Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, Locky napsal:

Kampak se vytratily C9 small second? 😮 Nebo je v seznamu nahradily C1 Grand Malvern Power Reserve?

To je TOP5 od Wardů, ne všechny z této pětice mám. C9 Harrison Small Second rozhodně patří mezi TOP5 svých Wardů 

Odesláno

Chtěl bych se prosím zeptat zkušeňáků, kteří mají Wardy v bronzu. Existuje vůbec 18mm široká originál bronzová spona? Děkuji.

Odesláno
V 25. 12. 2020 v 22:00, Dokusan napsal:

Supercompressor IMG_20201225_214832-01.thumb.jpeg.413e699eca899ea327fb4ef26f4be2da.jpeg

Vzdycky kdyz kouknu sem do vlakna a vidim ty fotky tech supercompressor, tak se mi otevira penezenka. Jeste, ze na ne mam mam malou ruku :)

Odesláno
před 4 hodinami, jsiska napsal:

Vzdycky kdyz kouknu sem do vlakna a vidim ty fotky tech supercompressor, tak se mi otevira penezenka. Jeste, ze na ne mam mam malou ruku :)

Nejsou tak velké,i na menší ruce nevypadají zle

5E8EDBFA-8AAD-45E6-AF92-0B96E32E113B.jpeg

Odesláno
před 3 hodinami, Vítek75 napsal:

Nejsou tak velké,i na menší ruce nevypadají zle

Ja mam hodne damskou. I CW C60 40mm je u mne na hrane. Takze tady bych rozhodne musel vyzkouset. Treba nekdy az pojedu do UK, tak se zastavim v CW.

Odesláno

Martine, prajem veľa šťastia pri predaji. Osobne si myslím, že o C65, Ombre, bronz a C1 bude záujem, ale ostatné asi bude problém predať za rozumnú cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...