Přejít na obsah

předvánoční flame

YPO

Doporučené příspěvky

Odesláno

takže všichni co mě nevolili maj od zejtra malý péro a ti co maj malý péro už teď si budou muset sedat .... říkala to moje vůdů panenka ..... stane se to někdy mezi 2:30 až 2:33 (zejtra)

• Odpovědi 847
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Zmizík
Odesláno

To je flejm jak noha tady. Poďte aspoň nadávat Travelerovi, že prodává divný boty.

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 19:11, YPO napsal:

volal mi Bert, že bych mohl být moderátor ..... potřebuju, ale aspoň tři hlasy 

kdo je pro ?

Budou koblihy?  :lol2:

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 19:47, Bert napsal:

Tak mi volal Ypo...

Ti volal Ypo, jo? Knedlík jeden... a co chtěl?

Dělat moderátora

A cos mu na to řek ty vole?

No nic

Tak tos mu řek dobře ty vole

:lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

u nás v práci máme jednoho takovýho co se furt směje ...... nikdo neví jak se jmenuje ..... a když se o něm bavíme tak říkáme ..... "no přeci ten ....ten blbej jak se furt směje" ....... si mi to připomněl

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 20:43, YPO napsal:

u nás v práci máme jednoho takovýho co se furt směje ...... nikdo neví jak se jmenuje ..... a když se o něm bavíme tak říkáme ..... "no přeci ten ....ten blbej jak se furt směje" ....... si mi to připomněl

Tak to bude asi majitel nebo ředitel firmy a je furt vysmátej, jak tam na něj lopaťáci makaj ne?  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

mě vždycky zajímalo, proč je tu tolik lidí vysazených proti značkám jako steinhart, davosa, tisel nebo parnis. vždyť si kupuju po technické stránce úplně stejně kvalitní hodinky, prostě jako kdybych si od rolexek odmyslel přirážku za značku a nechal jen výrobní náklady. však ty jsou stejné jak u parnisu tak u rolexu - navíc dneska to stejně všichni nechávají vyrábět v číně. nejspíš to je stejná linka, jen prostě přes den bouchají rolex a v noci dělaj ty samé pozdra ale bez loga.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 20:57, dan010 napsal:

Tvůj příbuznej? 

Hele vono rozpoutat flame není tak jednoduchý, jak by si moh někdo myslet.

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 21:03, Zmizík napsal:

Hele vono rozpoutat flame není tak jednoduchý, jak by si moh někdo myslet.

- aktuálně - no prostě: nuda, nuda, šeď, šeď...

* inspirace třeba zde - Le BonGustave Le Bon: Psychologie davu

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 20:58, Anela napsal:

mě vždycky zajímalo, proč je tu tolik lidí vysazených proti značkám jako steinhart, davosa, tisel nebo parnis. vždyť si kupuju po technické stránce úplně stejně kvalitní hodinky, prostě jako kdybych si od rolexek odmyslel přirážku za značku a nechal jen výrobní náklady. však ty jsou stejné jak u parnisu tak u rolexu - navíc dneska to stejně všichni nechávají vyrábět v číně. nejspíš to je stejná linka, jen prostě přes den bouchají rolex a v noci dělaj ty samé pozdra ale bez loga.

Anela je dobrej starter předvánočního vlákna :-)

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 21:11, Bert napsal:

Anela je dobrej starter předvánočního vlákna :-)

No jistě. Na co nějaký zasraný Seika, když stačí Invicty... :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...