Hugo14 Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Pochybuji, že tu jsem jediný fotbalový fanoušek. Takže pánové, jak to vidíte, kdo z pražských S? Jde jen o titul, vzhledem ke koeficientům je LM prakticky sci-fi pro oba z kteréhokoliv místa. Jinak já, jakožto už skoro dekádu mající permici do H57 na Letné nemohu jinak než ACS, ACS, ACS!
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Já, jakožto fanoušek Slávie se obávám, že si to Sparta pohlídá. I když bych si samozřejmě přál, aby Baník v sobotu zabodoval a "my" vyhráli v MB, ale moc tomu nevěřím. Malý OT: byl jsem v Edenu na otevření stadiónu a je hezký. Byl jsem trochu překvapen tím, jak je malý (nemyslím počtem lidí, to jsem věděl, ale "metrově"), oproti Nou Campu vypadá jak dětský
Hugo14 Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 No, já si tak jistej nejsem. Nebojím se až tak o Liberec, přeci jen už ani nemusí kopnou do balónu a jsou v UEFA. Ale z Baníku mám vítr. Snad to s Kadlecem na centru zvládnou. No, vy Jablonec porazíte, ale myslím, že s Bolkou budete rádi za bod. Ke stadionu vám jako každý sparťan, kterého znám, gratuluji a přeji vám ho. Taky jste se na něj načekali. Já doufám, že náš připravovaný exil na Strahově bude alespoň o 6 let kratší. I když si živě pamatuji banner našeho kotle asi před rokem směrem k vedení: Zboříte Letnou - zemřete. Jinak se opravdu potvrdila suchánkova (nebo genzerova) věta: Mistrem nemůže být mužstvo, které nemá stadion.
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Liberec by mohl chtít si spravit chuť a udobřit fanoušky, přeci jen 7. místo není dobré. Ale OV má motivaci větší, o tom žádná. O exilu Sparty na Strahov toho moc nevím. Jen jsem nepobral myšlenku zbourat Letnou a místo ní postavit nový, větší stadión. Tato myšlenka už snad padla. Ale nenapadá mě jiný důvod, proč by měla jít Sparta na Strahov... Nechodím na fotbal pravidelně, spíš občasně a náhodně, ale teď budu chodit trochu častěji. Protože ze Strašnic to mám do Vršovic trochu blíž než na Strahov. Hlavně ty návraty byly krušné.
Hugo14 Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 No, národní stadion snad padnul (díky bohu, na Letné a vůbec v ČR nesmysl a jen košťálova investice). Ale vedení chce udělat zásadní rekonstrukci spolu se zvýšením kapacity. No reko, spíš zbourání a stavba nového. Ale já toho fanda taky moc nejsem. Taky se mi nechce tahat na větrnou hůrku a ještě si brát s sebou dalekohled. Btw: bydlím asi 200 m od Viktorky, můžeme někdy spolu zajít, až to bude nějaký nezávislý mač.
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Díky Bohu. Já vidím jako skoro nesmyslné stavět v ČR stadión pro více než 15 tisíc lidí. I tato kapacita se vyprodá 5 za rok, a to si nejsem jist. Jedině repre, Sparta má vyprodáno zcela výjimečně, ne? To tedy chce vaše vedení mít stadión pro 30 tisíc lidí? Dalekohled je třeba Jo, klidně bych šel. Mám sice radši Bohemku, ale neva.
Hugo14 Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Sparta má vyprodáno na LM (tedy už dlouho jaksi neměla, že...). No a pak na několik utkání v lize (max 5 - derby, baník vždy, libe, teplice když o něco jde plus občas někdo další nebo zahajovací utkání). Jinak průměrem je Sparta na tom dobře (za Baníkem). I když teď je to díky podělanýmu podzimu horší, ale loňskou sezónu byl průměr asi 11 a půl, přičemž minimum bylo asi 8 tisíc. Na strahově tohle bylo, když vynechám derby, tuším maximum. Ten stadion tam je opravdu atletický a ne fotbalový. Podle mne je otimální velikost v ČR pro týmy z první pětky tak 17 až 25 tisíc. Musíš to brát i do budoucna - návštěvnost se postupně zvyšuje a tak za deset let to bude zase dál. Hele, v roce 2000 - 01, když přišlo 8 tisíc, tak jsme si říkali, jak moc nás tam je (normál byl kolem 4 až 5). Dneska se nám při návštěvě pod 8 zdá, že tam nikdo není. Bohemku kterou: tu pravou z vršovic nebo tu pravou ze střížkova, tedy počernic :-) Já fanda viktorky nejsem, takže mě je to jedno, já bych tam šel na fotbal. Vím, že to je na Viktorce těžký, takové utkání najít, ale zase se tam dostaneš spíš než k Botiči.
