HB63 Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Každý,kdo vyhraje ligu a nejmenuje se Sparta nebo Slavia je přínosem pro český fotbal.
lolohh Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 Každý,kdo vyhraje ligu a nejmenuje se Sparta nebo Slavia je přínosem pro český fotbal. Proč? Co mělo za přínos pro český fotbal, když vyhrál Liberec, nebo Ostrava?
Hugo14 Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 nebo Ostrava? 5:0 od M'gladbachu v hned prvním utkání předkol na LM. Tomu říkám přínos.
911 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 5:0 od M'gladbachu v hned prvním utkání předkol na LM. Tomu říkám přínos. prinos, ze porazi posledniho v bundeslize? nevim jak ted, ale 2007 to tak bylo.
Hugo14 Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Ne, oni tam tuhle rychtu dostali. Ale nejsem si jistej, jestli to M'gladbach. Každopádně někdo z Bundesligy. Matušovič když se dozvěděl los, tak pohotově odpověděl "Hm, tak jdeme dál"
911 Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Ne, oni tam tuhle rychtu dostali. Ale nejsem si jistej, jestli to M'gladbach. Každopádně někdo z Bundesligy. Matušovič když se dozvěděl los, tak pohotově odpověděl "Hm, tak jdeme dál" jo tak. no nase liga je k placi. ja na to nekoukam, neda se na to ani koukat. ja teda nejsem ani nejak moc priznivec fotbalu. rad se podivam akorad na MS, posledni kola LM a nekdy anglickou ligu. jinak preferuju rugby. ale kdyz nekdy vidim ty nase a co z nich pada...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Tak Sparta zase remiza s Pribrami. Zacatek ligy se ji teda nevydaril.....
Gilius Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 radši fotbal hraju,než na něj koukám...sleduju jen LM a větší akce(MS,ME). A vybírám si mančafty......za poslední pěknej zápas našeho účastníka v LM považuju zápas Sparty s Realem.....to byla radost koukat. A co si pamatuju,tak se mi strašně líbilo někdejší tažení Vítkovic pohárem UEFA.......
lolohh Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Tak jsme vyrazili do Janova bez Šmicera, Pekharta, Kaufmana, Jaroslava Černého, Milana Černého, Hubáčka a Vlčka. Prý ani s sebou nemají 18 hráčů, které lze zapsat na soupisku. Doufám, že neprohrajeme více než 3:0, ten Janov prý docela jede. Vůbec si myslím, že každý bod z té skupiny bude překvapením. Spartě držím palce, ta šanci na postup má.
cigi Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zas ušetříme za letenky, hotel a tak. Na výletě se musí šetřit.
Hugo14 Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Tak jsem se právě vrátil z Letné. Před utkáním bych bod bral. Ale především jsem se, přiznám že nečekaně, při pohárovém fotbalu s českým týmem na hřišti skutečně fotbalově bavil. Pokud tenhle tým a hru udrží budu jen a jen rád. Velká škoda bude Hubníka. V současnosti IMHO nejlepší bek v lize a asi nebudeme mít 100 mega abychom ho z Moskvy vykoupili. Takže asi bohužel v zimě pomaže zpět do ještě větší zimy moskevské.
lolohh Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Tak jsem viděl z obou fotbalů až poslední půlhodinu Sparty a dle výsledků jsem asi dobře udělal. A ta půlhodina se mi dost líbila.
marosh Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Tak jsem viděl z obou fotbalů až poslední půlhodinu Sparty a dle výsledků jsem asi dobře udělal. A ta půlhodina se mi dost líbila. Od Slávisty nebývale vstřícný postoj k úhlavnímu soupeři, vlastně si je velmi pochválil. Škoda té pentle, klidně mohl fouknout faul na Bonnieho.
lolohh Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Od Slávisty nebývale vstřícný postoj k úhlavnímu soupeři, vlastně si je velmi pochválil. Škoda té pentle, klidně mohl fouknout faul na Bonnieho. Ale já jsem rozumnej a když hraje Sparta poháry, tak jí přeju. Dobrej fotbal od špatnýho možná nepoznám, ale když se mi hra líbí, tak nemám problém to přiznat. Co jsem tak četl v noci po webu, tak jsem o nic nepřišel, že jsem neviděl Slávii, ale jen konec Sparty. K té penaltě - řekl bych, že se pískat dala, ale nemusela, nevím, neznám pravidla Ale myslím, že ty dva už upozorňoval před rozehráním toho rohu a BW tam pak ruce nějak měl. To, že to ten soupeř mohl ustát, kdyby chtěl, to je ale asi pravda. Fakt nevim.
