Přejít na obsah

Dily na hodinky s Unitasem?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove ke kulatym narozeninam si necham v Prazskem hodinarstvi sestavit hodinky z mnou dodanych dilu:-) ale nejsem moc znaly v dilech, ktere jsou potreba (krom pouzdra, strojku ....apod.:-)

Zakladem bude strojek Unitas 6498 SWISS ( z kapesnich hodinek) nebo jeho ekvivalent Sea Gull ST 3600 v kvalite AAA objednavany z EU. Krom ceny nejaky kvalitativni rozdil?

Pouzdro a cifr s ruckami objednam od vyrobce z Nemecka, ale nevim co dalsiho nejaka vymezovaci podlozka do pouzdra ?

A pokud to bude strojek z kapesnich tak tu hridelku ke korunce?

Diky za rady a postrehy

Odesláno

Ano, jsem dodam jim dily a provedu kompletaz.

Dodam strojek, pouzdro, cifr s ruckama apod. Provedou kompletaci, kontrolu strojku apod.

Odesláno

Ano, jsem dodam jim dily a provedu kompletaz.

Dodam strojek, pouzdro, cifr s ruckama apod. Provedou kompletaci, kontrolu strojku apod.

Tak když do toho půjde, tak bych konzultace vedl výhradně s ním. No a volba Číňan versus Unitas je snad jasná.

Odesláno

Taky se priklanim k Unitasu, jen najit dobry strojek na ebay nejlepe s kapesnich nebo primo kapesni s nim a nechat vyndat, protoze novy stoji raketu:-)

Odesláno

Pokus si sám kupuješ pouzdro, tak asi víš jaké má rozměry a pro jaké strojky je určené, tedy jestli tam tebou zvolený strojek sedne sám, nebo je něco potřeba.

Pouzdro musí mít správný rozměr pro strojek a ciferník, i dostatek místa pod sklem pro ručičky. Stejně tak pokud už má pouzdro otvor pro natahovací hřídelku.

Kupovat něco náhodně nedoporučuju, to by bylo jako kupovat pneumatiky k autu náhodně, bez znalosti potřebných rozměrů.

Vybírej pečlivě a vše si dobře zjisti.

A já bych taky asi čínský strojek nekupoval, ale vybíráš ty.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...