Přejít na obsah

Seiko Monster Orange vs Black

budo

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lepčejší jsou oranžový a to hlavně proto, že černý číselník vypadá opticky menší a oranžová víc zaujme. Ale i já jsem se nemoh rozhodnout a objednal proto pro jistotu oboje. Teď už vim, že si nechám oranžový.

Správny výber, nech Ti slúžia ako mne :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já pocitově od začátku tíhnu taky k oranžové, nicméně jsem chtěl zjistit od zkušenějších, jestli v tom není jen trik s prvotní líbivostí a černé nakonec nejsou vhodnější volbou. Teď už vím, že ne a mám si pomýšlet opravdu na ty oranžové. No..... jen teď aby se mi z toho ještě nevylouplo další dilema, kvůli jedné fotce ...... Kamile ..... x-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
..... jen teď aby se mi z toho ještě nevylouplo další dilema, kvůli jedné fotce ...... Kamile ..... x-D

Od osvědčeného Higuchiho při současném kurzu za 4.400 včetně poslání i kdybys dostal DPH, jseš lehce přes pět tisíc.

Odkaz ke komentáři

Přes pět tisíc? To se ještě pořád bavíte o Seiko Monster? Je teda fakt, že jsem je kupoval jenom s kaučukovym řemenem, ale vyšly mne na 110$ + 28$ poštovné + DPH za sníženou cenu uvedenou na balíčku, tedy asi 2500 Kč. Aukce na e-bay jsem se nejdřív trochu bál, ale bylo to naprosto v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Přes pět tisíc? To se ještě pořád bavíte o Seiko Monster? Je teda fakt, že jsem je kupoval jenom s kaučukovym řemenem, ale vyšly mne na 110$ + 28$ poštovné + DPH za sníženou cenu uvedenou na balíčku, tedy asi 2500 Kč. Aukce na e-bay jsem se nejdřív trochu bál, ale bylo to naprosto v pohodě.

Kdybys kliknul na ten odkaz od Kamila, tak bys viděl, že se jedná o Samuraje v titanu ;)

Odkaz ke komentáři

Možná by příště nebyl od věci jiný formát (.jpg a tak). Takhle malé obrázky a stakovým datovým objemem mi nedělají dobře : )

OK. Tak znovu do JPG:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Sorry za OT, já mám doma také fenu kavkazáka a k tomu ještě jednu fenu slovenského čuvače a musím řící, že jsou to nejlepší společnice jaké znám. Kam se na ně hrabe "paní domu" :rifle:

Iba doplním:

...najväčší ,,mazel,, a najostrejší a nepodplatiteľný strážca (povaha KO najviac cenený ,,klenot,, už od stredoveku)

Odkaz ke komentáři

Od psů k hodinkám.

Jen bych ještě zmínil takovou drobnost, třeba to bude mít vliv na výběr. U oražnových jsou ručičky lemovány černě a u černých světle. Musím říct, že v těch oranžádách se ty černě orámované ručky tak nějak opticky derou do popředí a IMHO se to trochu tluče se zbytkem ciferníku, neb indexy černé rámování nemají.

Černá myslím tyhle surový diversky trochu zjemňuje a je graficky čistější.

Moje volba byla tedy černé na kaučuku(čehož nyní lituji, bo ocel je ocel a ke všemu nerezová, že ;) )

Odkaz ke komentáři

Dovolím si ještě srovnání velikosti číselníků Black Monster s SKX007 na ruce. :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Má ?nastávající? Monstra budou zítra odeslána Kubsonem. Do doby než dorazí, budu sedět u okna a vyhlížet pošťáka :rolleyes: , přičemž všechny starosti, do jejich doručení, budu házet za hlavu :thumbsup_anim: . Po dlouhém rozhodování jsem vybral černá na gumě. Kovový tah vypadá na těch desítkách fotek, co jsem postahoval, nádherně, ale nějak mě netáhne. Hodinky by s ním byly na mou ruku moc těžké. Černá jsem zvolil proto, že na základě zkušeností s jinými hodinkami mám pocit, že se mi na nich bude čas odečítat lépe, tak uvidím. Dnes jsem na watchuseek.com úplně náhodou našel dále vložený obrázek, kdy se jedná o variantu, kterou by mohli vybrat ti, kteří se nedokážou rozhodnout mezi černou a oranžovou :D :

ornge-blkmonster_logo602.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...