Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
57 minutes ago, Micey said:

I na tom náramku jsou dobrý. Akorát by to chtělo z každý strany u spony půlčlánek.. takhle to mám takový na hraně, i s tou extenzí, při odebrání dvou článků. No a extenze sama o sobě žádnej zázrak, ale aspoň tam je. Jinak skvělý. Až na ně jednou dal vypouklej safír s nějakym šikovnym AR.. a už přestávám držkovat:)

Mas na nich potapacsku sponu? Ward ma naramky aj s mikroregulaciou a ta je super!

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Dokusan

Jsou doma. A na živo paráda 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vrenn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Lumièry.. Lumi funguje dle očekávání, obligátní fotky ze sklepa netřeba Hledal jsem pokud možno co nejtenčí a nejlehčí (=nejpohodlnější) kvalitní potápky, COSC, s

Dokusan

CWE no.1 37/50 Jeste cibulova hodinovka

Odesláno

Chlapi vy jedete bomby, to jsou nějaký závody či co? Samé GMT, pětidenky, chrona, super pepsi, C65 s nádherným pouzdrem se roztrhl pytel.

Všem gratuluji, A Dokusan - co to je za objednávku? Safra sakrble.

Odesláno
před 18 hodinami, shaggy napsal:

Mas na nich potapacsku sponu? Ward ma naramky aj s mikroregulaciou a ta je super!

Jojo, maj to tam.. ale uplne user friendly mi neprijde, nebo to neumim. Rozepnout - nehtem to odtlacit kam az to jde - zapnout a trochu to postelovat zpet. Jsem zmlsanej z IWC:)

Odesláno

Mikroregulace není z nejpohodlnělších, ale zase nezvětšuje nijak zásadně výšku spony a hlavně tam aspoň nějaká je! Takže za mě gut!

Odesláno

Pro mě jako chrono nováčka je to přímo perfektní :D na želvách nic takovýho nebylo.. Co je horší, že už asi hodinky s tahem bez regulace/extenze nechci.

Odesláno

ten tah je priam bozsky, pohodlny s tou regulaciou a pekne spracovany, hlavne to licovanie na hodinky je top

Odesláno

já na nich zatím prostě nenašel chybu.. jediný co bych bral, kdyby měli datum na šesti jako Orisky a to by byla uplná dokonalost a byly by to hodinky na pořád. A to samozřejmě můžou být i teď.

Citovat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...