petr4612 Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2022 Rychlá domluva i odeslání zboží a vše jak má být. Naprostá spokojenost.
pku Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2022 Jak se to s Jirkou dohodlo, tak to bylo. Prostě super. Palec nahoru a díky.
M3maniac Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Odesláno 16. září 2022 Normálně mám rád věci plnotučný, prostě takový ty dobroty našich babiček, ale tady byl i nízkotučnýtvaroh perfektní
FVLCRM Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Odesláno 21. září 2022 Koupil jsem krásné hodinky v super stavu, dohoda a odeslání na pohodu. Mohu jen doporučit
alesbartl00 Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Odesláno 30. září 2022 (upraveno) Děkuji za velmi rychlý obchod. Vše proběhlo na jedničku Upraveno 30. září 2022 uživatelem alesbartl00
Shane001 Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Odesláno 5. října 2022 Další skvělý i když nehodinkový obchod na tomto fóru. Můžu jen doporučit.
villain83 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2022 Vsechno v pohode, diky za obchod.
blam Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Moc diky za obchod. Vse probehlo jak bylo domluveno. Dalsi s gentlemanu fora.
KralJan Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2023 Díky za obchod, vše bylo rychle a bez problémů.
DDK Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Po krátké komunikaci v sobotu odpoledne domluvena osobní prohlídka na pondělní dopoledne, hodinky v inzerci označeny jako rezervované. Těšeníčko na max, cash z bankomatu vybraný, volno na dopoledne zařízený. V neděli odpoledne přichází zpráva, že hodinky prodal jinému zájemci, který už poslal peníze. Tohle se mi naposledy stalo když jsem kupoval auto a dost to nasere! Recept na férovou komunikaci si představuji jinak a nizkotucnytvaroh tak bohužel (asi jako první zde) nemohu doporučit. Osobně preferuji obchodovat s lidmi, u kterých platí to, co se domluví. Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem DDK
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2023 Mrzí mne, že je toto vlákno, poznamenané negativním komentářem, neuskutečněného obchodu. Rozhodl jsem se pro jiného kupce, který byl rychlejší, a hodinky koupil. Věřím, že mu budou dělat oprávněnou radost. Díky za pochopení. J.
brnakp Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2023 Perfektní, jasná a vstřícná komunikace, dokonalé zabalení odesílaných hodinek a bleskové zaslání. Můžu jen doporučit. Jirko, děkuju.
Xenomorfus Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2023 Stavim se do rady spokojenych "zakazniku". Rychla a pratelska komunikace, okamzite odeslani a prilozen i darecek. Zkratka sama pozitiva a socialni jistoty. Velmi dekuji, doporucuji a kdykoliv zase.
DDK Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2023 V 24. 1. 2023 v 16:53, nizkotucnytvaroh napsal: Mrzí mne, že je toto vlákno, poznamenané negativním komentářem, neuskutečněného obchodu. Rozhodl jsem se pro jiného kupce, který byl rychlejší, a hodinky koupil. Věřím, že mu budou dělat oprávněnou radost. Díky za pochopení. J. Rozšířit Takže to vlastně nakonec má vyznít tak, že jsem byl pomalý a ještě tady negativně komentuju. Tleskám ukázkovému překroucení. Obchod se neuskutečnil pouze proto, že jsi nesplnil to, na čem jsme se domluvili. Následně jsi se začal vymlouvat na něco, co v komunikaci vůbec nezaznělo a dále už jsi se ani neobtěžoval reagovat. Prodat můžeš samozřejmě komu chceš, ale v tomto případě jsi to prostě komunikačně vůbec nezvládl. Do budoucna přeju navázání na svou dobrou pověst a spoustu vydařených obchodů. Over and out!
maama Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Odesláno 9. února 2023 U me dobry. Rychla komunikace i doruceni. Diky za obchod
Návštěvník včelka Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 Rovnez dekuji za rychly obchod.Jsem velmi spokojena a kolegu na 100% doporucuji
Lacifer Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Odesláno 10. května 2023 Všechno v cajku, děkuji a vřele doporučuji
Jan7 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Odesláno 29. května 2023 Všechno v naprostém pořádku. Připojuji se,ke kladnému hodnocení a určitě doporučuji. Děkuji za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se