Hugo14 Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Já to přiznám taky - českejm týmům v pohárech fandím všem. Ale na druhou stranu, když slávie dostane fíka, tak se to ve mě míchá - jednak ji prostě v pohárech také fandím, ale na druhou stranu je to náš soupeř největší (pokud jím zrovna třeba nejsme my sami). Pencle (na hřišti jsem od toho byl daleko) se pak podle TV písknout dala. Připomělo mi to Němcův faul na ME v holandsku a Collinu. Rozhodčí si to obhájí, písknout se dala, ale v 90. minutě slovy klasika "tý vole, ta byla přísná". Co mne ale potěšilo - s favoritem skupiny hráli vyrovnaně, ba byli i nebezpečnější. Na druhou stranu, oba góly co jsme dostali byly po zbytečných chybách. Slávii včera hodnoti nemohu - viděl jsem prvních 10 minut (a jeden gól ) a pak jsem musel od TV něco dělat a pak jít na letnou.
Hugo14 Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Tak tomu říkám všeobecně nezapomenutelnej večer. Sparta hraje houno v Kodani a Slavia pořádá doma druhý díl galapředstavení, jehož premiéru zahrála v jednom londýnském dělostřeleckém klubu... Jsem docela zvědavej na derby. Může to klidně skončit 3:0 nebo 0:3 (to já teda raději). Ale nejspíš gól ani nepadne.
lolohh Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Slávie hrála přes hodinu celkem dobře (na svoje poměry), ale pak si nechali dát góly jak malý kluci, koňové. Nechat si dát tři góly v posledních pěti minutách... Derby taky tipuju na bezgólovou plichtu.
JiříR Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Slávie hrála přes hodinu celkem dobře (na svoje poměry), ale pak si nechali dát góly jak malý kluci, koňové. Nechat si dát tři góly v posledních pěti minutách... Derby taky tipuju na bezgólovou plichtu. No když jsem viděl co ta slávia dělala před tím druhým gólem, ten samej hráč jim během 5 minut třikrát utekl....a stejně jim to nestačilo....a sparta bohužel má jen výmluvy, ale nic víc, bohužel... Derby dopadne podle toho jak se vyspí, jak psal Hugo14 může to být 3:0 nebo 0:3
cigi Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Od rána se bavím posměchem buranů, kteří se do evropský ligy ani nedostali ...... Jedinej, kdo se mi nesměje, jsou rudý braši (sami jsou rádi, že se jim nesměju já ) a klokani, kteří řeší svoje vleklý potíže s identitou. No, neutek nám ten evropský fotbal tak kapinku ?? Nejvíc mě štve, že mají i lepší , daleko lepší, kondici. Tristní, leč pravdivá výkladní skříň, ta pražská es. Derby bude 0:0, ledaže bychom si dali dalšího vlastence.
Hugo14 Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Od rána se bavím posměchem buranů, kteří se do evropský ligy ani nedostali ...... ..... No, neutek nám ten evropský fotbal tak kapinku ?? Nejvíc mě štve, že mají i lepší , daleko lepší, kondici. Ad 1 - naprtostej souhlas. Ad 2 - nevyčítal bych nikomu z nich, že jim to nejde. Komu to jen trochu jde, většinou jde hodně rychle ven. Prosím, řeč peněz je jasná (peníze pro hráče i klub). Takže že tu hrají často neumětelové, to jsem ochoten pochopit. Ale musí se alespoň snažit! Dokáže mě naštvat odchozené utkání hrané na 1:0. Nebo v naší lize velmi obvyklé "hraní na zabezpečenou obranu". Tedy prešovskej beton s nulovou aktivitou dopředu. Ještě bych pochopil, že to hraje střížkov, ale že takhle hráli na letné v té době vedoucí Boleslav a pak i jablone, to už je na mne moc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se