Dokusan Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 V 3. 11. 2023 v 9:01, tlotlo22 napsal: Moc pěkné oblekovky s 5-ti denním manuálním SH21 a dobře Ti sedí Zajímavé je pro Wardy použití římských číslic a ještě obdélníkového datumové okénka. V jedné recenzi jsem četl, že jako nevýhoda jsou modré ručky na bílém cifru, když ostatní prvky jsou černé, mě to ale naopak přijde jako moc hezká kombinace. Ta modrá je opravdu hodně tmavá a nijak nesnižuje legibilitu. Navíc to usnadňuje i volbu jinak barevného řemenu. Rozšířit Ta modrá je za většiny podmínek spíše černá, mě se to líbí.
Prochy68 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Modry rucky jsou super, mne se to taky libi.
DarylVanHorne Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2023 To si člověk chce vzít hodinky a hele... SH21 nezklame, ale nějaký idiot nevypnul na noc cinkadlo a BC se zastavily. Volba byla tedy jasná...
tlotlo22 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) To chce natahovač a je po problému Tedy se zastavením, potom se zase ztíží rozhodování Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 10:04, martin151 napsal: Po dlouhé době GMT. Rozšířit GMT v hezkém balení
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) Na Wardím fóru se objevil jeden nespokojený příspěvek s kvalitou Conceptů, přesněji oranžového lumi trojúhelníku. Nějak se neudržel. Ještě že nezapadl do soukolí Jeden z komentářů byl, že by to vůbec nevadilo, kdyby tam nebyl, že tam stejně ruší a namísto toho by měl být dokončen lumi kruh okolo "cifru". Tak snad to bude výjimka. Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 10:04, martin151 napsal: Po dlouhé době GMT. Rozšířit Povedené GMT
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 8:39, tlotlo22 napsal: Na Wardím fóru se objevil jeden nespokojený příspěvek s kvalitou Conceptů, přesněji oranžového lumi trojúhelníku. Nějak se neudržel. Ještě že nezapadl do soukolí Jeden z komentářů byl, že by to vůbec nevadilo, kdyby tam nebyl, že tam stejně ruší a namísto toho by měl být dokončen lumi kruh okolo "cifru". Tak snad to bude výjimka. Rozšířit Foto je děsivé, ale co jsem koukal, zatím mi tam drží a doufám, že tam ještě dlouho zůstane No každopádně fotka dost zneklidňující, i když je zase otázka, jak k tomu došlo. Zda třeba s nimi někde nefláknul o futra, aniž by si to uvědomil? Nevím... těžko soudit, každopádně teď jsem dost znejistil, tak FAKT DÍKY
mustardSauce Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee"
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 11:18, mustardSauce napsal: Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee" Rozšířit Myslíš Consort, ten by jim parádně seknul. Jakožto novinka, má už standardně šroubovací osičky. Jen je škoda, že nemá mikroregulaci, ale ta spona by byla k povaze tahu veliká.
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 11:18, mustardSauce napsal: Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee" Rozšířit To už je o vkusu každého, za mě jsou cajk takhle, ale třeba jo. Vyzkoušej a dej foto Každopádně moc hezká hodinka. Co je to za model?
mustardSauce Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 @tlotlo22 jakože není šroubek z obou stran, jako u tohoto? Osobně mi ta veliká spona nijak nevadí, mikroregulace je super, jen schytává při kancl-divingu větší množství škrábanců. @DarylVanHorne C63 Sealander 36mm
Lou Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2023 V rámci hodinkovýho vyhoření zvažuju, že bych poslal do světa tyhle Twelve. Kdybyste měli někdo chuť, napište.
Petr Pavel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 Ach ta modrá Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
horskjan Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Druhý den takto, titanové XII. Asi tři měsíce jsem je měl (včetně příslušné gumy) objednané, dost jsem se na ně těšil a zároveň se obával, aby i naživo sedly... A sedly, jsou skvělé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se