Přejít na obsah

Quartzky???

Gilius

Doporučené příspěvky

Quartzky mám jedny s Junghans strojkem řízené rádiem, mají takový až technicistní design. Musím však přiznat, že je moc nenosím, je to hlavně referenční časomíra pro seřizování mechanik.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...

Jak uz psal Cyber drive, nevim proc, ale u quartz (potazmo digi) proste MUSIM mit nejakou pridanou hodnotu!

Solarni pohon - ikdyz nektere baterky maji mozna delsi zivotnost

Radio rizeni - ikdyz pro me je presnost quartz uz tak dostacujici

ABC funkce - ikdyz je lepe nahradi pristroje pro outdoor

Takze digi Gecka, quartz Citizeny pilotky - oboji s vyse uvedejma funkcema.

Jinak u ne-mechanickych hodinek povazuju Seiko Kinetic za tridu samu pro sebe... Idealni kompromis mezi vsim... Musi ale mit pruhled! Pak nabidnou majiteli presnost a spolehlivost quartz, rotor a tech par ozubenych kolecek zase zavani necim mechanickym:-)

Po tehle se mi obcas zasteskne...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

diky za pripomenuti toho, ze mam i kvarcky :-)

ja jsem sveho casu nosil ke kosili nejvic tyhle Alpha Saphir, ktere jsem v blahych dobach, kdy jsem netusil, ze musim vlastnit toliko hodinek, koupil ve Flensburgu v Reichu ve vyprodeji - ciste kvuli designu, ktery se mi proste libil. ke kosili jsou to decentni hodinky, ktere neurazi (no, mozna tady nekoho jo.) pro uplnost dodavam, ze to neni ta cinska fejkotovarna Alpha, ale nejakej subbrand Jacques Lemans (moc jsem si asi nepomohl, ale proste to neni cina)

IMG_4038-med.jpg

EDIT: link

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Nosím TAG HEUER F1 a manželka TAG HEUER AQUARACER.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

zdravim ja mam tieto

Odkaz ke komentáři

tohle a nosím je čím dál častěji.... víc, než bych původně myslel.

Hanowy se mi moc líběj. Ty bych taky občas nosil. Pak se mi líběj některý modely Zodiac.

edit:doplnění

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odkaz ke komentáři

Jaké quartzky?

Na dobití (Gčka, Pulsar solar diver)

Do hospody a do přírody (Tag Heuer)

K džínám (nějaké Skagen, Kenneth Cole, Swatch, vše dárky)

V podstatě z kterékoliv kategorie krom ultraoblekovek se najdou nějaké nositelné.

Utraortodoxní přístup k hodinařině nemám, třeba integrovaný obvod mi na první pohled připadá složitější gyroturba :thumbsup_anim:

Přesto: Mechanika je mechanika!

Edit: aktualní osobní žebříček top quarzových libůstek: Omega X-33, Rolex Oysterquartz a digi od Ventury ;)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

mam toho vice, ale nejvic casu na zapesti si z kvarcek v posledni dobe zada Traser:

traser_rally_hand_02.jpg

uprimne receno to je paskem. ten puvodni mi vubec nesedl, potil jsem se v nem, byl mi neprijemny. takze i kdyz hodinky jsou fajn a daji se nosit i na drsnejsi aktivity, diky tomu pasku jsem je moc nenosil. ted jo.

a kazdej vecer taky na pravidelnou prochazku s manzelkou... chodime se projit "za humna", sem tam si pri te prilezitosti dam doutnicek... a protoze je to venkov, sice anglickej ale porad venkov, tak nejsou nikde svetla... takze trasery se staly soucasti kazdovecetniho ritualu, z nich se totiz cas da odecist rychle a snadno i v uplne tme :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Těch pár klasických hodinek je mi líto na některé mé aktivity,a tak nosím nějaké boniky na drsnější práce,ale teď jsem koupil u kubsona Trasery Super Sport a na to běžné ,,tahání" nemají chybu,jen mi také nesedl původní pásek a tak jsem ho nahradil NATO strapem, a je to něco úplně jiného.

Odkaz ke komentáři

Před chvílí tady diskutované a co si objednal kubarezac..úplně klidně..hezké hodinky, Tissot PRC 200:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23300

U Kubsona v shopu je spousta nádherných quartzek..myslím, že se nemá vůbec nikdo za co stydět, když nosí bateriové :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...