Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nový počin od ML. Těším se na video - protože tohle chce vidět :)

citace:

"With the slightest tilt, however, the hour and minute hands spin freely, abandoning their chronometric duties. Hold the AIKON Mercury upright, and the hands fall back and give correct time."

https://www.mauricelacroix.com/ch_en/aikon-automatic-mercury-44mm?utm_source=14.01.2019%20Facebook%20Organic%20Aikon%20Mercury&utm_medium=14.01.2019%20Facebook%20Organic%20Aikon%20Mercury&utm_campaign=14.01.2019%20Facebook%20Organic%20Aikon%20Mercury&utm_term=14.01.2019%20Facebook%20Organic%20Aikon%20Mercury&utm_content=14.01.2019%20Facebook%20Organic%20Aikon%20Mercury

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak tomu rikam moc pekna hodinka, jen ta mimostredka me tam trochu (dost) rusi..

a na ruce si litaci rucicky neumim predstavit teda 

kazdopadne za 170 sou GP, takze tohle potom uz pro me straci smysl..

Odesláno

Mají ty utržený ručky nějaký skutečný smysl? Nebo jen snaha zaujmout za každou cenu? Pro mne je to nestravitelný, ale zajímá mě, jestli je tam i nějaký (jakýkoliv) plus?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na to v jakém segmentu se ML převážně prezentuje jsou to podle mého názoru výjimeční hračičkové za což mají můj obdiv. Jako lehce políbený laik mě žádná další firma nenapadá. Vás?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...