KPX Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Klenoty Aurum mají na skladové modely vánoční slevu 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Ty inoxy tam maji za dobrou cenu, skoda ze mam prehodinkovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Jo, skoda, ze uz je mam:) Supr ceny ty Inoxy, fakt ze jo. Skoda ze se obavam, ze by ty damsky manzelce velkou radost neudelaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Na prvni pohled mozna ne ale az by videla ty video testy na youtube... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Jo, skoda, ze uz je mam:) Supr ceny ty Inoxy, fakt ze jo. Skoda ze se obavam, ze by ty damsky manzelce velkou radost neudelaly.. Heh. Já to risknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Klenoty Aurum mají na skladové modely vánoční slevu 50%A dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Není zač, jdu po mechanických Inox, ale nemají nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Mám už dlouho baterkáče a jsem s nimi spokojený. Víc mimsedí s ideou "do nepohody", nežli další mechaniky. Snad ulovíš, jaké chceš. Kdyžtak něco jako Creationwatches, Jomashop apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Podle popisu hodinek je vidět, že je hodinky moc neberou. Žádný údaj zda se jedná o quartz či mechaniku, hlavně že je pod fotkou důležitá informace že tvar ciferníku je "kulatý" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Mám už dlouho baterkáče a jsem s nimi spokojený. Víc mimsedí s ideou "do nepohody", nežli další mechaniky. Snad ulovíš, jaké chceš. Kdyžtak něco jako Creationwatches, Jomashop apod.Když mě bere ten cifernik a inox jedině na tahu... jinak mám web skrz prolezlej. Do nepohody mám garmin fenix a casio mtg tohle by měl být Universal úplně ke všemu. Jsou relativně krátce v nabídce; takže asi počkám až někoho omrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak, mise splněna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Gratulace a velká.Co ten černý dial je fakt černej nebo něco tak vybledlého a kropenatého jako mají levnější potápkyod Seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 20. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak, mise splněna.Se s tím nemazlis, když už tak double..... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Gratulace a velká.Co ten černý dial je fakt černej nebo něco tak vybledlého a kropenatého jako mají levnější potápky od Seika? Úplně sytě černočerná to není, ale zase to není nějak nevzhledně kropenaté. Nemám adekvátní dokumentační zařízení. Tak jen pro srovnání, snad tam je něco vidět. Se s tím nemazlis, když už tak double..... gratulace Svoje plnotučné mám už pár let. Gratulace tedy spíš mé lepší polovičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Díky,výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Tak jsem je objednal,no i pro manželku. Děkuji za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Tak jsem objednal pro syna ty starší INOXy na gumě a pro sebe ty novější Pro Divery taky na gumě. Mám ruku 18 cm a docela mám strach z velikosti. Ty starší mají 43 mm a ty nové 45 mm. Mám doma Seiko Monstra a ty jsou velikostně v pohodě. Když tak je pošlu zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Ruku mám o něco větší a Monsta velikostně i pocitově malá.Neměl bych obavu.Chci dokoupit kovový tah.To bude asi raketa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Tak slevy mají do vyprodaní zásob, nevydržel jsem a koupil Inox grey, ta struktura ciferníku vyhrála nad favorizovanou černou.Foto přidám až je vezmu ven:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hern Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.