Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sice toto téma patří do "ostatní diskuse", ale já jsem na ebay v USA koupil sadu na broušení nožů od CRKT. Jmenuje se to SLIDE SHARP KNIFE SHARPENING SYSTEM. V podstatě jsou to dvě různě hrubé/jemné keramické tyče, které se vsadí do dřevěné základny a vlastní broušení se provádí pomocí nylonových vodících jezdců, které volíš podle požadovaného zkosení čepele. Je to bezpečné, rychlé a brousí to fakt dobře. Stálo to něco kolem 20 USD. Jinak mám pochopitelně i různé brusné kameny a olejíčky /Puma a pod./, ale tohle je fakt fajn.

Odesláno (upraveno)
Sice toto téma patří do "ostatní diskuse", ale já jsem na ebay v USA koupil sadu na broušení nožů od CRKT. Jmenuje se to SLIDE SHARP KNIFE SHARPENING SYSTEM. V podstatě jsou to dvě různě hrubé/jemné keramické tyče, které se vsadí do dřevěné základny a vlastní broušení se provádí pomocí nylonových vodících jezdců, které volíš podle požadovaného zkosení čepele. Je to bezpečné, rychlé a brousí to fakt dobře. Stálo to něco kolem 20 USD. Jinak mám pochopitelně i různé brusné kameny a olejíčky /Puma a pod./, ale tohle je fakt fajn.

Je to tohle?

http://www.amazon.com/Knife-Sharpening-Sys...2471&sr=8-1

Vypadá to fakt velmi jednoduše.Nechám si to poslat.

Upraveno uživatelem Berbatow
Návštěvník Kamil
Odesláno
Vypadá to fakt velmi jednoduše.Nechám si to poslat.

Nechceš mi vzít taky jeden? Jestli to pošlou, nejsme na jejich shipping listu.

Odesláno
Nechceš mi vzít taky jeden? Jestli to pošlou, nejsme na jejich shipping listu.

Kamile zeptám se.Nechávám si to posílat od kamaráda žijícího ve státech.

Návštěvník Kamil
Odesláno
tak teď nevím kdo co kde kupuje..

Já taky ne.:) Asi bychom to mohli koupit sami přes Ebay, abychom nezatěžovali Berbatowa.

Odesláno
Já taky ne.:) Asi bychom to mohli koupit sami přes Ebay, abychom nezatěžovali Berbatowa.

Na ebay jsem to predtim nehledal.Takze prvni pokus byl Amazon.Na ebay nejsem zaregistrovany takze tam nakupovat nemuzu.Myslel jsem ze si to necham poslat od toho kamose z Ameriky prave z Amazonu.

Samozrejme levnejsi je to na ebay.Jak uz jsem,ale rekl bude mi posilat vice veci, takze postovne za ten brousek se tam ztrati.

Odesláno (upraveno)
Je ještě možnost objednání jedné sady?

Jeste nemam odpoved z Ameriky.Mnozstvi neni problem.

Az budu vedet ze to muze poslat napisu to sem.

Upraveno uživatelem Berbatow
Odesláno
Já všem kteří se nechtějí věnovat broušení nožu jako koníčku doporučuji sadu od Spyderco... je blbuvzdorná a tak jí používám i já :D

Myslíš Spyderco triangle

post-2182-1210355580.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...