shewcza Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Však není všem dnům konec, myslím, že se jistě ještě někdy potkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 V Brně na výroční konferenci Atolly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Makaira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 36 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Sedí suprově @Dokusan! Tyhle hodinky mi daly zavzpomínat na začátky mého chronobundu, kdy jsem fotil prakticky pořád. Zase mám tu chuť, jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Také 12ky, stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 19 hodinami, shewcza napsal: Sedí suprově @Dokusan! Tyhle hodinky mi daly zavzpomínat na začátky mého chronobundu, kdy jsem fotil prakticky pořád. Zase mám tu chuť, jsou skvělé. Kloubouček za fotky pane, jak jsou přesné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 @martin151 díky. Měřil jsem to pouze jednou a vyšlo to na +5s/den. Ale žádnou výraznější odchylku nepozoruji, takže by to mohlo sedět. Odchylka +10s je pro mě lepší než -5s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 (upraveno) @martin151 Potvrzuji, co píše @shewcza Ta Sellita 200 je u Wardů většinou naladěná někde k těmto hodnotám. Moje C63 36 mm mají aktuálně dle měření +4,4 s/den Upraveno 7. února 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Kdyby Vám to tu vadilo, že zaspamuji celou stránku, tak se nebojte ozvat. Dám to pouze k sobě do vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Ale kdepak, konečně vidím pěkně detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Moje COSC Sellita SW300 jdou konzistentně +4s/d, na ruce 24/7, jsem zvyklý s hodinkami spát... Obecně s nimi stále velká spokojenost, za mě jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Za mě taky bomba! V minulosti mi hodně vadilo, že je na cifru Christopher Ward (za mě by stačilo jen Ward) ale to je můj problém, nelíbí se mi prostě dlouhé názvy na cifru. Jediný co se tomu dá vytknout oproti jiným, že je to mladá značka bez historie, ovšem to není chyba, to je holý fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Taky přidám staré ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Loupe 32 vs realita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se