lolohh Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Baker napsal: S dlouhou expozici uz jsem laboroval, ale jak tu "lumi" vrstvu poradne "nabit" ? Aha, s tím bohužel neporadím. Já hodinky vždycky prdnu před žárovku a stačí mi to. Někdo mi říkal, že má snad UV (?) baterku, kterou to nasvěcuje a že to svítí jako blázen.
Baker Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 lolohh napsal: Aha, s tím bohužel neporadím. Já hodinky vždycky prdnu před žárovku a stačí mi to. Někdo mi říkal, že má snad UV (?) baterku, kterou to nasvěcuje a že to svítí jako blázen. Presne to jsem myslel, videl jsem to nekde na eBay za par dolaru, ale nemuzu to najit.
safi Odesláno 9. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2008 Baker napsal: Presne to jsem myslel, videl jsem to nekde na eBay za par dolaru, ale nemuzu to najit. stačí půl minuty pod silnou žárovku.....
Baker Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 kibi napsal: UV lampa - treba na vytvrzovani umelych nehtu To nemam :D
stando Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 kibi napsal: ja taky ne, ale pritulka... na aukru zalezitost par stovek... asi by taky sla pouzit i lampa na overovani pravosti bankovek... s tim zkusenosti nemam... ...alebo si zriad vekle akvarko.Mam tam UV na nicenie rias teraz vazne......myslim,ze pol minutka pod ziarovkou (60W) uplne staci.Ked mas automatic movement,lunimo vrstvu na sekundovke a das si expozicny cas okolo 8-10s tak potom mas aj sekundovku pekne rozlezlu Fotit hodinky nie je take jednoduche.Podla mna by sme si tu mali dat nejaky "Special Watch photo competition"
viking Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 doba expozice je krásně vidět na té sekundovce (7-8 vteřin)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se