Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cena je strašlivá, ale u takových kousků nádherně zachovalých jenom poroste.

Podle mě jsou to tvarově nejkrásnější pilotky. Hlavně úzký okraj kolem ciferníku je parádní. Divím se, že je někdo nedělá v nositelné velikosti 42- 47. Určitě by byli hned pryč.

Odesláno
  popshop2007 napsal:
upravili iba cenu...ale mam nutkanie ich kupit spat :-)

Obdivuju, že jsi se s nima dokázal rozloučit. Jak je vidět, tak je kupují jenom na kšeft. Zase na druhou stranu sběratel by je uložil a už by jsme je neviděli takhle se pokocháme alespoň obrázky. :crying_anim:

Odesláno
  Onion napsal:
42 dělá Laco

Koukal jsem na ně, ale nějak to není ono, ani tvar pouzdra ani strojek. Jedině snad replika 55 mm, ale cena hrozná a ještě automat tuším ETA.

Odesláno
  Dali napsal:
Koukal jsem na ně, ale nějak to není ono, ani tvar pouzdra ani strojek. Jedině snad replika 55 mm, ale cena hrozná a ještě automat tuším ETA.

co máš proti tomu pouzdru? je skoro stejných tvarů.... ten strojek, to je slabota 2824 ... alespoň je o dost poladěnější než je zvykem v naší vlasti :)

Odesláno
  Onion napsal:
co máš proti tomu pouzdru? je skoro stejných tvarů.... ten strojek, to je slabota 2824 ... alespoň je o dost poladěnější než je zvykem v naší vlasti :)

Koukám, že jedny Laco máš je to stejný ciferník jako IWC?

Odesláno
  Dali napsal:
Cena je strašlivá, ale u takových kousků nádherně zachovalých jenom poroste.

Podle mě jsou to tvarově nejkrásnější pilotky. Hlavně úzký okraj kolem ciferníku je parádní. Divím se, že je někdo nedělá v nositelné velikosti 42- 47. Určitě by byli hned pryč.

Tourby, 42 mm, Unitas 6497/8, ~ 500 EUR, 12.5. začal prodej, viz http://www.tourbywatches.com/shop/service/...ibe?shop_param=

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...