Berbatow Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 http://www.bohaci.cz/67-hodinarska-znacka-...vesmiru#more-67
Návštěvník YPO Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 nejlepší je poslední odstavec
Andreas.ks Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Citovat Při tom všem bude mít na svém zápěstí konkrétně tyto hodinky (utajeno zůstalo, jak na ně Richard uvidí přes skafandr). Ach ti naši písálkové... To jsou snad skutečně tak... ehm... jak to říct slušně... nekompetentní??
budo Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Mají hrubici hned v prvním řádku .... dál jsem zatím nedošel ...
lolohh Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) budo napsal: Mají hrubici hned v prvním řádku .... dál jsem zatím nedošel ... Přesně toto jsem chtěl napsat. "Vyvynout", to bych blil. Edit: koukám, žes to nevydržel Upraveno 9. května 2008 uživatelem lolohh
thovt Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) ...první hrubka hustá, slovní spojení "outdoorové podmínky v kosmu" mě teda taky zaujalo, v druhém odstavci drobná chybka a čárky neřešit, "Samozřejmně" je už cesta na vrchol gramatického umění No a poslední odstavec... i když ten patří k těm slabším, např. u článku o R8 je mega trapný. A vyjadřování admina v komentářích, ugh, to je web edit: škoda snahy Budo, kdybys viděl ostatní příspěvky, poznal bys, že je to ztracený případ... Upraveno 9. května 2008 uživatelem thovt
Andreas.ks Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Jejda... já první odstavce nikdy nečtu... Ovšem asi by bylo nejlepší, kdybych nečetl vůbec...
budo Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) lolohh napsal: Přesně toto jsem chtěl napsat. "Vyvynout", to bych blil. Edit: koukám, žes to nevydržel Nevydržel, a ještě jsem tam popletl při zadávání adresu webu... Asi to stejně moc nemá cenu reagovat, je to bulvár... nanejvýš to může mít efekt dalšího člena tohoto fóra Ale ¨safi to napsal elegantně EDIT: thovt - asi jo Upraveno 9. května 2008 uživatelem budo
thovt Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 budo napsal: Nevydržel, a ještě jsem tam popletl při zadávání adresu webu... Asi to stejně moc nemá cenu reagovat, je to bulvár... nanejvýš to může mít efekt dalšího člena tohoto fóra Ale ¨safi to napsal elegantně EDIT: thovt - asi jo on to není ani bulvár; myslím, že i profi bulváry dokáží přinejmenším respektovat cizí práci a umění... (snad se nepletu, dlouho jsem si nic nepřečetl ) jsem zvědavej, co odepíše. jojo ¨safi zůstal nad věcí, hezké reakce
safi Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 thovt napsal: on to není ani bulvár; myslím, že i profi bulváry dokáží přinejmenším respektovat cizí práci a umění... (snad se nepletu, dlouho jsem si nic nepřečetl ) jsem zvědavej, co odepíše. jojo ¨safi zůstal nad věcí, hezké reakce Tak jsem pánovi ještě okomentoval i ostatní články v sekci hodinky. Ta recenze na ty potápěčské se mu celkem povedla
thovt Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 ¨safi napsal: Tak jsem pánovi ještě okomentoval i ostatní články v sekci hodinky. Ta recenze na ty potápěčské se mu celkem povedla Myslím, žes mu rozšířil názvosloví o 1200 procentních bodů a pokud se i zamyslí a něco málo si na doporučení přečtě, pak gratuluji a odvedl jsi dobrou práci Snad Ti odpoví dřív než ten web upadne v zapomnění
xlaque Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Ten typek je absolutne husty-članok o Breitlingoch Citovat Popularita plyne z toho, že syn zakladatele firmy, Leon Breitling jako první sestrojil náramkové hodinky.
Ropucháč Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 xlaque napsal: Ten typek je absolutne husty-članok o Breitlingoch hotovy odbornik teda ja som videl ludi popisat kadejake blbosti, ale toto je fakt supa
mengelis Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) Ropucháč napsal: hotovy odbornik teda ja som videl ludi popisat kadejake blbosti, ale toto je fakt supa Tak lidi, nebuďte tak přísní, je vidět, že tohle píše nějaký puboš a případně jeho kámoši jako blog. Nějaké zasvěcené komentáře, co jim tam udílíte, jsou jim naprosto jedno a ještě z toho mají prdel. Spíš jen shazujete sami sebe, když tohle berete vážně a mentorujete. Upraveno 9. května 2008 uživatelem mengelis
safi Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 (upraveno) mengelis napsal: Tak lidi, nebuďte tak přísní, je vidět, že tohle píše nějaký puboš a případně jeho kámoši jako blog. Nějaké zasvěcené komentáře, co jim tam udílíte jsou jim naprosto jedno a ještě z toho mají prdel. Asi máš pravdu :-) Ale každopádně jsme jim dali dostatek podmětů pro další rozvoj, pokud to s hodinařinou myslí vážně Upraveno 9. května 2008 uživatelem ¨safi
luidis Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 "Pokud se ovšem plánujete potopit do více jak 100 metrů, nechte je na pláži, nevydrží to." No tohle už jsem nevydržel ani já Přes hodinky sice odborník nejsem, ale týpek je vážně dost mimo
utrejch Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 mengelis napsal: Tak lidi, nebuďte tak přísní, je vidět, že tohle píše nějaký puboš a případně jeho kámoši jako blog. Nějaké zasvěcené komentáře, co jim tam udílíte, jsou jim naprosto jedno a ještě z toho mají prdel. Spíš jen shazujete sami sebe, když tohle berete vážně a mentorujete. A ja neodolal a taky sem jim tam jeden prdnul
Pe3xxx Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 no teda, autor toho clanku by medzi nas asi tak lahko nezapadol najskor by sa mu stalo toto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se