posmourny Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
posmourny Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) Kontiki v přirozeném prostředí. Teda jen na monitoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem posmourny
Ivan Lelák Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Já dnes tyto mé jediné Eterny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
posmourny Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 KonTiki na ledu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aleš 75 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V 12. 1. 2022 v 13:28, Ivan Lelák napsal: Já dnes tyto mé jediné Eterny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásné,dají se ještě sehnat u Hanáka,ale 50 mu za ně nedám.Adventic taky moje jediné.
posmourny Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Odesláno 4. března 2022 Aby to tu trochu ožilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Odesláno 12. března 2022 Další kousek od Eterny doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
posmourny Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Odesláno 27. března 2022 Dneska takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Odesláno 27. března 2022 před 1 hodinou, posmourny napsal: Dneska takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou - myslim s tou oranzovou. Hergot ja ty svoje musim taky vytahnout.Kontiky jsou super!
bl4ck5un Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Odesláno 27. března 2022 Taky mám dnes na ruce Super Kontiki.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2022 Konečně taky první Eterny. Krásné by bylo jiné zbarvení vteřinovky a na zapnutí pásku potřebuji dovolenou. Hlavně nezapínat nad kachličkama.....L. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2022 Ja uz se to naučil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2022 před 8 hodinami, Frantik napsal: Ja uz se to naučil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaké máš číslo....? Já 1536
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2022 V 10. 4. 2022 v 21:46, Frantik napsal: 1501 Ja se to nebudu učit zapínat. Málem mi zabily psa.... Zkusím toto. Nic moc, ale kov nemusím. Je to hnus ta červená. Chce to černou strukturovanou kůži, se žlutým prošitím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2022 A moje osudové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2022 před 11 hodinami, Frantik napsal: A moje osudové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Též koukám po něčem podobném. Jak to svítí???? Asi standard.... Já to dnes obul na tady toto.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2022 (upraveno) Svítí to mega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. dubna 2022 uživatelem Frantik
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2022 před 25 minutami, Frantik napsal: Svítí to mega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobré to je....díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se