josef777 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Jak prosím v Mém profilu dosáhnu zobrazení lišty - Pošlete mi zprávu- a - Přidat jako přítele- ?Děkuji J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 To vidíš jen v profilech jiných uživatelů. K čemu bys měl ve svém vlastním profilu tlačítko pro poslání sz sám sobě, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak třeba když ti nikdo jiný nepíše, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 No jooo vlastně... a když s tebou nechce nikdo kamarádit, tak si prostě přidáš sám sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dnes jsem utopil dvě koťátka, okradl bezdomovce, a seřval několik podřízených. Musím si vylepšit karmu. Jdu si josef777 dát do přátel ...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 No vidis Berte, kdybys misto kotat utopil par podrizenych, usetril bys na vyplatach a mohl sis poridit nejake fajne hodinky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 .... a hele, novej personální ředitel ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef777 Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Stačí se nad tím zamyslet, že? Alespoň jste se pobavili na můj účet - bobře mi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacek5 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Rád bych si změnil emailovou adresu v profilu, ale systém mi to neumožní (viz. příloha). Nemáte nějaký nevhodný check na validaci emailu? Díky za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se