Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute,

hladam nejaky slusny automat s GMT, kedze vela cestujem. Povodne som uvazoval nad Oris Artelier Worldtimer, ale v porovnani so Skeletonom mi tak nesedel na ruke. Teraz sa rozhodujem sa medzi tymito Midami

mido_m83504111.l.gif

a

Hamiltonmi H77625553f.jpg

Hamiltony maju druhy cas Cislicami, kym mido pouziva rucicku. Jednou zasadnou vecou u Hamiltonov je, ze sice tam ma 24 miest, ale niektore casove zony ma preskocene (nasiel som to v nejakom review na nete - chybaju asi 4 pasma a niektore su zdvojene), co primarne nevadi, ale ad jedna sa clovek nikdy nevie kam dostane a ad dva ma to nastvalo uz len z principu :suicide_anim: kedze sa mi inak pacili.

Tie Mida su tiez velmi pekne, ale teraz sa rozhodnut .... :helpsmilie:

Dik

Návštěvník YPO
Odesláno
  gas napsal:
ještě doplním, Mida jsou skvělé, ale pouzdro má tvar soudku a chce je vidět live, ne každému se líbí

ano, Mida jsem byl mockrát okukovat v Details a ten tvar pouzdra mě odradil - co mě obecně vadí na GMT hodinkách jsou ty názvy měst pohoří a vodních toků, z mého pohledu to je naprostá zbytečnost, která znepřehledňuje ciferník

Odesláno

Hej, mal som ich uz na ruke. Momentalne mam Oris TT1, takze s tym sudkom ziaden problem nemam.

gas napsal:
ještě doplním, Mida jsou skvělé, ale pouzdro má tvar soudku a chce je vidět live, ne každému se líbí

Odesláno

Co ja viem, ja som tym Fortiskam na chut neprisiel. A hlavne hladam nieco skor business casual a tie Fortisky mi pripadaju uz velmi casual a malo busines :D

YPO napsal:
Jedině tohle :)

Odesláno

Mám tyto a dávám palec nahoru" Naprostá spokojenost s levnější GMT verzí, myslím, že tu někdo koupil novku okolo 9000,-Kč. Samozřejmě musím zároveň souhlasit s Ypem, ale už je to trochu jiná cenová relace"

post-364-1211445889.jpg

Odesláno

Stejnej problém řeším taky, s tím rozdílem, že nepátrám po business casual, ale po casual a hlavní měřítko je velikost (jsem tlustej), čitelnost (budu starej a slepej) a takový to nenahmatetelný NĚCO, co by se dalo vyjádřit frází "aby ty hodinky měly kozy" - prostě osobnost, no :)

Existujou nádherný omegy DeVille, k vidění třeba tady a ty jsou teda absolutně eňo ňůňo - teda až na tu cenu. Taky jsem viděl u prodejce novou kolekci Raymond Weil, ale ani na webu, ani v žádným krámě jsem na ni nenarazil. GMT měly řešený ručičkou, průměr 40 mm a vodotěsný do 200 m - přitom ale vůbec nevypadaly jako divery! Samozřejmě automatky a předpokládám, že cena bude liberálnější než u těch omeg...

Podle mě je ručička vždycky lepší než čísýlka v okýnku.

Odesláno (upraveno)

Obecně TY hodinky GMT jsou pro mě Glycine Airman - úžasný charizma - ty bych vzal jako první volbu.

Pak asi ty fortisky nebo orisky (flighttimer, worldtimer) - perfektní.

Asi bych dal řeč o těch perrelet, co jsou snad ještě k mání na prodejním fóru - nejsou můj šálek čaje, ale uznávám tu hezkou komplikaci, snad od deprazů?

Nebo bych prodal dům a šel do pateků....... :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

ak to má byť "business casual" tak niečo od Sinn-a:

chronograf Frankfurter Finanzplatzuhr - model 6000 (3 časové zóny, Valjoux 7750),

Frankfurter Weltzeituhr - model 6060 (3 časové zóny, ETA 2893-2),

budík Frankfurter Finanzplatzwecker - model 6066 (Jaquet K. 5900)

priemer majú 38,5mm. výška je od 12 až po "poriadnych" 16,5mm

post-1577-1211448911.jpg

post-1577-1211448920.jpg

post-1577-1211448927.jpg

Odesláno

Tie som tiez pred tym zvazoval, ale maju dost 'zapatlany' cifernik. Chcel by som skor nieco jednoduchsie, cisty prehladny cifernik...

Skor ma zaujali tie Sinny, este pozriem ci ich robia v bielej/striebornej.

Onion napsal:
cigiho návrh stojí za zvážení. Ty Airmany jsou super :)

Odesláno
  Ghill napsal:
Tie som tiez pred tym zvazoval, ale maju dost 'zapatlany' cifernik. Chcel by som skor nieco jednoduchsie, cisty prehladny cifernik...

Skor ma zaujali tie Sinny, este pozriem ci ich robia v bielej/striebornej.

nerobia...

a ešte jedna chuťovka:

post-1577-1211457099.jpg

Odesláno

Hm, tak to nie. Obe hodinky mam s tmavym cifernikom, teraz chcem nieco s bielym/striebornym. Skoda.

Este tak u tych Perreletov by som bol ochotny to prekusnut :)

japa napsal:
nerobia...

a ešte jedna chuťovka:

Odesláno
  farářskej napsal:
Stejnej problém řeším taky, s tím rozdílem, že nepátrám po business casual, ale po casual a hlavní měřítko je velikost (jsem tlustej), čitelnost (budu starej a slepej) a takový to nenahmatetelný NĚCO, co by se dalo vyjádřit frází "aby ty hodinky měly kozy" - prostě osobnost, no :)

Existujou nádherný omegy DeVille, k vidění třeba tady a ty jsou teda absolutně eňo ňůňo - teda až na tu cenu. Taky jsem viděl u prodejce novou kolekci Raymond Weil, ale ani na webu, ani v žádným krámě jsem na ni nenarazil. GMT měly řešený ručičkou, průměr 40 mm a vodotěsný do 200 m - přitom ale vůbec nevypadaly jako divery! Samozřejmě automatky a předpokládám, že cena bude liberálnější než u těch omeg...

Podle mě je ručička vždycky lepší než čísýlka v okýnku.

to: fararskej

Souhlasim s tema DeVillkama, akorat s jinym modelem.

Chronoscope GMT maji osobnosti dostatek a jeste ke vsemu prumer pouzdra 44mm...

(omluva za kvalitu fotky, foceno ted narychlo mobilem...)

post-3133-1211467109.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...