Norri Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Mam takovy mozna hloupy dotaz ale vrta mi to hlavou. Chci si poridit Seiko Samurai a ty nemaji hacking, tj. ze nejde zastavit sekundovka jak jsem pochopil. Jak se potom nastavuje presny cas? Jde to vubec?
Patrik Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Mam takovy mozna hloupy dotaz ale vrta mi to hlavou. Chci si poridit Seiko Samurai a ty nemaji hacking, tj. ze nejde zastavit sekundovka jak jsem pochopil. Jak se potom nastavuje presny cas? Jde to vubec? U mých Primek fungovalo, že pokud nebyly zcela nataženy, tak stačilo korunkou trochu pohnout proti směru hodinových ručiček a sekundovka se zastavila, předpokládám, že tady by to mělo fungovat stejně.
budo Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Ano, přesně tak. Jen je málo pravděpodobné, že při denním nošení budou málo natažené a tudíž tento způsob nebudeš moct použít často. Jinak tady ten způsob ukazují s monstry.
skik Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Zdravím, mě výše uvedený postup šel použít vždy (seiko military - tuším mají stejný strojek), jen se pokaždé nepodaří zastavit sekundovku na první pokus, někdy je třeba zkusit vícekrát, případně 1-2s přidržet korunku při pohybu pootočení dozadu v zadní poloze a pak jak se sekundovka zastaví, už se většinou nerozběhne. Rozběhnutí nastane až po lehkém pootočení korunky zase dopředu... Jestli je tento způsob k hodinkám příliš necitlivý nebo ne - nevím (i když se mi tento způsob zastavování moc nelíbí), na to zde určitě odpoví povolanější...
babaq Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 No já to dělám takto: vím, že se mi hodinky mírně předbíhají. Takže při nastavování nastavím nejbližší minutu dozadu a vím, že hodinky dojdou... Ale když to tak po sobě čtu, připadám si jako magor. Asi se vyskašlu na mechaniku a koupím něco pořádného přesného Stejně mě to čeká, ruské Vostoky se nějak dozvěděly kdy jim končí záruka a už několikrát mě vypekly - prostě se zastavily. A to u hodinek nestrpím.
mip Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Aha, takže já budu tak moct svoje monstry seřídi přesně? S tím jsem při koupi vůbec nepočítal :-) Norrimu díky za dotaz, ostatním za odpovědi.
mag Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 U mých Primek fungovalo, že pokud nebyly zcela nataženy, tak stačilo korunkou trochu pohnout proti směru hodinových ručiček a sekundovka se zastavila, předpokládám, že tady by to mělo fungovat stejně. Nepoškodia sa tým Seika? Nerad by som si takto zničil hodinky.
garfield Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Aha, takže já budu tak moct svoje monstry seřídi přesně? S tím jsem při koupi vůbec nepočítal :-) Norrimu díky za dotaz, ostatním za odpovědi. co to je "přesně"? Moje Monstra se předbíhají o cca 20 vteřin denně. Seřizuji je prostě na nejbližší celou minutu zpátky proti atomovému času, takže jsou maximálně minutu pozadu. A do plus 1 minuta se stejně nikdy nedostanu, protože se mě kvůli střídání hodinek dřív zastaví
bandicoot Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 babaq: zdá se, že tvé vostoky mají ojedinělou komplikaci (známou spíš s el. spotřebičů) - jedná se o kurvítko, jehož spuštění je načasováno na 24 měsíců od plného natažení...
cody Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Moje Monstry pokud je po zastaveni rozhybu tak zpetny chod vterinovky vyse uvedenym zpusobem funguje, pokud jsou normalne natazene nikoliv.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se