MikaelSwiSS Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Zdravím všechny nadšence , Co používáte za tahy na Vaše Laco orloje ? Já mám aktuálně origo ale koumám co by jim slušelo .. Kdyžtak nahoďte něco pro inspiraci ... Sent from my iPhone using Tapatalk
MejlaG Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Kovovy tah k tomu starenemu pouzdru nesezenes. Kozeny remen,,, jde skoro cokoliv,,,idealne ho pojezdi drsnou stranou houbicky na nadobi, aby ziskal patinu. Zkus to na nejakem starem.
vraby Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Kov asi nehledá,stačí se mrknout do prodeje a tam klucí nabízejí pěkné vintage řemeny. 20mm?
dr.sphinx Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Nemám Laca, ale pilotkám mnohdy sluší pořádný mesh, ověřeno u Stow.
MikaelSwiSS Odesláno 30. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Myslím 22mm , zatím jen kroužím co bych pořídil , díky za tipy. Sent from my iPhone using Tapatalk
MejlaG Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 A mesh, stejne jako tah k temhle asi taky nedoladis,, maji starene pouzdro. Z te fotky to neni moc videt.
misoo Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 guglil som co im borci obuvaju, ale najviac sa mi vidi hnedy kozeny remen. bud origo, suede, alebo vintazny drban... nezabudni ze rozmer musi byt 20/20 koli pouzitiu origo spony pekne je to aj na adekvatnom (kozenom) nato strape s osuchanym hw, ale to puzdro je celkom vysoke, tak maximalne ak tak nejake tenke...
masle Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Dobry den panove, jiz nejakou dobu sleduji zdejsi formu a pomalu se rozhoduji mezi koupi Laco Used Look (cerny cifr), a nebo Laco Valencia, mam 18cm zapesti tak nevim ktere z nich budou lepsi a ktere me driv omrzi? Mate nekdo zkusenst s tou cernou verzi? Nikde je moc nemuzu najit, nez na fotkach z oficialnich zdroju.Kazdopadne tyhle Mikaelovy vypadaj taky moc dobre! Myslim ze by vypadali vybornei na svetlejsi brousene kuzi, nebo mozna i sediva....
MejlaG Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Ahoj,Mel jsem tu cernou verzi a pustil je,,doted me to stve.Dalsi fotky jsou v uzavrenych prodejich. Do vyhledavace vepis laco used look
masle Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Super diky, neco jsem zkouknul a zacinaji se mi libit cim dal tim vic posledni dobou, i kdyz ty Valencie byly pred tim vetsi favorit. Ale ty used looky na me pusobi tak nejak hodnotnejc, na realneych fotkach.
geralt Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Neslo by se treba domluvit v Chronoshopu a prohlednout tam oboje zaroven? Jinak za me used look
MikaelSwiSS Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Used Look zatím neomrzel .. vypadají furt skvěle . Mužů jen doporučit . V černé jsem je ještě taky neviděl . Sent from my iPhone using Tapatalk
AdaMoss Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2019 (upraveno) Za mě je used look teda neakceptovatelný. Když si člověk pořídí nový "dodrbaný" hodinky, úplně se tím připraví o možnost sledovat, jak hodinky stárnou spolu s ním. Jak získávají škrábance, patinuje luminiscence...dle mého umělá patinace hodnot hodinek spíš snižuje (výjimkou budiž bronzovky a jim podobné hračky :-)). Neberte mě za slovo, ale já to vnímám trošku jako padělek. Nemyslím tím padělek jako falzifikát značky - vyrábí to výrobce pod svojí značkou, takže to je v pohodě. Myslím tím spíš jako padělání skutečného stavu hodinek. Když vypadají nové hodinky z fabriky jako kdyby je někdo po dvaceti letech vytáhl z prdele...sorry to se mi jako přidaná hodnota nezdá. Možná to vypadá cool, ale já bych to nechtěl - podvedl bych sám sebe. Samozřejmě nesoudím nikoho, komu se to líbí. Berte to jako další názor pro ty, kteří tuto volbu zvažují. Upraveno 19. prosince 2019 uživatelem AdaMoss
masle Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 jj tak castencne souhlasim, ale ja k tem Used lookum pristupuju spis jako k dalsi forme upravy pouzdra, vzdyt i tohle bude chytat patinu a s casem se nekam vyvijet. Ono treba lesteny pozdro se s casem vyviji vetsinou jen k horsimu, podle me teda. Nicmene nakonec to teda padlo na Aachen Taupe a jsem zpokojenej, moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se