vinc Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Prosim nevite nekdo co mam delat, kdyz mi nechteji prijmout moji e-card? Drive uz jsem s ni platil na ebay, ale na nejakou objednavku jsem nemel dost penez, tak jsem to nechal plavat, ale oni mi zablakovali tu moji kartu na paypalu, protoze jsem asi nezaplatil, a odebrali mi ji z profilu, a uz ji tam nemuzu znovu pridat, pisou ze tato karta nemuze byt pridana at pouziju jinou. Ale ja jinou nemam tak nevit pls jak to nejak napravit? Abych mohl tuto kartu dale pouzivat? Jinak sem se tam i znovu registroval ale cislo ty karty si to nekde proste pamatuje. Diky.
Starwalker Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Mám teď s první platbou přes Paypal na E-bayi menší problém. Virtuální platební kartu mám u Paypalu ověřenou, strhno se mi z ní 1,5 eura, ale potíž nastáva při finálním placení na E-bay - napíše to, že se transakce nezdařila, protože nebylo možné ověřit kartu jejich verifikačním systémem. Nemá někdo podobné zkušenosti a případně neví, co s tím?
vinc Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Tak to nevým, a prihlasujes se na paypal při te platbe na ebay? Kazdopadne tech 1.5 eura ti vrati az ti prijde vypis z banky, na nem najdes expuse number, jsou to ctyri cisla a ty napis na paypalu a oni ti vrati tech 1.5 eura a tva registrace bude kompletni.
Starwalker Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Odesláno 28. září 2006 Tak to nevým, a prihlasujes se na paypal při te platbe na ebay? Kazdopadne tech 1.5 eura ti vrati az ti prijde vypis z banky, na nem najdes expuse number, jsou to ctyri cisla a ty napis na paypalu a oni ti vrati tech 1.5 eura a tva registrace bude kompletni. Díky, tak problém je vyřešen, chyba byla na mé straně - měl jsem na virtuální kartě nastavený moc nízký limit na placení za týden . Takže teď budu futrovat peníze jednomu uživateli po pouskách dva týdny. Každopádně virtuálka KB funguje, doporučuji .
Kasper Odesláno 31. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Mam urgentnu prosbu. Chcem si kupit nasledujuce Aviator-i a nemam paypal. Pomoze mi niekto s kupou? Vdaka. http://www.burantime.de/aviator_de/aviator_3105.html
kubson Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Mam urgentnu prosbu. Chcem si kupit nasledujuce Aviator-i a nemam paypal. Pomoze mi niekto s kupou? Vdaka.http://www.burantime.de/aviator_de/aviator_3105.html napiš mi mail, rad pomuzu
Kasper Odesláno 31. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Mam urgentnu prosbu. Chcem si kupit nasledujuce Aviator-i a nemam paypal. Pomoze mi niekto s kupou? Vdaka.http://www.burantime.de/aviator_de/aviator_3105.html napiš mi mail, rad pomuzu Dakujem, posielam mail
Viktor Odesláno 3. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2006 Tak PayPal začal fungovat v CZK a podle dnešní provedené platby se zdá, že se čile zmocnil konverze cizí měny do CZK, dal mi kurz 28,81, v KB je dnešní kurz devizy prodej EUR 28,52, takže zhruba 1% z mé kapsy jde za PayPalem, možná čas nakupovat akcie eBay, který, mj., vlastní i PayPal. Pětiletý graf vývoje kurzu akcií eBayhttp://chart.finance.yahoo.com/c/5y/e/ebayTento text a graf nepředstavují v žádném případě doporučení k nákupu a Viktor nepřebíra žádnou odpovědnost za jakékoliv kroky učiněné na základě těchto informací
tm.watch Odesláno 4. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2006 Moje zkusenost s paypal a ceskou sporitelnou. Po aktivaci PP uctu a pridani karty (kde jsem predem nechal povolit vse co se plateb na intenetu tyce) jsem cekal na strhnuti cca 1,5 euro a ctyrmistne cislo, kterym bych celou aktivaci PP dokoncil. Po mesici, kdy se nic nedelo zajdu na pobocku CS a ptam se jestli mi PP nechtel tu castku 1,5 euro strhnout. Oni na to, ze ano, nicmene ji neposlali protoze celaji jeste nejake potvrzeni ze strany PP. Visi to tedy v nezauctovanych transakcich CS. Napsal jsem tedy na PP, jestli by to nemohli potvrdit a nic. Nyni po cca dvou mesicich jsem si zalozil novy PP ucet a chtel pridat kartu (pred tim jsem ji z puvodniho PP uctu odebral). PP mi sdelil at kontaktuji jejich cardproblems partu, nabo at pridam jinou kartu. Tu bohuzel nemam, mail jsem poslal a zase cekam co bude. Zrejme budu si budu muset otevrit ucet u CSOB, tam pry zadne problemy nejsou. At zije ceske bankovnictvi a zejmena BANKA PRVNI VOLBY Ceska Sporitelna!!! Ja uz si ji priste urcite nezvolim - a to nejen kvuli tohoto problemu.
podws Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Mam stale trochu strach platit kartou pres Inet, i pres paypal. Co takhle si zridit druhy ucet v bance s mensi sumou pro internetove platby. Ma to nekdo tak nebo jak to resite? Nechci nikomu davat pristup ke svemu ucty, kde mam vsechny tvrde vydelane penizky.