peca Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 u nas na hane se na to moc koukat neda, ale i tak jsem si nenechal ujit oba dva adepty na titul a podle predvedene hry bych pral slavii aby tu MB v sobotu zvladla a tim se strhla fotbalove stesti na svou stranu vic nez to kdo ziska titul by mne zajimalo jak dopadne boj o treti misto, ale na rozlousknuti tohoto rebusu si budu muset tech 14 dni pockat
Návštěvník Snow Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) SK Slavie Upraveno 9. května 2008 uživatelem Snow
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Hugo14 napsal: Sparta má vyprodáno na LM (tedy už dlouho jaksi neměla, že...). No a pak na několik utkání v lize (max 5 - derby, baník vždy, libe, teplice když o něco jde plus občas někdo další nebo zahajovací utkání). Jinak průměrem je Sparta na tom dobře (za Baníkem). I když teď je to díky podělanýmu podzimu horší, ale loňskou sezónu byl průměr asi 11 a půl, přičemž minimum bylo asi 8 tisíc. Na strahově tohle bylo, když vynechám derby, tuším maximum. Ten stadion tam je opravdu atletický a ne fotbalový. Podle mne je otimální velikost v ČR pro týmy z první pětky tak 17 až 25 tisíc. Musíš to brát i do budoucna - návštěvnost se postupně zvyšuje a tak za deset let to bude zase dál. Hele, v roce 2000 - 01, když přišlo 8 tisíc, tak jsme si říkali, jak moc nás tam je (normál byl kolem 4 až 5). Dneska se nám při návštěvě pod 8 zdá, že tam nikdo není. Bohemku kterou: tu pravou z vršovic nebo tu pravou ze střížkova, tedy počernic :-) Já fanda viktorky nejsem, takže mě je to jedno, já bych tam šel na fotbal. Vím, že to je na Viktorce těžký, takové utkání najít, ale zase se tam dostaneš spíš než k Botiči. Ale jo, na Spartu chodí hodně lidí (což je záviděníhodné), já to bral z pohledu Slávie (kde bylo sice letos vyprodáno celkem dostkrát, ale jen "kvůli" LM a 1x derby, ale jinak hrozná bída) a blbě se vyjádřil, promiň. Mně ty velký stadióny připadají zbytečné. Taky nevlastním autobus, když dvakrát za rok jedeme s bandou na výlet Ale pokud na to máte peníze, tak proč ne. Bohemku z Vršovic, není jednoduché se tam dostat, bohužel. Ale příští sezónu s tebou počítám na pětipivo na Viktorce.
Hugo14 Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 To je fakt, Slávie hraje úžasně a pro potěchu diváků. Třeba ty nádherně kopaný penalty, z toho jde hlava kolem. Mám pocit, že je pro Slávii kupuje sám košťál aby se on se svými přáteli (a i ostatní) mohli bavit. Nic ve zlém, ale slavie hraje zhruba stejnou tužku jako sparta. viz její derby se žižkovem a bohemkou. A o velkém derby na strahově to víceméně platí taky. Třetí bych tipoval (a přál bych to) Baníku. Zcela upřímně. Ale bude muset doufat, že Libe porazí zítra Brno. Doufám totiž, že na Spartě rupne.
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Snow napsal: SK Slavie Tady ten obleček jsem kupoval jedněm vzdáleným příbuzným, velkým Sparťanům. Ten jejich syn toto nosí, když je jeho máma naprdlá na tátu a chce ho trochu zdeptat.
Hugo14 Odesláno 10. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Tak gratulace sešívkám. Pokud bychom i za toho stavu zvítězili (tj LibxSpa i SlaxJabl oboje 2), považoval bych to za zázrak. Pravděpodobnější je, že se to uhlídáte a oslavíte to.
lolohh Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 No, pomalu začínám věřit i já, starej pesimista...
rorda Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Jojo, už to konečně vypadá na další titul Slávie ...
Heim Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Snow napsal: SK Slavie Potesils mne Snowe!!!! SKS 4ever!!!!
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 (upraveno) Tak hoši z Letné ! Pá, pá Upraveno 11. května 2008 uživatelem Snow
Hugo14 Odesláno 11. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2008 No, ještě tu stále je možnost, že to skončí jinak. Nicméně je vysoce nepravděpodobná. Takže zase máte po 12 letech titul (gratulace). No, aspoň se vám kluci z Liberce nebudou smát, že jich mají víc jak vy. :-) Je sudý rok, to Sparta tituly nevyhrává. Alespoň v posledních 7 letech.
Patrik Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Hm, mě fotbal nic neříká, ale jeden "náš" zákazník (majitel Chronosu pan Jirásek (síť obchodů s hodinkami v různých nákupních centrech) je zarytý Slávista, jak někde hraje Slávie, tak tam musí být, jezdí i do zahraničí). Přidám jeden vtip, jméno klubu ať si každý doplní podle svého uvážení :-) Autobus s fotbalisty S... se vybourá a všichni zemřou. Přijdou do Nebe před nebeskou bránu a tam se jich sv. Petr ptá, co jsou zač. Oni: my jsme fotbalisti On: tak to ne, já vás nemůžu pustit dovnitř. Fotbalisti jsou hrubý, pořád jenom nadávají, mluví sprostě, faulují, mají spoustu milenek, ne ne, vás pustit do nebe nemůžu, půjdete do pekla. oni tedy se otočí a smutně odcházejí. sv. Petr se jich ještě zeptá - a za který klub jste hráli? Oni: za S... On: Tak to nejste žádní fotbalisti, tak to pojďte dál :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se