Viktor Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2008 No přece kolečko s nápisem PRIM - CZECHOSLOVAKIA . Dlouho jsem se nemohl k výměně dokopat, až přišla správná chvíle, díky Prime.
Návštěvník tolja Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 (upraveno) ¨safi napsal: jakápak změna? Máš vodícího psa? Viktor si nechal vyměnit obyčejné kolečko z "nového", nezdobeného strojku za starší kousek s nápisem edit: hm, druhej Upraveno 18. května 2008 uživatelem tolja
Jakubisko Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Pristi facelift bych tipoval na modrene sroubky
safi Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 tolja napsal: Máš vodícího psa? Viktor si nechal vyměnit obyčejné kolečko z "nového", nezdobeného strojku za starší kousek s nápisem edit: hm, druhej Irský setr stačí? Aha. na modřené šroubky doporučuji mechana...dokáže je udělat nádherně a hlavně člověk má pocit z krásné ruční kusové zakázkové výroby......a hlavně je u mechana sympatická hospůdka.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Viktor napsal: No přece kolečko s nápisem PRIM - CZECHOSLOVAKIA . Dlouho jsem se nemohl k výměně dokopat, až přišla správná chvíle, díky Prime. Tys dal fotky v opačném pořadí a já si lámal hlavu, proč jsi měnil popsané kolečko za čisté.
cigi Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 K pětiletému výročí serie si nechám popsat můstek, jak máš ty Viktore, je to dobrý!! To nové kolečko je jasný zlepšení, gratuluju!
Návštěvník Snow Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 cigi napsal: To nové kolečko je jasný zlepšení, gratuluju! No panečku, také jsem celý naměkko .
popshop2007 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Snow napsal: No panečku, také jsem celý naměkko . :-) aj ja sa idem radsej vysrat aby som sa nemusel z ludskej sprostosti posrat :-) ...keby radsej premrhany cas venovali ludia napr. vzdelavaniu...
cigi Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Dohnat chlapa k útěku na toletu jedinou větou , toho bych si považoval, jen kdyby to nebyl takovej .... popshop.
popshop2007 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 cigi napsal: Dohnat chlapa k útěku na toletu jedinou větou , toho bych si považoval, jen kdyby to nebyl takovej .... popshop. Pre menej chapavych ...Snow je clovek s ktoreho prispevkami sa na 100% stotoznujem...
yed69 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Mně se kalibr se staronovým ozubeným kolem líbí. Vyrobeno v dnes již neexistujícím státě. Úplně rozumím radosti majitele. A blahopřeju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se