r4d3k Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 např. u ČS si můžeš nastavit limity a můžeš povolit a nastyvit limity jak u zabezpečených tak u nezabezpečených plateb. jakej je v nich rozdil moc nevim a taky nevím jak je tomu u jiných bank. Jen vím, že třeba GEMB mě chtěla v 21. století "chránit" před internetem a jejich ač embosovaná karta na net nešla a vydávali na netové platby kartu zvláštní
albion Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 např. u ČS si můžeš nastavit limity a můžeš povolit a nastyvit limity jak u zabezpečených tak u nezabezpečených plateb. jakej je v nich rozdil moc nevim a taky nevím jak je tomu u jiných bank. Jen vím, že třeba GEMB mě chtěla v 21. století "chránit" před internetem a jejich ač embosovaná karta na net nešla a vydávali na netové platby kartu zvláštní ad GEMB - čerstvě jsem si požádal o inet platební kartu a deklasovala mě informace, že max. limit platby je 10.000 Kč Když to shrnu - klasickými kartami GEMB platit na netu nejde, internetovou ano, a to do výše 10.000 kč. Nedejbože, abych si chtěl třeba koupit letenku za 10.500 Kč.
podws Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 me by stacilo mit na paypal ucet s tím, ze bych si tam jen ja poslal ze sporitelny penize a s timto obnosem bych pak v zahranici nakupoval, nechapu, proc je tam nutnost svazat to s platebni kartou.
Ciferník Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Taky si dovolím přispět zkušeností a radou. Problémy s placením kartami GEMB (tehdy ještě GECB) na netu a hlavně otevřené přiznání jedné vysoce postavené manažerky (na kterou jsem byl po množství stížností na své pobočce nasměrován), že je jim to úplně fuk a nehodlají to řešit, byl hlavním důvodem, proč jsem z té banky před čtyřmi lety odešel. Jak vidím, situace se asi moc nezměnila. Teď ta rada. Doporučuju opatřit si jakoukoliv kreditní (SKUTEČNĚ kreditní) kartu. Oproti debetní má při obchodování na internetu jednu zcela zásadní výhodu, která tu myslím ještě nebyla zmíněna: Pokud by nedejbože údaje k vaší kartě někdo skutečně zneužil, tak jste vůči bance při reklamaci v daleko výhodnější pozici, když máte teprve zaplatit účet za kreditku, než když vaše peníze už zmizely z účtu někam do Ruska.
hciq Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2006 Pro ty co jsou trochu více paranoidní než my bezstarostní je tu ještě jedna možnost, pokud to obchodník umožnuje a to Moneybookers. Byli první co u nás umožňovali obousměrný transfer peněz přes net. A nejjednodušší proces je asi po registraci k platbě vygenerování var. symbolu a klasicky odeslat do Živnobanky, kde mají účet. Převod peněz cca 5 dní. Jinak fungují stejně jako PayPal. Platil jsem takto nějakou dobu VoipBuster. Jinak k platbám přes net není potřeba embosovaná karta, ta je opravdu jen pro offline a některé platby v zahraničí (pokud jí ale ztratíte a ujme se jí někdo z ukončenou základní docházkou, může Vám udělat docela čurbes na účtu... offline je offline a kontrola probíha jen podpisem), jinak záleží na stáří karty. Nové i neembosované karty se dají bezproblému použít v registraci PayPal. Další problémy mohou být v bance samotné. Pro platby přes net používám zásadně účet u ČSOB.
r4d3k Odesláno 8. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2006 jen malá reakce k hcig : domnívám se, že pokud se jedná o platby na netu tak jiné karty než embosované lze použít pouze VISA Electron vydané ČS nebo ČSOB ( bavím se o debetních kartách) a to s určitými omezeními u konkrétních obchodníků nebo i-peněženek. VISA Electron vydanou ČS jsem rozchodil bez problémů na PayPal, ale třeba na WorldPay, přes který se platí na 21jewels mi electronku nevzali s tím, že elektronky berou jen vydané v UK a pro platbu v librách.
tm.watch Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 ...VISA Electron vydanou ČS jsem rozchodil bez problémů na PayPal... muzes mi prosimte prozradit, jak jsi prosel tou procedurou kdy ti paypal strhne cca 1,5 eura a na vypise najdes ctyrmistny kod k dokonceni registrace??? Me to proste sporka neposlala, tudiz zadny kod, zadny paypal na me karte Visa mam vsechny druhy plateb po internetu povoleny do limitu 15kkc. vazne nevim, viz muj predchozi komentar. porad
Kasper Odesláno 23. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2007 Pri registracii do PayPal mi strhli 1,5 EUR, ale ked som si kontroloval transakciu, ziadny 4 miestny kod som tam nenasiel. Variabilny symbol ma 9 cisel a specificky symbol 10 cisel...tak neviem. Poradite mi, v som je problem?
Tomasek Odesláno 23. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2007 Pri registracii do PayPal mi strhli 1,5 EUR, ale ked som si kontroloval transakciu, ziadny 4 miestny kod som tam nenasiel. Variabilny symbol ma 9 cisel a specificky symbol 10 cisel...tak neviem. Poradite mi, v som je problem? Někde tam být musí, já jsem ho měl v poli "Zpráva pro příjemce" nebo tak nějak. A u některých homebankingů nemusí být vidět přes web, ale až na tištěném výpisu. A jsou to skutečně pouze 4 čísla.
Kasper Odesláno 23. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2007 Pri registracii do PayPal mi strhli 1,5 EUR, ale ked som si kontroloval transakciu, ziadny 4 miestny kod som tam nenasiel. Variabilny symbol ma 9 cisel a specificky symbol 10 cisel...tak neviem. Poradite mi, v som je problem? Někde tam být musí, já jsem ho měl v poli "Zpráva pro příjemce" nebo tak nějak. A u některých homebankingů nemusí být vidět přes web, ale až na tištěném výpisu. A jsou to skutečně pouze 4 čísla. ja som to kontroloval cez i-net. pojdem zajtra do banky. dakujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se