Přejít na obsah

ETA/VALJOUX Cal. 7750

Doporučené příspěvky

Trošku pokukuju po tomto kalibru a rád bych znal Váš názor na tyto níže uvedené stroje,nebo i jiné.Rád bych něco v trošku rozumné ceně do 700USD(ono toho až tak moc za ty prachy nebude :sad01_anim: )

ACCUTRON GEMINI-cca 500USD z USA(trochu hrozí DPH)

REVUE THOMMEN CLASSIC Chronograph-cca 700USD ale z EU

post-2990-1211403966.jpg

post-2990-1211403990.jpg

Upraveno uživatelem Penca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku pokukuju po tomto kalibru a rád bych znal Váš názor na tyto níže uvedené stroje,nebo i jiné.Rád bych něco v trošku rozumné ceně do 700USD(ono toho až tak moc za ty prachy nebude :sad01_anim: )

ACCUTRON GEMINI-cca 500USD z USA(trochu hrozí DPH)

REVUE THOMMEN CLASSIC Chronograph-cca 700USD ale z EU

Pokud vybíráš mez RT a A, rozhodně bych doporučil Revue Thommen.

Odkaz ke komentáři

Ty Accutrony jsou moc hezky ;)

Jeste treba O/W - http://cgi.ebay.com/O-W-large-chrono-watch...1QQcmdZViewItem - ty jspu za 675 USD + posta, pokud posle i mimo USA

633b_12.JPG

Nebo poradnej vintazni retro kousek - http://cgi.ebay.com/Rare-Vintage-NOS-Valjo...1QQcmdZViewItem

68fa_1.JPG

A nebo tady ty Fortis Bullhead - taky solidni retro masakr - http://cgi.ebay.com/Fortis-Bullhead-Chrono...VQQcmdZViewItem

aedc_12.JPG

;)

Odkaz ke komentáři

Mně se líbí ty Accutrony. Šmejd to nebude a u nás navíc trošku exotika :)

Co se týká vizáže,tak se mi taky líbí Accutron,ale někdy obrázek zkresluje.Nemá je tady někdo?Nějaké názory...

Ale nezříkal bych se ani Revue Thommen,ale ty asi nikdo tady mít nebude.Nebo jo?¨

Nějaké jiné možnosti?

Odkaz ke komentáři

Nezabudajte na Hamilton po ebay tu a tam preblesknu solidne chrona za celkom rozumne ceny jedinym problemom je ze predajcovia sa vacsinou zdrahaju posielat mimo USA ale sa sa s nimi dohodnut.

Hamilton by taky šel,bral bych třeba i lehce jetý,ale když už jsou,tak se prodávaj dost draho.Třeba tyto nevypadají špatně:

post-2990-1211473281.jpg

Odkaz ke komentáři

Co se týká vizáže,tak se mi taky líbí Accutron,ale někdy obrázek zkresluje.Nemá je tady někdo?Nějaké názory...

Ale nezříkal bych se ani Revue Thommen,ale ty asi nikdo tady mít nebude.Nebo jo?¨

Nějaké jiné možnosti?

Ty Accutrony (na kůži) jsem nedávno objednával pro kamaráda, cena byla 638USD včetně dopravy, tehdy 10 247,-Kč. DPH nějaké dopočítali, teď nevím kolik.

Swiss made, 7750tka, zajímavé 42mm pouzdro trochu ala pavouk, pěknej antireflex na mírně klenutým safíru, ručičky, ciferník, tlačítka - všechno tak IMHO v harmonii. Ovšem žádná divočina, na kůži takový usedlejší hodinky. Tak jsem k nim ještě doobjednával přímo v Bulova ocelovej tah, cena 73EUR včetně dopravy. S ním dostanou sportovnější šmrnc. Myslím, že za ty peníze se neseženou ani Hamiltony, a to už je co říct - kvalitativně jsou pak naprosto srovnatelné, značkou asi taky. Pro mě jediný mínus - WR pouze 50m.

Odkaz ke komentáři

Ty Accutrony (na kůži) jsem nedávno objednával pro kamaráda, cena byla 638USD včetně dopravy, tehdy 10 247,-Kč. DPH nějaké dopočítali, teď nevím kolik.

Swiss made, 7750tka, zajímavé 42mm pouzdro trochu ala pavouk, pěknej antireflex na mírně klenutým safíru, ručičky, ciferník, tlačítka - všechno tak IMHO v harmonii. Ovšem žádná divočina, na kůži takový usedlejší hodinky. Tak jsem k nim ještě doobjednával přímo v Bulova ocelovej tah, cena 73EUR včetně dopravy. S ním dostanou sportovnější šmrnc. Myslím, že za ty peníze se neseženou ani Hamiltony, a to už je co říct - kvalitativně jsou pak naprosto srovnatelné, značkou asi taky. Pro mě jediný mínus - WR pouze 50m.

Uvidíme,pokud na ně narazím za nějakou rozumnou cenu,tak do nich asi půjdu.Jinak jsem je viděl i s ocelovým tahem,ale barva ciferníku jen modrá nebo bílá.

Odkaz ke komentáři

Uvidíme,pokud na ně narazím za nějakou rozumnou cenu,tak do nich asi půjdu.Jinak jsem je viděl i s ocelovým tahem,ale barva ciferníku jen modrá nebo bílá.

To jsou ty s číslama místo indexů, nebo ne?

EDIT: Jo, koukám, žes tam hodil obrázky. Ty modrý se mi líbí víc...

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...