Přejít na obsah

Jaké Wardy máte právě na ruce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahojte, tak som zavital aj sem s modrakmi od Ch.W. guru Dokusana :) Prve dojmy su skvele, Wardi fakt vedia... cena/vykon spicka! Vopred sorry za spam co tu v najblizsich dnoch nasypem... :photo: 

... a paradne to tu mate hosi, tie C65 su famozne...a Diablove racingy sa mi moc pacia, gratulujem! ;) 

post-22327-0-21987100-1563312345_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mňa to bol veru troška spontánny nákup. Chcel som modré C65 Automatic, ale tie neboli v akcii a zrazu som v akcii objavil tieto, tak reku skúsim, pri najhoršom vrátim alebo ponúknem ďalej. Na moje prekvapenie som z nich celkom nadšený. Tmavo modrý ciferník s oranžovou ručkou je celkom dobrý kontrast a tá čitateľnosť ciferníka je proste super. Osobne sa mi viac pozndáva toto jednoduché aplikované logo než meno na ciferníku. Bál som dosť veľkosti a aj sú troška väčšie (2-4mm dole by im vôbec neublížilo), ale sú v pohode nositeľné a nemám pocit, že by som mal na ruke puk (ako v prípade Glycine Combat Sub  :lol: ). Navyše prvé hodinky, na ktorých ma vôbec netlačí kožený remienok.

post-57075-0-40597900-1563344584_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

18,5 ale placka, cize voci hodinkam akoby kusok viac... pocitovo su mi na tahu akurát a na gumke by este mohlo byt +1mm. 

a ake by si chcel? mne sa velmi pacia este tie biele s ciernou lunetou... 

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...