Dokusan Odesláno 11. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nový přírůstek a tak trochu návrat ztraceného syna C50 Malvern (tentokrát ve verzi COSC DayDate) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Trochu jsem rodinu naváděl a dostal jsem je jako dárek. Radost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Krásnej dárek. Tyhle žeru, ta úzká luneta, ručičky, indexy, všechno jim padne akorát a ani mi nevadí ty vidle, sem se náramně hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Taky vidle, ale děti jim říkají čertovské hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Gratuluji Peťo, tak co? Kecal jsem? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Diky, Jardo. Nekecal. Nemuzu se na ne vynadivat. Jinak diky i tobe, dost jsi me svymi fotkami navnadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 C7 Rapid Automatic konečne dorazili. Za mňa super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Gratulace moc pěkný, taky jsem o nich uvažoval. Nakonec mi do toho vždycky něco vstoupí :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Dík Jardo, na to že majú 42mm mi vcelku sadnú, rozhodne lepšie ako Glycine Combat Sub. Objednal som aj ťah, tak som zvedavý čo to povie potom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 (upraveno) Ahojte, tak som zavital aj sem s modrakmi od Ch.W. guru Dokusana Prve dojmy su skvele, Wardi fakt vedia... cena/vykon spicka! Vopred sorry za spam co tu v najblizsich dnoch nasypem... ... a paradne to tu mate hosi, tie C65 su famozne...a Diablove racingy sa mi moc pacia, gratulujem! Upraveno 16. července 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 U mňa to bol veru troška spontánny nákup. Chcel som modré C65 Automatic, ale tie neboli v akcii a zrazu som v akcii objavil tieto, tak reku skúsim, pri najhoršom vrátim alebo ponúknem ďalej. Na moje prekvapenie som z nich celkom nadšený. Tmavo modrý ciferník s oranžovou ručkou je celkom dobrý kontrast a tá čitateľnosť ciferníka je proste super. Osobne sa mi viac pozndáva toto jednoduché aplikované logo než meno na ciferníku. Bál som dosť veľkosti a aj sú troška väčšie (2-4mm dole by im vôbec neublížilo), ale sú v pohode nositeľné a nemám pocit, že by som mal na ruke puk (ako v prípade Glycine Combat Sub ). Navyše prvé hodinky, na ktorých ma vôbec netlačí kožený remienok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 "Vintážky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Soferska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Misoo : kolik máš vlastně obvod zápěstí? Na tvý ruce to 42mm pouzdro vypadá výborně. Já čekám jestli neudělají nový barevný provedení ve 40mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 (upraveno) 18,5 ale placka, cize voci hodinkam akoby kusok viac... pocitovo su mi na tahu akurát a na gumke by este mohlo byt +1mm. a ake by si chcel? mne sa velmi pacia este tie biele s ciernou lunetou... Upraveno 17. července 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Trochu Wardí "retro". Kingfisher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Pro mě taky vstup do ?vyšší? třídy a je neuvěřitelné, jaký je to posun od hodinek za 10-15k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Ja to mám podobne s jednoduchším bráškom. Je fakt neuveriteľné to spracovanie za tú cenu. Ward je pre mňa TOP brand v kategórii do 1k?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Suhlasim Aj zadky vedia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se