Přejít na obsah

Produkce 2019


African

Doporučené příspěvky

Prošel jsem celou výrobní produkci velkého B pro rok 2019 a upřímně žádné velké nadšení neproběhlo :-( Snad jediná věc co bych možná si i přál je Superocean outerknown, zajímavé, jiné, Slater sympaťák, modrá, zajímavé ručky, ale to je tak nějak všechno pro letošní rok. Už jen to staronové logo je nuda. Jak vy jste na tom, a který letošní model se Vám líbí?

 

https://www.hodinkee.com/articles/breitling-superocean-heritage-ii-chronograph-44-outerknown-introducing

 

https://www.breitling.com/us-en/find-your-breitling/new-watches/

post-364-0-28757400-1548190492_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejsou to novinky 2019, v podstatě to jsou novinky loňské kromě těch nových třech navi. Za mě bych řekl že se to akorát konečně zase stabilizovalo, v loni se zbláznili a vypadalo to, že budou dělat už jenom navi8 kartáčované co vypadají jak za 5 korun ze sekáče. Je vidět že lesklý věci udržely, tak za mě palec nahoru.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, toto je de facto můj první příspěvek. Co se týče Breitling, tak jsem opravdový srdcař, o Breitling vím takřka vše. A chtě, nechtě musím zamáčknout slzu, vidím, kam tato (nejspíše) společnost směřuje. To co, Mr. Kern v posledních měsících předvádí je opravdu přinejmenším smutné. Jediné pozitivum na tom všem je snad to, že se ono portfolium tak nějak ustálilo no. Třeba kolekce "Premier" je fajn, ale jinak škoda slov.

 

Např. tzv. "Capsule" jako pocta leteckým společnostem je přinejmenším úsměvná. Prezentovat to jako "Letecké hodinky" a nedat klasické "křidýlka" do loga je dost mimo.

 

Loni mi můj kamarád splnil můj dlouholetý sen a já jsem se tak díky němu stal majitele "Aerospace Evo". Musím uznat, že jsou to úžasné hodinky a s křidýlky :clap: ...

Prvně jsem pokukoval po "Chronospace Evo B60", ale ty se již po velmi krátké době neprodávají. Čímž se dostávám k další nelogičnosti: "Skyracery", byť jako vstupní model, ale dle mého názoru ničím zajímavé se prodávají a "rok" staré Chronospace nikoliv. Nechápu.

 

No co, holt situace o kolo Breitlng poněkud smutná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Ked to tak narychlo zhodnotim, prekvapila ma absencia kalibru B01. Skoda, ze GMT je uz len v priemere 45 mm. A pacia sa mi trojruckove automaty. Akurat by mohli byt o trocha mensie. Ale je to Avenger, chapem ze z toho oblekovky neurobia

 

Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

tiež sa mi zdá že pri tých nových modeloch sa nejako vytráca tá DNA Breitlingu ale dalo by sa vybrať určite aj teraz niečo napr. modernizovane SOH II cal.B20 tie by som skúsil mile rád :) a zo starších stale dostupnych určite Avenger BlackBird a SuperOcean 44 ceramic a klasika NaviTimer :D

ale musím si zatiaľ vystačiť s mojimi Coltami :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...