Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hodinky bych si jednou rád pořídil. Zatim jsem nenašel žádné, které by se mi tak trefily do vkusu. Co na ně říkáte? A už někde v Čechách pobíhá spokojený majitel nebo budu první? :cigar:

Jedinou nevýhodou je, že mam strach si je koupit jen tak přes internet a hlavně bez vyzkoušení, takže to vypadá, že se pro ně někdy budu muset vydat do Anglie.

Bremont ALT1- P Chronograph

Clients_Alt-1-p-flash-gallery.jpg

Clients_bremont-new-article-25.JPG

Clients_bremont-alt-p-1-3-logo.jpg

Odesláno (upraveno)

Já si nemůžu pomoct, ale podle mě tyhle hodinky maj něco do sebe. Rozhodně bych neřek, že vypadaj tuctově. Moc se mi například líbí tvar pouzdra.

Ale maj i jiný zajímavý kousky než je ALT1- P

bremont_01.jpg

Porsche3-worldtimer-alt1c.jpg

1112350539522.jpg

Clients_bremont-alt-z-1-head-angle-opti-logo.jpg

Clients_bremont-new-article-16.JPG

BremontLeather.jpg

brem-alt1-c-move-logo-maste.jpg

Upraveno uživatelem Pafelik
Odesláno
Já si nemůžu pomoct, ale podle mě tyhle hodinky maj něco do sebe. Rozhodně bych neřek, že vypadaj tuctově. Moc se mi například líbí tvar pouzdra.

Rozhodne vypadaji zajimave, v jakych cenovych hladinach se pohybuji ?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Není potřeba zakládat nové vlákno, když už jsme Bremont rozebírali dvakrát . Bremont poprvé a Bremont podruhé

Edit - hodinky od zmiňované firmy budeš mít v Čechách asi jako první, protože bych chtěl vidět nějakého dalšího nadšence, který by byl ochoten investovat nemalé peníze do nákupu hodinek od firmy beze jména, bez tradice, jediné plus vidím asi v líbivém ale tuctovém designu .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
...hodinky od zmiňované firmy budeš mít v Čechách asi jako první, protože bych chtěl vidět nějakého dalšího nadšence, který by byl ochoten investovat nemalé peníze do nákupu hodinek od firmy beze jména, bez tradice, jediné plus vidím asi v líbivém ale tuctovém designu .

Tady kdysi jeden byl :thumbsup_anim:

• Po letech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Týjo, tady je Bremont historií a já ho objevil až teď. A opravdu mne zaujal. Je to sice mladá firma, ale oba bráchové zakladatelé jsou piloti, v leteckém prostředí vyrůstali a s krásným leteckým příběhem je spojen i název Bremont. Je to britská firma (aspoň ji tak beru, i když vlákno je v sekci o švýcarských hodinkách) zaměřená na letectví (trochu i motorsport atd.) a já mám Velkou Británii rád, přestože se mi to v poslední době snaží rozmluvit. Souvislost mezi Británií, Československem a letectvím je ale historicky významná a snad i proto mne ty hodinky zaujaly. Navíc se mi líbí, některé hodně. Zatím se moc neorientuji v technické stránce, mají svůj kalibr ale netuším, z čeho vychází, mají údajně nějakou vychytávku, která zajišťuje hodinkám vysokou odolnost, ale ani o tom zatím nic bližšího nevím, určitě se tady ale najdou zasvěcenější lidé i majitelé Bremontů, protože by mne zajímaly i praktické zkušenosti. Pravda, cena Bremontů je na mladou firmu poměrně sebevědomá, na druhou stranu je jejich filosofie, přístup a obchodní politiky vynesly na úroveň, kde si to mohou dovolit, jakkoliv je to pro mne ta horší informace. Ale mohu se plést.

Kolik je tu majitelů Bremontů a jak jste s nimi spokojeni?

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
  • po měsících...
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...