě. V pouzdru jsou zapuštěná tlačítka na nastavování kalendáře. Prosím omluvte kvalitu fotek, fotil jsem telefonem a narychlo. Oboje hodinky měly zdobené strojky, zda barvou či tepelně, to nevím. Dílenské zpracování je na velmi dobré úrovni a nebojím se říci, že si jistě své kupce najdou bez potíží. Stejnětak se vyjádřil i majitel obchodu, údajně se tyto hodinky prodávají opravdu dobře. Jistě by se dalo polemizovat o typu a výrobci osazených kalibrů a jejich kvalitě, nicméně to ponechám na odbornících. Sám se za něj nepovažuji. Závěrem shrnu své pocity následovně. Hodinky krásné, lákavé, velmi pěkně zpracované. Pominu-li zcela jistý odpor místních členů ke komplikacím typu tourbi like, nutně si pokládám otázku, zda by se výrobci v Eltonu neměli od MPM přiučit a přijít s něčím novým, neokoukaným, a především za peníze odpovídající úrovni a kvalitě hodinek, jež produkují. Mohlo by se totiž snadno stát, že je MPM s přehledem převálcuje. Upraveno 7. května 2008 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Je dobře, žes to popsal, ale proč to nedáš tam, kam to patří - je to čínská produkce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Je dobře, žes to popsal, ale proč to nedáš tam, kam to patří - je to čínská produkce ne? Možná máš pravdu, i když mám pocit, že to dílem patří i sem. Každopádně žádám moderátora, aby to zvážil a pokud uzná za vhodné, přesunul. Je-li to možné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Asi jsem zaujatý - fandím českému Primu, mám doma pár jejich kousků, ale tyhle se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 fakt nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 (upraveno) já jsem nezaujatý, protože současný Prim moje sympatie rozhodně nemá, ale tohle je fakt děsběs edit: ty šroubky jsou opravdu zelený nebo je to monitorem? Upraveno 7. května 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Jaké válcování? Vyobrazené hodinky jsou příšerné. To už se musej v Eltonu úplně klepat. :D Upraveno 7. května 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 No, možná jsem s tím obdivem trochu přestřelil. Až teď, když se znovu dívám, tak na calendarech ty ručičky jsou absolutně nevhodné. S tou zelenou si tedy nejsem jistý, měl jsem je v ruce chviličku. Je fakt, že fotky jsou dost dožluta, tak to může trochu klamat. Neumím říct, jestli to bylo způsobené při focení, nebo jestli je to opravdu zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Myslim, ze si to dost prestrelil. Nejsem zadnym fanatickym zastancem Eltonu, ale ty tady vychvalujes naprosto tragickou cinskou produkci. O kvalite zpracovani nemuze byt ani rec - je to děs běs! Design preplacany a poutovy. Strojky nevalne cinske produkce. Tourbillon, ktery nefunguje, sroubky jakozemodré, proste hruza. S com to chces srovnavat?!?!?!? Ty by sis to dal na ruku?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Pro me jsou oboji stejne skarede. Frantik: aspon nejaky strojek dodaji a nemusis si ho prinest sam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Myslim, ze si to dost prestrelil. Nejsem zadnym fanatickym zastancem Eltonu, ale ty tady vychvalujes naprosto tragickou cinskou produkci. O kvalite zpracovani nemuze byt ani rec - je to děs běs! Design preplacany a poutovy. Strojky nevalne cinske produkce. Tourbillon, ktery nefunguje, sroubky jakozemodré, proste hruza. S com to chces srovnavat?!?!?!? Ty by sis to dal na ruku?!?!? Ty s kalendářem včera ano, dnes když jsem si víc prohlížel fotky, zjistil jsem že by mi vadily ručičky, nepasují tam a budou hodně zakrývat kalendář. Popel si na hlavu sypat nehodlám, asi se tu objeví vícero kritik mého nadšení vůči uvedeným hodinkám. Hájit je nejspíš nebudu a musím uznat, že by za to, v porovnání s např. téměř cenově srovnatelnými některými modely Archimede, nestály. Ať tak či onak, běžný občan co do hodinek "nedělá" z nich bude mimo mísu rozhodně víc, než z hodinek od Eltonu. To by mohlo být v budoucnu rozhodující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Pro me jsou oboji stejne skarede. Frantik: aspon nejaky strojek dodaji a nemusis si ho prinest sam ... Promin, ale radeji si dodam dvacet strojku do svejch hodinek, nez jeden cinskej smejd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Ty s kalendářem včera ano, dnes když jsem si víc prohlížel fotky, zjistil jsem že by mi vadily ručičky, nepasují tam a budou hodně zakrývat kalendář. Popel si na hlavu sypat nehodlám, asi se tu objeví vícero kritik mého nadšení vůči uvedeným hodinkám. Hájit je nejspíš nebudu a musím uznat, že by za to, v porovnání s např. téměř cenově srovnatelnými některými modely Archimede, nestály. Ať tak či onak, běžný občan co do hodinek "nedělá" z nich bude mimo mísu rozhodně víc, než z hodinek od Eltonu. To by mohlo být v budoucnu rozhodující. A kdo je běžný občan? Blb s nevkusem? Ten necht si kupuje cinskej smejd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Předražené číny s nápisem PRIM.. Za ty prachy určitě koupit jiné hodinky a se švýcarským strojkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Předražené číny s nápisem PRIM.. Za ty prachy určitě koupit jiné hodinky a se švýcarským strojkem.. Myslis se strojkem ETA vyrobenym v Cine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Zajímavě se nám ta diskuze opětovně rozjíždí ... Koukam, že pokud přijde na přetřes cokoliv s PRIMem, je to hodně živý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 No, fór je ale ten, že běžný kupující si vybere PRIM tohoto typu... ten , pro nás správný, PRIM asi mo cnepochopí.. to je buhužel nevýhoda neinformovanáho kupujícího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Jejda koukám, že mi ušlo báječné téma ... předem podotýkám, že Primu sice fandím, ale pouze z patriotismu, protože jejich obchodní strategii nerozumím a považuji jí dlouhodobě za neudržitelnou, ale to je jen deformace z povolání .... ... tedy k věci: je to příšerný ! Na 1. pohled všechny typické znaky čínských hodinek, tedy šikmookého nevkusu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Patláte se ve 20x rozšlápnutém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Vietnamští spoluobčané říkají: čím víc pruhů,tím víc Adidas. Takže čím víc subciferníků tím víc Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se