Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak že by se vytvořila předběžná hlasovací tabulka???? Nebo je ještě asi brzo, že jo...

• Odpovědi 224
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

PÁNOVÉ...PÁNOVÉ...tak nova limited edidion sport Igen.akrylatove sklicko,nerez pouzdro cal. 68 pruhledne dynko,cifernik kanarková žlutá indexy v barvě slonova kost ručičky chrom /čili leskle/ a zhora dolu pres ciferník rovnoběžně dva svysle pruhy bíle barvy. / jak skoda rapid to měla přes třechu /.samozřejmě datumovy věnec v barvě číslo datumu oranž,nebo červěn.datumovka fakt nevím.pro mne asi na 6. nebo 3. logo původní.ted by to chtelo počítačový pokus.

Odesláno

To cigi: jo jo, právě že jsem to četl. Tady jsou důvody skupiny asi různější, t.j. proč by to kdy chtěl.Předtím jste nikdo neměl nic ;), mít "aspoň něco" převážilo nad "drobnými libůstkami soudruhů"... ;) ;)

Kdo už má ch.l.e., tak se třeba už tak nežene do další akce a klidně ji oželí. Já, co přišel pozdě, mám asi silnější chuť mít "něco", což však bude limitováno rozpočtem. Navíc jsem si kvůli vám všem! :D musel koupit nové Primky a to mě teď taky vyčerpá...

Nicméně myslím, že jako základ I.gen je dobrý nápad (kdo ho měl, ať se pochválí). V zásadě bude otázka, zda to bude vitrínovka, nebo určené i k nošení (třeba i do vody). Takže veselé barvy jo, humberto jo, inovace ciferníku, ruček jo, krteček& Bob+Bobek, 3 barvy ruček už asi ne.... :)

Odesláno

Logo na dynku je dobry napad. Pruhled na strojek nepotrebuji. 13-24 jegraficky prima napad a dalsi rozdil proti puvodnimu modelu. Rozdil je ale i v kalibru. Zluta jako na 100R je ok. Zalezi na cene a poctu zajemcu.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Žlutý číselník - beru

Datumovka - nejraději bez, když už ano, tak na 4:30, ale s černým potiskem

Zvýrazněná 12 - ano, ale délka indexu stejná jako ostatní, ne prodloužená

Leštěné ručky

Průhledné dýnko

Líbila by se mi čísla 13-24, oživí to strohý číselník a nikdy to ještě na Primkách nebylo

Logo beru stávající, stejně asi nemáme jinou možnost

Korunka by se mi líbila s drážkou po obvodu, které by ji opticky dělila napůl a bude vypadat dvojitě a co na ni vyrýt PS (Prim Sport)?

Odesláno

Ta datumka navrhovaná v barevné kombinaci Cigim - asi jo. Čísla 13-24 ne, Kamil má s korunkou dobrý nápad. A pouzdro v matné úpravě.

Zkusí to někdo vizualizovat?

Odesláno

Suhlasim s cigim:

ciferník žlutý, potisk černý

datumový věnec v barvě ciferníku - žlutý, číslo červené

posun datumky na 4.30

luneta v barvě ciferníku

zvýrazněná 12

leštěné (chromové) ručky

průhledné dýnko beru jako normálku

akcepujem čísla 13-24

Odesláno

Pánové to je teda divočina jsem zvědav na nějaké grafické ztvárnění. Jsem línej to číst od začátku, jaká bude velikost, stejná jako sport I?

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ne dali, bude přesně 50mm - k 50-týmu výročí přece!!!

A budou stát 50 tisíc! :)

Odesláno

Prodej od roku 2050 a misto cisel 13-24 cisla 1-50?? :D U sestky misto "czech made" by stacilo jenom "czech". To "made" neni nutne. :) Na originalu take neni made in czechoslovakia ale jen czechoslovakia.

Odesláno

žlutá - jóóó

- leštěné ručky - super. Budou svítící, že?

- Ty "rychlé pruhy", to byla jen inspirativní snová poznámka k navození situace ;)

- posunutá červená datumka na žlutém podkladě je naprosto objevný nápad (DÍKY CIGI), to NAPROSTO odlišuje od konfekce a v kombinaci se žlutým ciferníkem to prostě nemůže být na škodu, či urážet vkus

- černý potisk O.K.

- 12 bych neprodlužoval.....

- luneta v barvě ciferníku, údaje na lunetě černé...(červené by byly hodně odlišné, ale asi hodně pouťové, ne?), jestli bude luneta odečtová-cestovatelská je mi fuk, můžou tam být třeba čísla sportky nemo telefonní číslo do PRIM :) :)

- průhledné dýnko jasně ;)

- nakonec 13 - 24 v malém fontu (styl Comic sans MS?) proč ne, že?

- u korunky nejsem vyhraněný. Bral bych asi tak velkou (t-j- velkou), jako je na mých Prim Quartz Sport WR200m - t.j. asi 6 mm. Je to Cigi moc nebo málo??? Nápis PS je PRIMa nápad. :)

- nápis pouze Czech (místo czech made)

- já bych chtěl nové logo Prim....

našinec je chvilku off line, spokojeně spí a tady jsou takové změny. To je horší, než povolební vývoj :D

ad Krteček - krteček nejezdil přímo ve škoda MB. TO mám zjištěný, bo dcera Krtečka sledovala furt, až se teď i mě vryl do paměti. Krtek si v díle o autíčku pohrával s několika čudlíky a rádiem v modrém autě, typově tak Škoda Octavia, kterou nějaký chlapík opravoval. Z auta pak utekl. A sám pak měl růžový kabriolet na klíček, ve předu 2 světla a rovný široký chladič, vzadu "ploutve" jak "kadilak vod Preslýho". Sedadla v barvě kůže. Jezdil jako drak a sbalil na to autíčko i tu šedou myšku... ;) Auto rozbil jeden zlý kluk (kdo z Vás to byl!Ha!) a v opravně mu ho jakési automaty opravily.

End

Odesláno

Ježkovy voči vysvětlete mi prosím někdo, co znamená to "Czech". Pro případ, že tu nikdo neumí anglicky - je to prosím pěkně přídavné jméno a samo o sobě vypadá blbě a nic neznamená. Do očí bijící a debilní je zejména když to píšou na dresy representantů nebo ve formě "Made in Czech" (reklama na jakési pivo). To je asi jako bych napsal "Vyrobeno v americkém" (v čem americkém?!).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...